1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Miladcim yediklerin gayet guzelde diyette malum saate gore beslenme onemli yoksa yediklerinde bisey yok
Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr:KK17:

Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin

Ara
3lu cay
5 findik

Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt

İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi

Aksam
Yok

Form corba düşünüyordum ama yemicem

Ara
1 fincan sütlü kahve

KIZLAR YORUM LUTFENNNN:KK17::oops:

[QUOTE "sabaninaski, post:8, memb43"]Canım yaptinmu sebze haslamasini:KK48::KK70:[/QUOTE]

yapamadim komsularim hacı ziyareti icin tesrif edecekler de o yuzden yapamadim hazirliktan.

Sabah 6 da
3 Kuru kayisi
2 bardak su

kahvalti 9 da
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim ekmek
6 yesil zeytin

ara
8 badem
1 cay bardagi sut

oglen
2 tavuk but haslama
1 havuc
1 kase yogurt
4 kepce yani iki kase baharatli tavuk suyu

bundan sonra sapittim

ara
1 kase tarcinli yogurt
15 tane patates kizartmasi

aksam 17 30
3 sarma
4 ceviz ici
yarim lavasa yapilmis tavuk doner
ayran
1 muz

Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr:KK17:

Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin

Ara
3lu cay
5 findik

Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt

İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi

Aksam
Yok

Form corba düşünüyordum ama yemicem

Ara
1 fincan sütlü kahve

KIZLAR YORUM LUTFENNNN:KK17::oops:

Canım rahat ol bence güzel olmuş.
hem erken yemıssin hem de gözün doymustur. Yasak koyarak olmuyor cunku

Hayirli aksamlar guzel bayanlar insallah yoğunluğu bugun bitiriyorum yarin kesin dönüş yapiyorum araniza bu hafta hemen hergun misafirim vardi pek diyet olmadi ama koşturma çoktu bugünkü menumude yazmayayim yarin menülerimle aranizdayim inşallah birazdan arkadaslarimiz umreye gidecekler onlari geçirmeye gidecegiz inşallah hepinize genç yasta gostersin rabbim bizlerede tabii:):)...

Günaydın canim ozlettin kendini. Gözün aydın atlatmissin :) ugurlamissin misafirleri toparlarsin sen uzme kendini

Gunaydin
şimdi sen pek kaçamak yapmadığın için insan acaba ne kaçırdı diye merak ediyor.

Sağolun kızlar.
Yok hiç uzulmedim hic de pişman olmadım. Sadece midem öğlene kadar baya kötüydü.
Alkol aldım baya bi de benim alkol sınırım yok başladığımda çok severim ve çok fazla içerim çünkü dayanıklıyım hiç sarhoş olmam. Tabii yanında cips, patates kızartması, çerez falan yedim. Zaten en çok ozledigim sey icki icmekti beni bi süre idare eder :)))

İy aksamlar hanimlar iki gundur ugrayamadim dun koye gittik kaynanam patates haslamis valla gozu dunmus gibi yufka ekmege durup durup yedim sonunda dev gibi bi pismanlik kaldi ..sabahta +1 . :KK43: ..koyde biraz usutmusum bugunde tum gun yattim hala bogazim cok aciyor ..
Bugun karataya basladim 1 hafta deniyim diyorum ..listemdekilerden cok slklldim bi degisiklik olur bakalim sonuc ne olacak

Sabah 9:30

2 hasmanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
6 bulgurlu sarma
1 turp
1 havuc

Aksam 17;00

Balik
Tahinli salata
Geçmiş olsun canım

Kendini kasıcak bişey yok burda canımm rahat ol..

İy aksamlar hanimlar iki gundur ugrayamadim dun koye gittik kaynanam patates haslamis valla gozu dunmus gibi yufka ekmege durup durup yedim sonunda dev gibi bi pismanlik kaldi ..sabahta +1 . :KK43: ..koyde biraz usutmusum bugunde tum gun yattim hala bogazim cok aciyor ..
Bugun karataya basladim 1 hafta deniyim diyorum ..listemdekilerden cok slklldim bi degisiklik olur bakalim sonuc ne olacak

Sabah 9:30

2 hasmanmis yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
6 bulgurlu sarma
1 turp
1 havuc

Aksam 17;00

Balik
Tahinli salata

Dun dunde kaldi cancagizim bugune vbakmak lazım ve sen iyi toprlamissin;)
Miladcim yediklerin gayet guzelde diyette malum saate gore beslenme onemli yoksa yediklerinde bisey yok

Canim saat 3 gibi yedim bunları onceden yiyeceğimi bildiğim icinde ogle ekmek yemedim yemegin suyunu da suzdum. Aksam da yemedim canim inşallah olmuştur. Misafirlerle yemeden olmazdı. Dikkat çekmek istemiyorum. :(
[QUOTE "sabaninaski, post:8, memb43"]Canım yaptinmu sebze haslamasini:KK48::KK70:

yapamadim komsularim hacı ziyareti icin tesrif edecekler de o yuzden yapamadim hazirliktan.

Sabah 6 da
3 Kuru kayisi
2 bardak su

kahvalti 9 da
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim ekmek
6 yesil zeytin

ara
8 badem
1 cay bardagi sut

oglen
2 tavuk but haslama
1 havuc
1 kase yogurt

bundan sonra sapittim

ara
1 kase tarcinli yogurt

aksam 17 30
3 sarma
4 ceviz ici
ayran
1 muz[/QUOTE]

Yok canim sapitmamissin aslinda.. cok kotu degil et suyunu icmeni tavsiye etmem cunku butun yag suyunda kaliyor bir de kizartmadan bir tane alip damaginda iyice cevirip birde ustune su icsen gozun doyardi.. ama bazen insanin gozu donuyor iste haklisin:)

Canım rahat ol bence güzel olmuş.
hem erken yemıssin hem de gözün doymustur. Yasak koyarak olmuyor cunku

Ahu fatma ve tambakcim Teşekkürler yorumlar icin canlarim aslinda HER AKSAM YORUMLANSA SU MENULER hepimiz daha iyi motive oluruz.. birbirimize karsi biraz daha duyarlı olsak cok iyi olurdu hem herkesin yararina olurdu diyorum ne dersiniz? ??

Sağolun kızlar.
Yok hiç uzulmedim hic de pişman olmadım. Sadece midem öğlene kadar baya kötüydü.
Alkol aldım baya bi de benim alkol sınırım yok başladığımda çok severim ve çok fazla içerim çünkü dayanıklıyım hiç sarhoş olmam. Tabii yanında cips, patates kızartması, çerez falan yedim. Zaten en çok ozledigim sey icki icmekti beni bi süre idare eder :)))
Himm sanırım bira içilmiş :KK50::KK19:

İyi aksamlar hanimlar menumu bildireyim
Sabah: bir kase nesfit ve bir mandalina
Ara: bir sade kahve on tane findik
Ogle: peynirli ve domatesli sandvic cok az zamanim vardi malesef boyle oldu bugunluk ve bir bardak sut
Ara yok
Aksam: yarim tabak patates yemegi ve bir dilim ekmek
Az sonra 30 dakika bisiklet yapicam sanirim gecen hafta cok yuklendim her tarafim agriyor onun icin bu aksam bu kadar

Ayýyyy kizzzzlarrrr bide benim yediklerime bakin:kk77:
Ve oructum gözüm döndü o_O
16 15
1 gireyfut
1 tane domates
1 dilim peynir

:oops:Saat 18
1 kase topalak çorbası :KK43:
10 tane zeytin yagli yapmak sarma
2 bardak ayran
canım yine az yemişsin
Hayirli aksamlar guzel bayanlar insallah yoğunluğu bugun bitiriyorum yarin kesin dönüş yapiyorum araniza bu hafta hemen hergun misafirim vardi pek diyet olmadi ama koşturma çoktu bugünkü menumude yazmayayim yarin menülerimle aranizdayim inşallah birazdan arkadaslarimiz umreye gidecekler onlari geçirmeye gidecegiz inşallah hepinize genç yasta gostersin rabbim bizlerede tabii:):)...
inşallah canım inşallah

İyi aksamlar hanimlar menumu bildireyim
Sabah: bir kase nesfit ve bir mandalina
Ara: bir sade kahve on tane findik
Ogle: peynirli ve domatesli sandvic cok az zamanim vardi malesef boyle oldu bugunluk ve bir bardak sut
Ara yok
Aksam: yarim tabak patates yemegi ve bir dilim ekmek
Az sonra 30 dakika bisiklet yapicam sanirim gecen hafta cok yuklendim her tarafim agriyor onun icin bu aksam bu kadar

Güzel canim aksam yemeginde yogurt eksik ve salata onun dışında cok iyi sen bu işi ogrendin güzelim helallll

Bildirim öncesi güzel bir gün geçirdim ama tüm haftam kacamakli olduğu icin yarından pek umutlu değilim :KK53:
Sabah
Kaşarlı tost Çay
Ara
Kahve
Öğle
2 patlıcan dolma
1 k. kase yoğurt
Ara
1 paket Altinbasak
1k labne
Ara
2 mandalina
Akşam
1 kase form çorba
1 tabak fırında mantar

Dun dunde kaldi cancagizim bugune vbakmak lazım ve sen iyi toprlamissin:KK66:

Canim saat 3 gibi yedim bunları onceden yiyeceğimi bildiğim icinde ogle ekmek yemedim yemegin suyunu da suzdum. Aksam da yemedim canim inşallah olmuştur. Misafirlerle yemeden olmazdı. Dikkat çekmek istemiyorum. :KK43:

Sabah 6 da
3 Kuru kayisi
2 bardak su

kahvalti 9 da
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim ekmek
6 yesil zeytin

ara
8 badem
1 cay bardagi sut

oglen
2 tavuk but haslama
1 havuc
1 kase yogurt

bundan sonra sapittim

ara
1 kase tarcinli yogurt

aksam 17 30
3 sarma
4 ceviz ici
ayran
1 muz

Yok canim sapitmamissin aslinda.. cok kotu degil et suyunu icmeni tavsiye etmem cunku butun yag suyunda kaliyor bir de kizartmadan bir tane alip damaginda iyice cevirip birde ustune su icsen gozun doyardi.. ama bazen insanin gozu donuyor iste haklisin:)

Ahu fatma ve tambakcim Teşekkürler yorumlar icin canlarim aslinda HER AKSAM YORUMLANSA SU MENULER hepimiz daha iyi motive oluruz.. birbirimize karsi biraz daha duyarlı olsak cok iyi olurdu hem herkesin yararina olurdu diyorum ne dersiniz? ??[/QUOTE]
Ben akşamları değil ama sabahları okuldayken yorumlayabilirim canım akşamları pc ve tele cok vakit ayırmak istemiyorum çünkü malum 2 cocuklu 1 kocaliyim :KK37:

Bildirim öncesi güzel bir gün geçirdim ama tüm haftam kacamakli olduğu icin yarından pek umutlu değilim :KK53:
Sabah
Kaşarlı tost Çay
Ara
Kahve
Öğle
2 patlıcan dolma
1 k. kase yoğurt
Ara
1 paket Altinbasak
1k labne
Ara
2 mandalina
Akşam
1 kase form çorba
1 tabak fırında mantar

İkindi ogunune kadar herşey yolunda ama bir paket bisküvi olmamış üstüne de labne..ustundeki kalorisine baktın mi canim kaç acaba?

Ahu fatma ve tambakcim Teşekkürler yorumlar icin canlarim aslinda HER AKSAM YORUMLANSA SU MENULER hepimiz daha iyi motive oluruz.. birbirimize karsi biraz daha duyarlı olsak cok iyi olurdu hem herkesin yararina olurdu diyorum ne dersiniz? ??
Ben akşamları değil ama sabahları okuldayken yorumlayabilirim canım akşamları pc ve tele cok vakit ayırmak istemiyorum çünkü malum 2 cocuklu 1 kocaliyim :KK37:[/QUOTE]

Bende oyleyim:) büyük ihtimalle bende genelde sabahları yorumlicam. Ama olsun birilerinin izlediğini gozculuk yaptığıni bilmek insana dikkat etme ihtiyacıni dogurur dimi ama? ?

Back
X