Hayır canım devlet hastanesi tıp fakültesi yaniÖzel hastanede mi vermistin
15 günde iyi yani cok iyi hemdeHayır canım devlet hastanesi tıp fakültesi yani
Trombofili testi bu mthfr bakılan testmi bide pıhtılaşma testi var galibaSordugunuz için çok çok teşekkür ederim evet sonuçlarımı aldım hersey normal çıktı. Sadece kırmızı kan hücrelerim olması gerekenden daha büyükmüş
Mthfr ne demek bilmiyorumTrombofili testi bu mthfr bakılan testmi bide pıhtılaşma testi var galiba
Mthfr homozigot heterozigot falan varmışMthfr ne demek bilmiyorumpıhtılaşma testi ve trombofili aynı sey diye biliyorum.
Heeeeee anladım şimdiMthfr homozigot heterozigot falan varmışoda genetik test demekki
Yani sizin düşük sebebi pıhtılaşma mıHeeeeee anladım şimdişöyle ki benim trombofili testim de çok değil fakat az bir oran da pıhtılaşma oldugu görüldü. Genetik testimde daha detaylı görülüp bilgi verildi. Aslında iki testte bnm için aynıydı.
Böyle homozigot lu heterozigot lu şeyler normal mi çıktıYani sizin düşük sebebi pıhtılaşma mı
Onun için net birsey söyleyemem dedi doktor. Zaten benim yumurtalarım az. Az oldugu için kalitesi de düşük muhtemelen o sebepten de bebeklerimi kaybetmiş olabilirim.Yani sizin düşük sebebi pıhtılaşma mı
2 gen de heterozigot pıhtılaşma çıktı onda az oranda.Böyle homozigot lu heterozigot lu şeyler normal mi çıktı
Şimdi ben test yaptıcam ya sadece trombofili paneli testi yaptırmak istiyorum desem yeterlimi genlerede pıhtılaşma yada bakıyorlarmı2 gen de heterozigot pıhtılaşma çıktı onda az oranda.
Genetik test dersen daha detaylı bakılır o testte yazar hemo hetero falan. Ama bnm trombofili sonucumda bu ibareler yoktu. Sadece pıhtılaşma oranı yazıyordu. Devlette yaptıracaksanız iki testi de yaptırınŞimdi ben test yaptıcam ya sadece trombofili paneli testi yaptırmak istiyorum desem yeterlimi genlerede pıhtılaşma yada bakıyorlarmı
Trakya tıpta yaptırıcam ikisininde yaptırırım direkt test için mi başvuru yapılıyor yoksa önce fakültenin kadın doğumunamı çıkmam gerek teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinGenetik test dersen daha detaylı bakılır o testte yazar hemo hetero falan. Ama bnm trombofili sonucumda bu ibareler yoktu. Sadece pıhtılaşma oranı yazıyordu. Devlette yaptıracaksanız iki testi de yaptırın
Benim doktorum ilgili bölümlere yazı yazarak beni göndermişti. Örn. Genetik bilimi. "Tekrarlayan düşük öyküsü sebebi ile bay bayan kromozom analizinin yapılmasını rica ederim" gibi bir evrak hazırladı ben onunla ilgili birime giderek yaptırdım. Direkt gidebiliyor muyuz bilmiyorum maalesefTrakya tıpta yaptırıcam ikisininde yaptırırım direkt test için mi başvuru yapılıyor yoksa önce fakültenin kadın doğumunamı çıkmam gerek teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
Arastirma hastanesinin tibbi genetik bölümü ne gittim öykumu anlattim giris yaptilar esimden bende kan aldilar,bana hem kromozom hem trombofili,esime sadece kromozom, yani adana ç.ovada böyle diger yerlerde nasi blmiyrm. Randevu falan almdm bi yerden.kadin dogumcum arastirma hst. Git genetik test iste dedi. Öyle gittimTrakya tıpta yaptırıcam ikisininde yaptırırım direkt test için mi başvuru yapılıyor yoksa önce fakültenin kadın doğumunamı çıkmam gerek teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
Bir şey de ben sorabilir miyim bu test aç karna mı yapılıyor ve kaç tüp kan alıyorlar ? Sizin sonuçlar ne kdar sürede çıktı acaba ?Arastirma hastanesinin tibbi genetik bölümü ne gittim öykumu anlattim giris yaptilar esimden bende kan aldilar,bana hem kromozom hem trombofili,esime sadece kromozom, yani adana ç.ovada böyle diger yerlerde nasi blmiyrm. Randevu falan almdm bi yerden.kadin dogumcum arastirma hst. Git genetik test iste dedi. Öyle gittim
Yok fark etmiyor. Eşimden 1,benden 4 tüp mü ne aldilar,trombofili 15 20 gun falan surdu ,kromozom cikmadi cikmadi sonra bu olaylar olunca kaldi öyle gidemedik telefonda da bilgi veremeyiz diorlar,doktorda zaten hamile kalabiliyorsun kromozomda sorun yoktur buyuk ihtimal dedi kan pihtlasmasi cikincada,igneye basladi zaten hamile kalinca sımdiye kadar sknti yasamdim 3 kurtajdan snra ilk defa bu kadar ilerledik allahin izniyle.cok gecmis olsun sanadaBir şey de ben sorabilir miyim bu test aç karna mı yapılıyor ve kaç tüp kan alıyorlar ? Sizin sonuçlar ne kdar sürede çıktı acaba ?
Çok teşekkürler inşallah bu gebeliğiniz çok güzel geçer. Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum insan hamileliğine sevinemiyor bile korka korka yaşıyor. Sizin adınıza çok sevindim sorun bulunup çözüldüğü içinYok fark etmiyor. Eşimden 1,benden 4 tüp mü ne aldilar,trombofili 15 20 gun falan surdu ,kromozom cikmadi cikmadi sonra bu olaylar olunca kaldi öyle gidemedik telefonda da bilgi veremeyiz diorlar,doktorda zaten hamile kalabiliyorsun kromozomda sorun yoktur buyuk ihtimal dedi kan pihtlasmasi cikincada,igneye basladi zaten hamile kalinca sımdiye kadar sknti yasamdim 3 kurtajdan snra ilk defa bu kadar ilerledik allahin izniyle.cok gecmis olsun sanada
Cok haklisin her gidişimde hersey yolundaysa artik normal davrancam sevincem rahat rahat bahsetcem diyrm yine icim bi tuhaf cok tedirginim,tuhafim oglum sevincinden aklini yitircek ama ben cok tedirginim,ama rabbimin himayesinde hersey ,ennn derin duygularimla dilerim rabbimden en kisa zamanda sen ve senin gibi arkadaslarin yüzünu güldürsün hamile olanlarida korusun.Çok teşekkürler inşallah bu gebeliğiniz çok güzel geçer. Gerçekten sizi çok iyi anlıyorum insan hamileliğine sevinemiyor bile korka korka yaşıyor. Sizin adınıza çok sevindim sorun bulunup çözüldüğü içinDilerim benim de sorunum çözülür
Allah razı olsun canım benim ne güzel dua ettinCok haklisin her gidişimde hersey yolundaysa artik normal davrancam sevincem rahat rahat bahsetcem diyrm yine icim bi tuhaf cok tedirginim,tuhafim oglum sevincinden aklini yitircek ama ben cok tedirginim,ama rabbimin himayesinde hersey ,ennn derin duygularimla dilerim rabbimden en kisa zamanda sen ve senin gibi arkadaslarin yüzünu güldürsün hamile olanlarida korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?