Cümlemizin insallhAllah razı olsun canım benim ne güzel dua ettinRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin elem keder vermesin yüzün gülsün inşallah ❣
İnşallahCümlemizin insallh
Canım bir şey daha sorabilir miyim ? Sen genetik test yaptırmıştın onda nelere bakıldığını bana yazabilir misin ? Trombofoli paneli ve kromozom dizilimi dışında nelere baktırmalıyım ?Cümlemizin insallh
Canım sonunda beni aydınlatacak birini buldum.. benimde genetik testimde iki genimde heterozigot çıktı mutasyonlar çıktı bu kan pıhtılaşması anlamına mı geliyor.. iki kimyasal kaybım var birisi 5. Haftada oldu beni biraz bilgilendirir misiniz doktora virüsten dolayı gidemiyorum küçük bir yerdeyim imkanım yok..Genetik test dersen daha detaylı bakılır o testte yazar hemo hetero falan. Ama bnm trombofili sonucumda bu ibareler yoktu. Sadece pıhtılaşma oranı yazıyordu. Devlette yaptıracaksanız iki testi de yaptırın
Canım bende de iki gen de heterozigot çıktı az bir miktarda fakat doktor iki geninde çıkması sıkıntı olabilir diyerek coraspine başlattı. Hergün içiyorum hapımı. Sonrasında transfer oldugum zaman iğneye döneceğim. Muhtemelen sen de benimle aynısınCanım sonunda beni aydınlatacak birini buldum.. benimde genetik testimde iki genimde heterozigot çıktı mutasyonlar çıktı bu kan pıhtılaşması anlamına mı geliyor.. iki kimyasal kaybım var birisi 5. Haftada oldu beni biraz bilgilendirir misiniz doktora virüsten dolayı gidemiyorum küçük bir yerdeyim imkanım yok..
Sonunda beni anlayan birisi oldu çok şükür şu virüslü zamanlarda ne büyük nimet. Canım hamile kalınca mı başladınız öncesinde de içiyor muydunuz corasprini? Yani ben gebelikten şüphelendiğim gibi iğneye mi başlamalıyım? Doktora testimi mutlaka göstereyim. Aile hekimi dışında gidebileceğim bir yer yok umarım anlar testimden.. Eğer bilebilseydim bu ay belki kaybetmeyecektim bebeğimi. İnşaallah sonrakilerde erken davranabilirim canımCanım bende de iki gen de heterozigot çıktı az bir miktarda fakat doktor iki geninde çıkması sıkıntı olabilir diyerek coraspine başlattı. Hergün içiyorum hapımı. Sonrasında transfer oldugum zaman iğneye döneceğim. Muhtemelen sen de benimle aynısınbenim de iki kaybım olmuştu.
Canım maalesef kayıp yaşamadan bunları bilemeyiz ki. Ayrıca teşekkür ederimSonunda beni anlayan birisi oldu çok şükür şu virüslü zamanlarda ne büyük nimet. Canım hamile kalınca mı başladınız öncesinde de içiyor muydunuz corasprini? Yani ben gebelikten şüphelendiğim gibi iğneye mi başlamalıyım? Doktora testimi mutlaka göstereyim. Aile hekimi dışında gidebileceğim bir yer yok umarım anlar testimden.. Eğer bilebilseydim bu ay belki kaybetmeyecektim bebeğimi. İnşaallah sonrakilerde erken davranabilirim canım
Öyle canım araştırmadan başa gelmeden bilemiyoruz aynen öyle..Canım maalesef kayıp yaşamadan bunları bilemeyiz ki. Ayrıca teşekkür ederimhamile değilim fakat hergün kullanıyorum şuanda. Virüs biter inşallah transfer olursam o zaman iğneye geçeceğiz. Sen de mutlaka göster umarım aile hekimi anlar
Şuan hamile misin canım senÖyle canım araştırmadan başa gelmeden bilemiyoruz aynen öyle..Umarım canım yarın bir göstereceğim hemde betahcgm düşmüş mü ona baktıracağım kanamam çok ağır bugün.. Bir sonraki hamileliğimi kaybetmek istemiyorum kan pıhtılaşması varsa da elimden geleni yapacağım heterozigot olayını çözebilir umarım aile hekimim☺
Icinde neler oldugunu bilmiyrm ram olarak.trombofili paneli birde kromozma bakilcak dediler. Baska bisi yaptirmadim ben isteyende olmadi saglikli cocgum oldugundan daha öncesinde.sen iyice sor doktolara cekinme.doktorlar biraz hafife aliyor bazen maalesef ki...Canım bir şey daha sorabilir miyim ? Sen genetik test yaptırmıştın onda nelere bakıldığını bana yazabilir misin ? Trombofoli paneli ve kromozom dizilimi dışında nelere baktırmalıyım ?
Doktor yazinca ben eczaneden aliyrm halbuki ucretsiz.eskidenmiydi acaba o.Şuan hamile misin canım senzaten coraspini devlet ödemiyordu en son doktor tavsiye ederse reçete olmadan da alabilirsin pahalı bir hap değildi
Haklısın canım verdiğin bilgiler benim için çok önemli çok teşekkür ediyorumIcinde neler oldugunu bilmiyrm ram olarak.trombofili paneli birde kromozma bakilcak dediler. Baska bisi yaptirmadim ben isteyende olmadi saglikli cocgum oldugundan daha öncesinde.sen iyice sor doktolara cekinme.doktorlar biraz hafife aliyor bazen maalesef ki...
Birkaç ay önce öyleydi Allah AllahDoktor yazinca ben eczaneden aliyrm halbuki ucretsiz.eskidenmiydi acaba o.
Canım kürtajların da bebeklerin kalp atışı duyuldu muYok fark etmiyor. Eşimden 1,benden 4 tüp mü ne aldilar,trombofili 15 20 gun falan surdu ,kromozom cikmadi cikmadi sonra bu olaylar olunca kaldi öyle gidemedik telefonda da bilgi veremeyiz diorlar,doktorda zaten hamile kalabiliyorsun kromozomda sorun yoktur buyuk ihtimal dedi kan pihtlasmasi cikincada,igneye basladi zaten hamile kalinca sımdiye kadar sknti yasamdim 3 kurtajdan snra ilk defa bu kadar ilerledik allahin izniyle.cok gecmis olsun sanada
Hayir yolk kesesi bile olmadi. Birinde kanama olmadi 10 haftaya kadar,birinde adet gecince bi kaç gun snra basladiCanım kürtajların da bebeklerin kalp atışı duyuldu mu
Daha ayin birinde yazdirdim aldim.bildigimiz coraspirin dısı yesilBirkaç ay önce öyleydi Allah Allah
Bi de biliyrm cok zor cok cok zor ama kalbini yormamaya calis,derin nefesle allah de icin skldiginda cunku o bekleyisler cok yıpratıcı ama beterinden korusun allah.kader kismet hersey rabbimin dediginin önüne gecilmiyo,benim dedigim oldu bi kac sefer keske soyle boyle,hayir oyle degil iste yaradan bilir herseyi bize dusen pes etmemek tevekkul etmek gerisi rabbime kalmis,benim oturdugm yere 6 yil snra dok. Geldi o doktorun demesiyle gittim ben arastir. Herşey zamanini bekliyor anlicagin,sen pes etme, isyanda etme ,allahim ennn hayirli zamanda nasip etsin saglikli sihatli hayirli evlatlar...Haklısın canım verdiğin bilgiler benim için çok önemli çok teşekkür ediyorum
Allah razı olsun canım ne güzle yazmışsın duygulandımBi de biliyrm cok zor cok cok zor ama kalbini yormamaya calis,derin nefesle allah de icin skldiginda cunku o bekleyisler cok yıpratıcı ama beterinden korusun allah.kader kismet hersey rabbimin dediginin önüne gecilmiyo,benim dedigim oldu bi kac sefer keske soyle boyle,hayir oyle degil iste yaradan bilir herseyi bize dusen pes etmemek tevekkul etmek gerisi rabbime kalmis,benim oturdugm yere 6 yil snra dok. Geldi o doktorun demesiyle gittim ben arastir. Herşey zamanini bekliyor anlicagin,sen pes etme, isyanda etme ,allahim ennn hayirli zamanda nasip etsin saglikli sihatli hayirli evlatlar...
Amin canm insallah insallahhhAllah razı olsun canım ne güzle yazmışsın duygulandımAçıkçası gebeliğim boyunca kanamam olduğu için hep düşük korkusu vardı içimde ve hep Allah’ıma emanet etmiştim yavrumu hayırlıysa olsun diye dua etmiştim tevekkül etmeye çalıştım demek ki hayırlısı değilmiş diye. Çok üzüldüm hala da üzülüyorum ama asla isyan etmem sonuçta veren de alan da Allah ben kimim ki . Tek duam Allahtan oğlumun yerini doldurabilecek yeni bir oğlum olsun önce tez vakitte
Ben aldıktan sonra sistem değişti sanırım. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederimDaha ayin birinde yazdirdim aldim.bildigimiz coraspirin dısı yesil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?