2-3 güne opu olacağım çok stresliyim kızlar korkuyorum

tgce888

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
164
46
18
30
Yumurta toplama sürecinin sonuna geliyoruz ama ben opu aşamasından çok korkuyorum kızlar tecrübeli olanlardan destek istiyorum korkulacak bir süreç mi ?

Yumurta toplama sürecinin sonuna geliyoruz ama ben opu aşamasından çok korkuyorum kızlar tecrübeli olanlardan destek istiyorum korkulacak bir süreç mi ?
Merhaba kesinlikle korkulacak hiç birşey yok içini rahat tut zaten hafif narkoz veriyorlar hiç birşey hissetmiyorsun ben ayılınca da hiç ağrı vs hissetmedim tabi benim toplanan yumurtam azdı ondan da olabilir ama birçoğu böyle geçiyor

İlk opu çok sancılı geçt ayağa dahi kalkamadım kalktığımda ayağımın üzerine basıp yütüremedim sancıdan ohss belirtleriö vardı 6-7 saat hastanede serum verdiler ama 2. De hiçbir ağrı olmadı çok korkarak girmiştim 2. Ye ilki gibi yine aynısı olur diye ama hu sefer hiç öyle olmadı ikisi farklı merkez ikisinde de çok yumurtam vardı

Benim tek taraflı poliskistiğim var o yüzden biraz fazla sanırım yumurtam ama sonrasındaki ağrıdan değil sadece uyumadan önceki ortamdan ve ne biliyim ya hissedersem diye korkuyorum

Ne kadar sürmüştü acaba sizin toplama uzun sürüyor mu?

Benim tek taraflı poliskistiğim var o yüzden biraz fazla sanırım yumurtam ama sonrasındaki ağrıdan değil sadece uyumadan önceki ortamdan ve ne biliyim ya hissedersem diye korkuyorum
Yok yok hiç korkma ameliyathaneye gittiğinde zaten narkoz vereceğiz şimdi diyorlar ve anında gidiyorsun rahat gir ki rahat geçsin inşallah doktor muhtemelen saymıştır zaten şuan yumurta sayını kaç

Yok yok hiç korkma ameliyathaneye gittiğinde zaten narkoz vereceğiz şimdi diyorlar ve anında gidiyorsun rahat gir ki rahat geçsin inşallah doktor muhtemelen saymıştır zaten şuan yumurta sayını kaç
Aslında saymadı her muayenede 7-8 yumurtanın boyuna baktı ne kadar büyümüş diye hepsine bakmıyorum dedi ama ilk muayenede 26 tane falan var 15-16 sını toplarım diye düşünüyorum demişti.

Aslında saymadı her muayenede 7-8 yumurtanın boyuna baktı ne kadar büyümüş diye hepsine bakmıyorum dedi ama ilk muayenede 26 tane falan var 15-16 sını toplarım diye düşünüyorum demişti.
Gönlünü ferah tut canım inşallah birşey olmaz rahat ol sen

Merhaba canım ben de cuma günü opu olucam senin gibi heyecanlıyım benim toplamda 7 yumurtam var çok değil ama böyle olunca da stresi farklı oluyor herkesin farklı az olsa dert çok olsa dert

Merhaba canım ben de cuma günü opu olucam senin gibi heyecanlıyım benim toplamda 7 yumurtam var çok değil ama böyle olunca da stresi farklı oluyor herkesin farklı az olsa dert çok olsa
Gerçekten öyle canım insan tecrübe etmediği bir yolda olunca her adım için stres yapıyor. İnşallah ikimizinki de çok güzel geçer. Bu arada az önce belli oldu ben de cuma günü oluyorum

Ne kadar stres yapma desek de çok stresli bir süreç maalesef ki her aşaması. Bende iki kez tedavi gördüm ikisi de çok stresliydi hastane ortami Operasyon ortamı çıplaklık yattığın pozisyon benim hiç hepsi ayrı ayrı çok zor bir daha cesaret edemiyorum o yüzden. Ama şöyle düşünün geçiyor transfer sonrasına sadece heyecan kalıyor. İnşallah çok güzel yumurtalarınız toplanır dua edin

Gerçekten öyle canım insan tecrübe etmediği bir yolda olunca her adım için stres yapıyor. İnşallah ikimizinki de çok güzel geçer. Bu arada az önce belli oldu ben de cuma günü oluyorum
Sürecimizi paylaşalım birlikte güzel haberler alma ümidiyle

Taze transfer olma ihtimalin var mı yani bu tabi toplanan yumurtalara bağlı ama ben 3 tane falan yumurtam döllenirse birini taze transfer olmak istiyorum

İçimi okuyo gibi yazmışsınız tam anlamıyla bunlardan çekiniyorum inşallah hepimizin emeklerine değer sonunda çok mutlu oluruz

Taze transfer olma ihtimalin var mı yani bu tabi toplanan yumurtalara bağlı ama ben 3 tane falan yumurtam döllenirse birini taze transfer olmak istiyorum
Taze düşünmedi doktor ama yumurta toplamadan 5-6 gün sonra regl olursun 2. Günü de kan görürüz sonuçlar iyi gelirse reglin bitimin planlarız gibi bir şey söyledi yani 2 ay kadar da dinlendirmeyi düşünmüyor

İçimi okuyo gibi yazmışsınız tam anlamıyla bunlardan çekiniyorum inşallah hepimizin emeklerine değer sonunda çok mutlu oluruz
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hissettiklerimiz de muhtemelen benzerdir İnşallah en kolay şekilde atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…