• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Arkadaşlar merhaba benim transferden sonra 18 günüm tuvaletten çıkarken peçeteye silindiğim zaman kahverengi geldi çok korkuyorum pazartesi kese görmeye gidicem
Merhaba benim de ona benzer durum oldu . Doktora sorduğumda içtiğim ilaçların düşük önleyici olduğunu hemen telaş yapmamamı söyledi. Bugün dinlenin leke tekrar gelirse doktorunuza sorun isterseniz.

Merhaba benim de ona benzer durum oldu . Doktora sorduğumda içtiğim ilaçların düşük önleyici olduğunu hemen telaş yapmamamı söyledi. Bugün dinlenin leke tekrar gelirse doktorunuza sorun isterseniz.
Allah razı olsun iç çamaşırına gelmiyor sadece peçeteye silinirken

Bende ilk negatifimde çok aşırı üzülmüştüm. Üzülmek, sabır ve tevekkül gerektiren ama bize çok ağır gelen bir duygu. Kendinizi dua ederek ve bolbol temiz havada yürüyerek teselli etmeye çalışın. Alllah tez zamanda yüreğinize ferahlık versin sizi selamete çıkarsın. Bolbol inşirah suresi dinlemek size iyi gelebilir.
Allah razı olsun

Negatif sonuç alan arkadaşlar bununla nasıl başettiniz 4 gün oldu hala atlatamadım aslında kendimi her ihtimale karşı negatif sonuca hazırlamıştım ama bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim 😔

İlk iki negatifte kafayı yedim sanırım üzüntüden. Aşırı üzüntü beynimin salterini indirdi diyebilirim. 3. negatifte artık üzülmekle boşa geçen vaktime üzülüp kendimi ev işine verdim, arkasimla buluştum. Çok daha iyi atlattım.

Allah razı olsun iç çamaşırına gelmiyor sadece peçeteye silinirken
Bende de oldu t+8 de 9.gun test verdim pozitif sonuç aldim şükür benim doktorumda muhtemelen içerideki kalıntılar dedi. Artış olursa sadece sabah vurduğum progestan dex iğne akşam da vurun dedi.
Azaldı ama az az var yine Bugün t+10.

Öyle mi dersiniz dünden beri çok üzgünüm aldığım habere sevinemedim hep hayalini kurardım testlerde ikinci çizgiyi görmenin betanın 5 den üzeri olmasının ama umduğum gibi olmadı maalesef
Merhabalar bende 40 ile ogrendim sonra 20 ye duserek kimyasal olmustu. Ama doktorum bu bizim icin cok guzel bir sonuc demisti. Bu ay ki transferim de pozitif sukur . Uzulmekte cok haklisiniz ama tunelin ucundaki isik size de gozukmus❤️‍🩹

Merhabalar bende 40 ile ogrendim sonra 20 ye duserek kimyasal olmustu. Ama doktorum bu bizim icin cok guzel bir sonuc demisti. Bu ay ki transferim de pozitif sukur . Uzulmekte cok haklisiniz ama tunelin ucundaki isik size de gozukmus❤️‍🩹
Desteğiniz benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim size 🥹 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah💕 doktorum da bana aynı şeyi söyledi inşallah benim içinde hayırlısı sağlıklısı olur biran önce 🥹🙏🏼

İdrar testi yaptım bir gün öncesi orada gördüm pozitifi ertesi günde kan vermek istedim
Ben bugün 5.gunumde yaptım çıkmadı artımed marka yarım saat belki daha fazla sonra silik çizgi vardı ama artımed e guvenmeyin diyor herkes.birde regl olacakmisim gibi migrenim tuttu çok gerginim bugün tutmadı diye

Ben bugün 5.gunumde yaptım çıkmadı artımed marka yarım saat belki daha fazla sonra silik çizgi vardı ama artımed e guvenmeyin diyor herkes.birde regl olacakmisim gibi migrenim tuttu çok gerginim bugün tutmadı diye
Anlayabiliyorum sizi🥹 ümid ettiğimiz kadar korkuda kaplıyor içimizi sonuç alana kadar içinizi ferah tutmaya çalışın inşallah bebeğiniz sizinledir🙏🏻

Back
X