Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferden sonraki 11. günüm. İlk defa bu kadar yorgunluk hissettim. Kahveyi de tamamen bıraktım 3 gündür, ayılamiyorum sabahlari. Sizde de yorgunluk hissi var mı?
Günde kaç bardak çay içmeye izin veriyor doktorlar?
Canim sen 2. Kani ne zaman verceksin burda sana kimse artar veya düşer diyemez ki kiminin düşük gelmis yukselmis güzel gitmis. Kimi 100 degerlerde öğrenmiş yine kimyasal yaşamış. Ben 10. Gun 18.33 degerle öğrendim kimyasal yaşadım. Burda 12. Gün 20 degerle ogrenip sağlıklı gebeligi olan var.
Transferden sonraki 11. günüm. İlk defa bu kadar yorgunluk hissettim. Kahveyi de tamamen bıraktım 3 gündür, ayılamiyorum sabahlari. Sizde de yorgunluk hissi var mı?
Günde kaç bardak çay içmeye izin veriyor doktorlar?
Çayda da kahvede de kafein var günlük dozu geçmediğin sürece sıkıntı olmazda ben günde bi fincan kahveyi geçmem kafeinli olanda. çayda içmiyorum çay içeceksem de kafeinsiz kahve tüketiyorum öyle dengeliyorum