• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Transferden sonraki 11. günüm. İlk defa bu kadar yorgunluk hissettim. Kahveyi de tamamen bıraktım 3 gündür, ayılamiyorum sabahlari. Sizde de yorgunluk hissi var mı?
Günde kaç bardak çay içmeye izin veriyor doktorlar?

Canim sen 2. Kani ne zaman verceksin burda sana kimse artar veya düşer diyemez ki kiminin düşük gelmis yukselmis güzel gitmis. Kimi 100 degerlerde öğrenmiş yine kimyasal yaşamış. Ben 10. Gun 18.33 degerle öğrendim kimyasal yaşadım. Burda 12. Gün 20 degerle ogrenip sağlıklı gebeligi olan var.
İlk gebeliğimi 113 ile öğrendim 225 çıktı Salı keseyi görecektik cuma kimyasal olduğunu öğrendim şimdi t+3 teyim bekliyorum

Transferden sonraki 11. günüm. İlk defa bu kadar yorgunluk hissettim. Kahveyi de tamamen bıraktım 3 gündür, ayılamiyorum sabahlari. Sizde de yorgunluk hissi var mı?
Günde kaç bardak çay içmeye izin veriyor doktorlar?
Çayda da kahvede de kafein var günlük dozu geçmediğin sürece sıkıntı olmazda ben günde bi fincan kahveyi geçmem kafeinli olanda. çayda içmiyorum çay içeceksem de kafeinsiz kahve tüketiyorum öyle dengeliyorum

Back
X