• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Arkadaşlar bugün transferimin 11. Günü beta değerim 29.1 çıktı, ilk defa hamilelik değeri gördüm ama sevinemedim bile maalesef 🥹 Doktor kimyasal olabileceğini söyledi pazar ve Salı kan vericem 🥲 bu durumu yaşayan var mı? Birde bugün çok kaşık ve bel ağrım oldu bel ağrım hala devam ediyor
Bence kimyasal olsa bile siz artık o ışığı görmüşsünüz.✨✨ Ben öyle hissetmiştim bende de kimyasal olduğunda. Çok yaygın bir durummuş.

Arkadaşlar tüm bu aldığımız hormon ilaçları ve vücudumuzda yarattığı hormonel dalgalanmalardan dolayı uzun süren tedaviler sırasında ve hamilelikte ve doğumdan hemen sonra kanser tarama testlerimizi olmayı ihmal etmeyelim 🙏 Bunlar elle muayene, meme ultrason veya mamografi olabilir.

Kızlar t+8 gün sonucum 4 Kasım da kan ilk predictor yaptım dayanamadım 1 saat sonra kaset test yaptım

Eklentiler

• IMG_3253.webp
    IMG_3253.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3256.webp
    IMG_3256.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3245.webp
    IMG_3245.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 30
Bence kimyasal olsa bile siz artık o ışığı görmüşsünüz.✨✨ Ben öyle hissetmiştim bende de kimyasal olduğunda. Çok yaygın bir durummuş.
Öyle mi dersiniz dünden beri çok üzgünüm aldığım habere sevinemedim hep hayalini kurardım testlerde ikinci çizgiyi görmenin betanın 5 den üzeri olmasının ama umduğum gibi olmadı maalesef

Öyle mi dersiniz dünden beri çok üzgünüm aldığım habere sevinemedim hep hayalini kurardım testlerde ikinci çizgiyi görmenin betanın 5 den üzeri olmasının ama umduğum gibi olmadı maalesef
Canim sen 2. Kani ne zaman verceksin burda sana kimse artar veya düşer diyemez ki kiminin düşük gelmis yukselmis güzel gitmis. Kimi 100 degerlerde öğrenmiş yine kimyasal yaşamış. Ben 10. Gun 18.33 degerle öğrendim kimyasal yaşadım. Burda 12. Gün 20 degerle ogrenip sağlıklı gebeligi olan var.

Kizlar 31 ekim yani dün transfer oldum. Bu ikinci oluşum. 2 adet dondurulmuş atıldı. Hiç kimseden duymadım ama aşırı uykuluydum dün. Ben normalde gündüz vakti uyuyan insan da değilim. Çok uykulu bile olsam illa gece uyurum. Ama dün 3 de eve geldim transferden snra bütün gün uyudum işte şimdi uyandım sabah 6.surkeli gözlerim kapanıyordu.
Ekstra kullandığım Bi ilaç da yok. Ecopirin, estrofem, progeston tablet, prednol, B12 tablet, folik asit, D vitamini, progestan iğne ve oksapar iğne. Birde farklı olarak transferden birgun önce farklı bir iğne verdi doktor. Kemoterapi ignesiymis. Bağışıklık düşürücü bir iğne ismini unuttum smdi zarzio olabilir. Belki onun yan etkisidir.
Günaydınlar zarzio bağışıklığı ARTTIRMAK için kullanılıyor zaten bizler düşük dozda kullanıyoruz .yaygın kemik ağrısı yapabilir

Canim sen 2. Kani ne zaman verceksin burda sana kimse artar veya düşer diyemez ki kiminin düşük gelmis yukselmis güzel gitmis. Kimi 100 degerlerde öğrenmiş yine kimyasal yaşamış. Ben 10. Gun 18.33 degerle öğrendim kimyasal yaşadım. Burda 12. Gün 20 degerle ogrenip sağlıklı gebeligi olan var.
Öyle canım yüksek çıkıp sonrasında da düşedebilir biliyorum Rabbim hepimize sağlıklısını tez zamanda nasip etsin inşallah, yarın vericem ikinci kanı

Öyle canım yüksek çıkıp sonrasında da düşedebilir biliyorum Rabbim hepimize sağlıklısını tez zamanda nasip etsin inşallah, yarın vericem ikinci kanı
Icini ferah tutmaya çalış canim. Suan seninle bebegin oyle düşün üzülürsen stres olursan hisseder. Insallah atar ve saglikli sekilde ilerler🤲

Arkadaşlar merhaba benim transferden sonra 18 günüm tuvaletten çıkarken peçeteye silindiğim zaman kahverengi geldi çok korkuyorum pazartesi kese görmeye gidicem

Back
X