- 14 Ekim 2025
- 113
- 78
- 13
- 35
- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.901
Olmaz inşallah, merak etmeyin.GunaydinDün uyuyakalip akşam almam gereken progesteron hapını unutmuşum. Bu sabah 6 buçukta aldım hemen. Inşallah bu gecikmenin bir zararı olmaz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz inşallah, merak etmeyin.GunaydinDün uyuyakalip akşam almam gereken progesteron hapını unutmuşum. Bu sabah 6 buçukta aldım hemen. Inşallah bu gecikmenin bir zararı olmaz
![]()
Bence kimyasal olsa bile siz artık o ışığı görmüşsünüz.Arkadaşlar bugün transferimin 11. Günü beta değerim 29.1 çıktı, ilk defa hamilelik değeri gördüm ama sevinemedim bile maalesefDoktor kimyasal olabileceğini söyledi pazar ve Salı kan vericem
bu durumu yaşayan var mı? Birde bugün çok kaşık ve bel ağrım oldu bel ağrım hala devam ediyor
Öyle mi dersiniz dünden beri çok üzgünüm aldığım habere sevinemedim hep hayalini kurardım testlerde ikinci çizgiyi görmenin betanın 5 den üzeri olmasının ama umduğum gibi olmadı maalesefBence kimyasal olsa bile siz artık o ışığı görmüşsünüz.Ben öyle hissetmiştim bende de kimyasal olduğunda. Çok yaygın bir durummuş.
Canim sen 2. Kani ne zaman verceksin burda sana kimse artar veya düşer diyemez ki kiminin düşük gelmis yukselmis güzel gitmis. Kimi 100 degerlerde öğrenmiş yine kimyasal yaşamış. Ben 10. Gun 18.33 degerle öğrendim kimyasal yaşadım. Burda 12. Gün 20 degerle ogrenip sağlıklı gebeligi olan var.Öyle mi dersiniz dünden beri çok üzgünüm aldığım habere sevinemedim hep hayalini kurardım testlerde ikinci çizgiyi görmenin betanın 5 den üzeri olmasının ama umduğum gibi olmadı maalesef
Günaydınlar zarzio bağışıklığı ARTTIRMAK için kullanılıyor zaten bizler düşük dozda kullanıyoruz .yaygın kemik ağrısı yapabilirKizlar 31 ekim yani dün transfer oldum. Bu ikinci oluşum. 2 adet dondurulmuş atıldı. Hiç kimseden duymadım ama aşırı uykuluydum dün. Ben normalde gündüz vakti uyuyan insan da değilim. Çok uykulu bile olsam illa gece uyurum. Ama dün 3 de eve geldim transferden snra bütün gün uyudum işte şimdi uyandım sabah 6.surkeli gözlerim kapanıyordu.
Ekstra kullandığım Bi ilaç da yok. Ecopirin, estrofem, progeston tablet, prednol, B12 tablet, folik asit, D vitamini, progestan iğne ve oksapar iğne. Birde farklı olarak transferden birgun önce farklı bir iğne verdi doktor. Kemoterapi ignesiymis. Bağışıklık düşürücü bir iğne ismini unuttum smdi zarzio olabilir. Belki onun yan etkisidir.
Hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alın dualarımız sizinleKizlar kan verdim dualarınıza talibim hic kan vs idrar testi yapmadımbugün tam 12. Gün
Öyle canım yüksek çıkıp sonrasında da düşedebilir biliyorum Rabbim hepimize sağlıklısını tez zamanda nasip etsin inşallah, yarın vericem ikinci kanıCanim sen 2. Kani ne zaman verceksin burda sana kimse artar veya düşer diyemez ki kiminin düşük gelmis yukselmis güzel gitmis. Kimi 100 degerlerde öğrenmiş yine kimyasal yaşamış. Ben 10. Gun 18.33 degerle öğrendim kimyasal yaşadım. Burda 12. Gün 20 degerle ogrenip sağlıklı gebeligi olan var.
Icini ferah tutmaya çalış canim. Suan seninle bebegin oyle düşün üzülürsen stres olursan hisseder. Insallah atar ve saglikli sekilde ilerlerÖyle canım yüksek çıkıp sonrasında da düşedebilir biliyorum Rabbim hepimize sağlıklısını tez zamanda nasip etsin inşallah, yarın vericem ikinci kanı
Amin insallah hepimizin yüzü gülsün bu süreçteHadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alın dualarımız sizinle![]()
Ayy tüm dualarımız seninle canım güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar kan verdim dualarınıza talibim hic kan vs idrar testi yapmadımbugün tam 12. Gün
Sonucum cikmis hamileyim 4 yıldır bekliyoruz inanamıyorumAyy tüm dualarımız seninle canım güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Yaaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin canımSonucum cikmis hamileyim 4 yıldır bekliyoruz inanamıyorum![]()
1417 cikmis canim sonucum 12. GünYaaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin canım
Yaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum cikmis hamileyim 4 yıldır bekliyoruz inanamıyorum![]()
Canım darısı başıma inşallah ikiz olabilir mi acaba baya yüksek çıkmış maşallah 5.gün embriyosu değil mi1417 cikmis canim sonucum 12. Gün
Amin canim ınsallah hepimize dua ediyorum herzaman. Hepimizin yüzü gülsün diye. Olabilir cift 5. Gun embriyosu 4bb ve 4bcCanım darısı başıma inşallah ikiz olabilir mi acaba baya yüksek çıkmış maşallah 5.gün embriyosu değil mi