Merhabalar fotosunu yükleyebilir misiniz acaba bide hangi özellikleri var
Biz arabadan çok memnunduk.. Ben Bu fotoğraftaki hali ile kullanmadım. .Travel sistem kullandım oto koltuğu ile.. Sizde bilirsiniz ki travel sistem bebek arabalari bastonlu olanlara nazaran biraz daha heybetli.. Bizim tek sorunumuz oğlum arabaya binmek istemediği için arabayi ayrı çocuğu ayrı taşımaktan yanaydı . . Aslında beklenti ile doğru orantılı birsey bu. Bizim beklentimizi karşıladı. Tavsiye edebilirim. Saygilar..merhaba bende bu ürünü beğenmiştim peki önerirmisiniz siz memnun kaldınızmı
istda olsaydınız alırdım.iyi satışlarİlan günceldir. Acil ihtiyaçtan 500 tl ye bırakıyorum.
Merhabalar Bursa' dayim...Merhaba hangi sehirdesiniz acaba?
Merhabalar Bursa' dayim...
Merhabalar Bursa Nilufer'de oturuyorum. Evet kutusu ve faturası var. Hamile iken almıştım. Fatura tarihi 08.07.2014. 2 yıl garantili diye biliyorum alırken chicco mağazasından bayan öyle söylemişti. Sattığım parçalarına gelince yukarida daha once resimlerini yüklemistim bakabilirsiniz. İlginiz için çok tskler.. sevgilerCiddi alıcıyım bursanın neresinde oturuyorsunuz ayrıca kutusu faturası var garantisi kaç yıl ? Mümkünse bütün yollayacağınız parçaları görebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?