- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Şaşkınlıkla okudum cahil beyin düşüncelerini.30 dan sonra iğne vurulmak nedir29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
İşte kadınlarla aynı ortama gırınce hemen böyle laflar söyluyorlarSizin üremeniz neden insanları bu kadar endişelendiriyor ki?
Yok artık ınsanlar cıdden acayıp. Pekı ıkıncı dogum kontrol olsa sıkıntılı galıba o daPrezervatif ile korunmak yetersiz olabilir. Kayabilir felan. Emin olmak icin sizin durumda iki korunma yöntemi kullanmakta fayda var. Insanlara laf anlatamazsiniz. Ikinci oglum iki haftalikti "3. Ne zaman?" Diye sormaya basladiklarinda. Simdi "Iki erkek sadece olmaz. Bir kiziniz da olsun" demeye basladilar. Yani susmuyorlar. Hehe diyip gececeksiniz
En guzelı prezarvatıf bence .Eşinizde dıkkatlı olursa sabahlar olmasın:)29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Ben ama 3 4 ay gecsın herkesten beklıyorum hamılemısın falan. Kaynanam 1 sene önce falan yasınız gecıyo hemen yapın sonra olmaz demıstıŞaşkınlıkla okudum cahil beyin düşüncelerini.30 dan sonra iğne vurulmak nedirevet vuruyoruz da 30 yaşında olduğumuz için değil genetik pıhtılaşma yaşadığımız için.İnşallah onlarda 30 a gelmeden göbekten iğne vurma şerefine ererler.Kayınvalidenize takılmayın eskiler genellikle çeyize öyle şeyler koyarlar.Benim kendi annem bile yapmıştı bana lohusa nevresimi diye ipekten birşey siz şimdiden bu düşüncelerle boğuşurken nasıl kendinizi derse adapte edip çalışacaksınız ki?Herkesin her dediğini takmayın.insanların düşüncelerine göre yaşamak mı istiyorsunuz yoksa kendi düşüncelerinizle mi?Bende evlendim 2.yılımda atandım.Bunun için kimseye de açıklama yapmadım.
Hahah kesınlıkle. Cıdden neden bu kadar cahil ınsan var cevremde30dan sonra cocuk olmuyor gobekten ıgne vuruyorlar diyen kuzenlere cehalet madalyası takıp, inan sana degıl kastım ben cahille sohbeti kestim dıyıp sohbetini kes bence.
Evlenmeden yapcam ben deyin29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?