- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yanı 3 yöntem mı kullanayım.Peki bu aylık ıgne nerden vuruyorlar. Bırde bunlar ılerde hemen cocuk ıstersem sıkıntı yapmasınTek korunma yöntemi prezervatif olmasın.
Hem spiral taktırın hem de aylık iğne vurdurun.
İşi şansa bırakmayın..
Ben 33 yaşındayım, inşallah evlenirsem olursa 2 3 yıl istemiyorum.
37 gibi hamile olsam inşallah yeter..
Bu devir tek çocuk devri..
32 ne ki.. 40 da bile doğurursunuz nasipse..
Dogum kontrol hapı hem kılo aldırıyormus. Hemen bırakınca hamıle kalamıyormussun. Kullananlar söyluyor bunuHangi konuda sıkıntılı?
Kesinlikle özel seylerı anlatmıyacagım.Çok haklısınız mesafe şart. Zaten karar verdım igne falanda vurdurcam garanti olsunKv memnun etmek üzere evleniyorsaniz bilemem ama size tavsiyem mesafenizi koyun ve eşinizin aranızda denge kurmasını sağlayın tek başınıza göğüslemeyin olayları
Haklısınız cok dogru. Peki prezervatif kullanacagız da garantı olsun dıye ıgne falanda vurdurayım dıyorum. Nerde vuruyolar ve zararı olurmuşimdiden o soruların önünü kesin, yüz vermezseniz soramazlar. 5 yıl çocuk düşünmedik, ne annem ne kv bir kere sormadı. çünkü o kadar özele giremeyeceklerini halimden tavrımdan biliyorlardı. bir tek densiz bir iş arkadaşım "olmuyor mu yapmıyor musun?" diye sordu, aldı cevabını :) kapıyı açık tutarsanız neden geliyorlar diyemezsiniz.
Evet bastan kescem soruları cok haklısınız. Daha nısanlıyken ınsanlar cocuk derdıne dustuşimdiden o soruların önünü kesin, yüz vermezseniz soramazlar. 5 yıl çocuk düşünmedik, ne annem ne kv bir kere sormadı. çünkü o kadar özele giremeyeceklerini halimden tavrımdan biliyorlardı. bir tek densiz bir iş arkadaşım "olmuyor mu yapmıyor musun?" diye sordu, aldı cevabını :) kapıyı açık tutarsanız neden geliyorlar diyemezsiniz.
Valaa bizim çevre tam bu kafadan. Şimdi kaynanama cevre sorcak. O bana sorcak. Ama kıbar bı sekılde kısmet dıycem. Yanı esımle ben ıstedıgımızde olacak falan dıycem. Insanlar cok cahıl. Ve amca kızı falan kendı cocugu 1 yasında. Bende cocuk yaparsam cocukları yarıştırcak emınım buna. Bunlar kocaları eşyalari hep kıyaslıyor. Bı gun cocuk yaparsam da 5 aylık hamileyken falan söylıycem35 yaşında bir arkadaşım var. Evleneli 5 yıl oldu. Çocuk sahibi olmak istemiyor. Eşiyle aynı kafadalar. Yengesi bizim komşumuz geçen gün baktım kızı çekiştiriyor “E yaşı 35 artık bu saatten sonra istese de biraz zor” ve daha bir sürü şey. O kadar üzüldüm ki. Sana ne kardeşim. Sana neden dert milletin çoğalması. Olmazsa da ona olmayacak. Nefret ediyorum bu zır cahil kafalardan ve asla alttan almıyorum ben bekarım ama başıma gelse kesinlikle çenelerini kapatırım.
Kadın doğum hekimine gidin.Yanı 3 yöntem mı kullanayım.Peki bu aylık ıgne nerden vuruyorlar. Bırde bunlar ılerde hemen cocuk ıstersem sıkıntı yapmasın
Valaa bizim çevre tam bu kafadan. Şimdi kaynanama cevre sorcak. O bana sorcak. Ama kıbar bı sekılde kısmet dıycem. Yanı esımle ben ıstedıgımızde olacak falan dıycem. Insanlar cok cahıl. Ve amca kızı falan kendı cocugu 1 yasında. Bende cocuk yaparsam cocukları yarıştırcak emınım buna. Bunlar kocaları eşyalari hep kıyaslıyor. Bı gun cocuk yaparsam da 5 aylık hamileyken falan söylıycem
O zaman gülüp geçin bence .Siz düşünmüyorum sınavım var vs. diye açıklama yaptıkça insanlarda hayatınıza müdahil olurlar.kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsinizHayır evlılık konusu acılıyor. Suan hazırlık falan yapıyoruz ev ıcın. Hemen cocuk yap yegen sevelim dıyorlar en basıtı
Haklısınız. 3 hafta kaldı. Saglık ocagı vuruyorsa aslında vurdurabılırım ıgne. Gercekten hıc ıstemıyorum suan. Nısanlım da ıstemıyor. Garantı olsun
Kadın doğum hekimine gidin.
Ben şu an korunmuyorum. Evlenirsem en az iki yöntemle korunacağım. Riski azaltmak lazım.
Spiral rahim içi araç. Kısırlık yapmaz.
Diğeri de hormon iğnesi. Yan etkisi haplardan az diye biliyorum.
Tabi en iyi bilgiyi hekim verir..
Spiral evlenmeden olmaz ama evlenmeden dogum kontrol iğnesine başlıyor kadınlar diye biliyorum.
Evet yaa bu yuzden onları evıme cagırmıycam. Gelın mevludu yapmıycam. Çeyiz falanda cıkarmadımAaa tabi bir de kıyascı tayfa var. Allah sabır versin.
Evet evet cok haklısınız. Kaynanaya falanda anlatmıycam. Ama tabı kadın sınavı falan bılıyor. Cunku bır odamızı calısma odası yaptık.O zaman gülüp geçin bence .Siz düşünmüyorum sınavım var vs. diye açıklama yaptıkça insanlarda hayatınıza müdahil olurlar.kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz
Bildiğim kadarıyla aylık ve üç aylık iğneler var.Aaa cidden mi 3 hafta kaldı. Saglık
Haklısınız. 3 hafta kaldı. Saglık ocagı vuruyorsa aslında vurdurabılırım ıgne. Gercekten hıc ıstemıyorum suan. Nısanlım da ıstemıyor. Garantı olsun
Aa o zaman her ay hastaneye mı gıdecegım
Bildiğim kadarıyla aylık ve üç aylık iğneler var.
Aylik iğnelerin yan etkisi yokmuş. Bir üye burada yazmıştı memnunum diye.
Hastanede vuruyorlar.
Ben garanti olsun dıye ıgne de vurdurayım dıyorum. Yok kesınlıkle anlatmıycam. Herkese kısmet deyıp gecıcem artıkHemen yap sonra olmaz diyene olur veya olmaz bu iş kısmet dersiniz. Korunuyoruz düşünmüyoruz falan diye detaya bile gerek yok. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsiniz.
Soruya gelince 1 yıllık evliyim prezervatifle korunuyoruz ne yırtılma ne başka bir kaza yaşamadık. Dikkatli kullanırsanız hiçbir sorun olmaz.
3 aylık da var. Ben 6 aylık veya yıllık da duymuştum.Aa o zaman her ay hastaneye mı gıdecegımSon haftaya randevu alayım o zaman ben gıdeyım.saglık ocagına sorsam mı kı gene vuruyorlar mı dıye. İyiki konu acmısım garantı olsun en azından. Hapa gerek yok ozaman. Spiraldan de korkuyorum ben
Haklısınız cok dogru. Peki prezervatif kullanacagız da garantı olsun dıye ıgne falanda vurdurayım dıyorum. Nerde vuruyolar ve zararı olurmu
Zaten adet düzensizliği ıcın gıtmek ıstıyorum ben de ıkısınede baktıırm hemiğne haptan daha iyi diye biliyorum, hastanede vuruyorlar. yine de ilk fırsatta kadın doğum dr u bulun ve muayene olun. zaten sonrasında da rutin kontroller için ihtiyaç olacak hem dr seçmiş olursunuz hem de ilk elden doğru bilgi almış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?