2,5 aylık bebek , e devlet MHRS yetkili olduklarında çıkmıyor , kızlar yardım

Zeytin_zey

Eren ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
3.102
3.145
63
32
Kızlar, oğlumu sünnet ettirmek için ona randevu almanın lazım

Ama mhrsde yetkili olduklarım kısmına girince tanımlanmış gözükmüyor e nabızdan tanımlayın diyor onu da ben anlamadım nasıl e nabızdan yapıcapımı

Siz nasıl yaptınız , sizde direkt mhrsye girdiğinizde yetkili olduklarım kısmında çocuğunuzun bilgisi çıkmışmıydı

Eşiniz ile ortak bir şey yapmanız lazım birinizin onay vermesi gerekiyor. Ama işlem tam olarak nasıldı inanın hatırlamıyorum

Evet direkt çıktı. Uygulamayı güncelleyin bakalım

Şöyle bi şey çıkıyor benzer bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ya

Randevuyu e-nabız üzerinden alın. Mhrs üzerinden almasanız olmuyor mu? Ben hep e-nabızla alırım.

Şöyle bi şey çıkıyor benzer bi durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ya
Ben e nabıza girdiğimde çocuklarımı göremiyorum diye çıkmıştı oraya bastım belki ondan mhrsde direkt çıkmıştır

ENabız uygulamasını indirdiniz mi?

Sağ üstte çocuklarım kısmı var oraya tıklayınca çocuklarımı göremiyorum çıkıyor. O butona basınca güncelliypr

Eklentiler

• IMG_6588.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 13
Kocaniz size yetki tanimlayacak. Bende de olmustu. Sonra cocuklarim diye bir menu var orda cikmisti.

ENabız uygulamasını indirdiniz mi?

Sağ üstte çocuklarım kısmı var oraya tıklayınca çocuklarımı göremiyorum çıkıyor. O butona basınca güncelliypr
Ben de çocuklarım çıkmıyor , geri bildirim olarak çocuklarımı göremiyorum dedim. Düzelir sanırım o şekilde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…