2,5 aylık burnumm (özel albüm) dr veli arslan

yase43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
272
1
46
Almanya
Kızlar sonunda 2,5 ayı doldurdum ve sizinle paylaşmak istedim..yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar benmde burnumda hem et hem kemik var ayrıca kemerli burnum ne çok şey var dimi veli beye muayene oldum, içime sindi gibi sanırım ameliyat olacağım :))

arkadaşlar benmde burnumda hem et hem kemik var ayrıca kemerli burnum ne çok şey var dimi veli beye muayene oldum, içime sindi gibi sanırım ameliyat olacağım :))
bende de aynı şeyler vardı canım hepsini hallettik bak.veli beyle yavuz bey ameliyat yaptı şükür çok iyiyim.tavsiye ederim

merhaba bende bu ay ameliyat olmak istiyorum boğaziçi sağlık ile bir görüşmek niyetindeyim. fotoğraflarını görmek için ekleme yolladım kabul eder misin?

Burun ameliyatı geçirmiş olanlardan fikir almak istiyorum. Aslında ben vücudumla ilgili bir operasyon geçirdim . Şuan nekahet dönemindeyim çok yakında bu heyecanımı herkesle paylaşmak istiyorum... Biraz daha iyi olmam lazım.. burnumu da aynı doktora yaptırmayı düşünüyorum.. Önce burdaki arkadaşlarin yaşadığı süreci bilmek istiyorum ilgilenen olursa memnun olurum

ben deistek gönderdim ben de bakabilir miyim burnuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…