2,5 aylık burnumm (özel albüm) dr veli arslan

Senin yazından sonra veli aslanı düşünmeye başladım beşiktaştaki şubeleri ile gidip konuşmayı düşünüyorum memnunmusun şuanki halinden resmine bakamadıgım için durum nedir bilmiyorum ama benim burnumdaki kıkırdak yamuk içten dışarıdan belli olmasada nefes borumu kapatmakta o yüzden iyi nefes alamıyorum bunun için ameliyat olucakken estetikte olmak istiyorum,fakat bir kere daha burnumdan et aldırdıgım için bir fobi oluştu burun konusunda burnuma dokunsalar acı çekiyorum sanıyorum o agrılı safhayı nasıl atlatıcagımı düşünmekteyim açıkçası :) ailem izmitte ol diyor bende istanbuldayım burada olamk istiyorum kararsızım bakalım senden de bilgileri bekliyorum şimdiden teşekkürler

istek yollayanları kabul ediyorum kızlar.ekleyin kabul edeyim :) hepinize yardımcı olmak amacı ile ekledim zaten öpüldünüz

tatlım bende 2 kez septum deviasyonu ameliyatı oldum yani hem kemik hem et aldırdım hemde lokal oldum..ama burnumdaki tıkanıklık hala devam edince birdaha olacağım madem estetik de olayım bu sefer istanbulda olayım adamakıllı dedim ve veli beyi buldum..inan bana tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.izmite falan gitme gerek yok için rahat olsun yani yardımcı olurum ne demek

teşekkür ederim canım , bakıyorum şimdi

bende de aynı şeyler vardı canım hepsini hallettik bak.veli beyle yavuz bey ameliyat yaptı şükür çok iyiyim.tavsiye ederim

Canım senin burnun süper olmuş ya favorim sensin :))) inş benimkide güzel olur ameliyat tarihini aldım bile 4 şubat :))

tatlım çok güzel olmuş maşallah sevgilimin kırılan burnunun ameliyatını da veli bey yapacak salı günü senin burnunu görünce içim rahatladı :)

tatlım çok güzel olmuş maşallah sevgilimin kırılan burnunun ameliyatını da veli bey yapacak salı günü senin burnunu görünce içim rahatladı :)
sağol canım benim..çok memnunum valla doğal durması zaten en önemlisiydi benim için arkadaşlarım da bayıldı tavsiye ederim yani hiç şüphen olmasın

ben de çok beğendim burnunu, çok yakışmış ayrıca sana.. hatta estetik demesen kimse "ayyy kesin estetik!!" diyemez:):):) ben ayrıca birşey sormak istiyorum, ameliyat öncesi dönemi-karar aşamasını nasıl atlattın?? ben de olayım diyorum ama pek bi korkuyorum(

çok teşekkür ederim canımmm..bende doğal olmasından yanaydım istediğim de oldu valla..ben psikolojik olarak da takılıyodum aslında araştırma yaparken bu siteyi buldum ve ameliyat olan arkadaşların resimlerine bakınca destek aldım ve druma karar verdim ve ilk gün muayene oldum 1 saat içinde ameliyata girdim..gerçekten istiyorsan hemen oluyor zaten heyecan yapmıyosun şahsen bende olmadı biraz oldu sebebi de pişman olursam durumuydu ama allaha şükürrr çok memnunummm

NOT: Nihat Hatipoğlu eğer psikolojik olarak sizi rahatsız ediyorsa burun ameliyatınız günah sayılmaz dedi bilginize

çok teşekkür ederim canımmm..bende doğal olmasından yanaydım istediğim de oldu valla..ben psikolojik olarak da takılıyodum aslında araştırma yaparken bu siteyi buldum ve ameliyat olan arkadaşların resimlerine bakınca destek aldım ve druma karar verdim ve ilk gün muayene oldum 1 saat içinde ameliyata girdim..gerçekten istiyorsan hemen oluyor zaten heyecan yapmıyosun şahsen bende olmadı biraz oldu sebebi de pişman olursam durumuydu ama allaha şükürrr çok memnunummm

NOT: Nihat Hatipoğlu eğer psikolojik olarak sizi rahatsız ediyorsa burun ameliyatınız günah sayılmaz dedi bilginize

muthiiiiiis :)))) hayirli olsuuuuun.. benim ucu hala sis ya (( veli bey yine mukemmel bir eser yaratmis kendisine burdan saygilarimi yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…