- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laracım teşekkürler tekrarmuthiiiiiis :)))) hayirli olsuuuuun.. benim ucu hala sis ya(( veli bey yine mukemmel bir eser yaratmis kendisine burdan saygilarimi yolluyorum
ekledim canımBenide ekler misin görmek istiyorum lütfen..
Benide eklermisin. Benimde burnum hem kemikli hem etli. Çok moralim bozuluyor burnuma baktıkça.
Canım burnun maşallah hem doğal hemde çok güzel olmuş sağlıkla kullan:)
canım şimdiden geçmiş olsun.umarım istediğin gibi olur.sakın heyecan yapma ağrı,sızı hiç bişey hissetmiceksin emin olabilirsin.ilgi alaka da süper içini ferah tutmerhaba ben aranızdaa yeniyimm çarşamba ameliyatm war veli beye çok heyecanlıyım
canım benim profilime girip albümleri tıklarsan görebilirsin :)Resimleri neden göremiyorum. Yanlış yerdenmi bakıyorum(
silver çok teşekkür ederimYASE burnun harika gerçekten...ben öğretmenim.şubat tatilinde olayım diyorum.aceba 15 günde okula gidebilecek duruma gelirmiyim?
Eskiden masum ve çocuksu bir ifaden varmış. Şimdi ise seksi seksi bakıyorsun hayatım ya :) Süper bir değişim olmuş şansına çok beğendim.
canım çok teşekkür ederimInanılmaz guzelsin canım cok yakısmıs
teşekkür ederim.ekledim görebilirsinhayırlı olsun :) ben de görmek istiyorum ekler misin ?
çok teşekkür ederim canım..kapalı teknik oldu.gayet de memnunum ağrı sızı hissetmedim..çok çok güzel olmuş :) ameliyat hakkında biraz bilgi verebilir misin rica etsem