2,5 aylık burnumm (özel albüm) dr veli arslan

Benide eklermisin. Benimde burnum hem kemikli hem etli. Çok moralim bozuluyor burnuma baktıkça.

YASE burnun harika gerçekten...ben öğretmenim.şubat tatilinde olayım diyorum.aceba 15 günde okula gidebilecek duruma gelirmiyim?

Eskiden masum ve çocuksu bir ifaden varmış. Şimdi ise seksi seksi bakıyorsun hayatım ya :) Süper bir değişim olmuş şansına çok beğendim.

merhaba ben aranızdaa yeniyimm çarşamba ameliyatm war veli beye çok heyecanlıyım
canım şimdiden geçmiş olsun.umarım istediğin gibi olur.sakın heyecan yapma ağrı,sızı hiç bişey hissetmiceksin emin olabilirsin.ilgi alaka da süper içini ferah tut:69:

YASE burnun harika gerçekten...ben öğretmenim.şubat tatilinde olayım diyorum.aceba 15 günde okula gidebilecek duruma gelirmiyim?
silver çok teşekkür ederim:61: 15 günde iyileşirsin tabiki.ameliyattan 3 gün sonra işe başlayan arkadaşlar da oldu burda.yüzünde morluklar sarı renge dönüşür ozaman sende fondötenle kapatırsın olur biter.zaman yeterli ama..olmayı düşünüyosan bu fırsatı kaçırma.şahsen ben ameliyattan ertesi gün kendimi baya iyi hissediyodum.ameliyat olduğum gün de gezindim durdum çok rahattım yani :69:

Eskiden masum ve çocuksu bir ifaden varmış. Şimdi ise seksi seksi bakıyorsun hayatım ya :) Süper bir değişim olmuş şansına çok beğendim.
:1:aynı sözleri bir arkadaşım daha demişti.bütün arkadaşlarım tanıdıklarım hepsi doğal durduğunusöylüyor bu durum benim daha çok hoşuma gidiyor açıkçası çünkü ben doğal bir burun istemiştim oldu da şükür.darısı başına canım :61:

çok çok güzel olmuş :) ameliyat hakkında biraz bilgi verebilir misin rica etsem

Back
X