2,5 aylık burnumm (özel albüm) dr veli arslan

yase beni de eklersen yorum yapabilirim.ayrıca ben de düsünüyorum yaptırmayı.naci celik e muayene oldum ama son kararımı henüz veremedim

Yase arkadaşım beni deekler misiniz düşünüyorum veli beyi istanbuldayım bir de çok rahat nefes alabiliyor musun

yasecim çok geçmiş olsun.. bende veli aslan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama hala karar aşamasındayım. fotolarını merak ettim, istek gönderdim kabul edersen sevinirim :)

yase43 çok geçmiş olsun, bende ameliyat olmak istiyorum rica etsem beni ekler misin resimlerini görmek istiyorum :)

kızlar ben cevap vereyim kk nın yeni kuralı 50 msj sayısı olmadan resimler görülmüyormuş.. istersnz oyun sayfalarında oyun oynayın msj sayınız artsın :(

slm resimlerinizi görmek istiyorum aceba arkadaşlık göndersem kabul edermisiniz çünkü bende burun estetiği yaptırmak istiyorum bıraz araştırma yapıyorum yardımlarınız için teşekkürler.

bende burnunuzu 1 haftadır nerdeyse görmeye çalışıyorum arkadaşlık isteği gönderdim ama eklermisiniz

kızlar öncelikle kusura bakmayın yaklaşır 1 aydır kk'ne girmedim fırsat bulamadım da.bütün davetleri kabul ettim..bilgi amaçlı ekledim zaten umarım işinize yarar. güzel yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim. veli beyi kesinlikle tavsiye ederim :69:

kızlar öncelikle kusura bakmayın yaklaşır 1 aydır kk'ne girmedim fırsat bulamadım da.bütün davetleri kabul ettim..bilgi amaçlı ekledim zaten umarım işinize yarar. güzel yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim. veli beyi kesinlikle tavsiye ederim :69:

bende mayisda veli beye olmayi dusunuyorum benide eklersen cok sevinirim

Back
X