2,5 aylık evliyim, 2 aylık hamileyim ve boşanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözüm size değil ama şu hemen neden bebek yaptın falan diyenler o cevapları hak ediyor. Kadın bebeğime nolcak? Nasıl bakıcam vs demiş mi bevekten yana bir şikayet var mı? 30 ve 25 yasındaki vir ciftin bebek istemesi çok doğal.. Ben 4 yıldır evliyim eşimi 9 yıldır tanıyorum mesela.. Konusahibi de 5 yıldır tanıdığı adamla 2 aydır evli olabilir.. Değil mi? Hemen neden cocuk napsın yani aldırsınmı??

Haklısınız. İnsanoğlu... Şuan abisi ve eltim beni haklı görüyor ama sonra işler degisebilir. Ama bu halde aileme gitmeyi göze alamadım. Eltim de annemi bildigi için bu halde,i göndermek istemedi,
Hakkınızda hayırlısını dilerim. Aklınızda eşinizle uzlaşmak varsa, doğru iletişim kurmalısınız. Sürekli ev terkedip dönmek, aldığınız kararları değersiz ve etkisiz kılar. Çekip gitmeniz bir anlam ifade etmez. Boşanma gibi bir niyetiniz varsa, kendi ailenizin yanında olmanız daha haklı kılar sizi. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün, olan olmuş artık.

Şikayet etmemiş...
Koskoca başlık atmış 2,5 aylık evliyim
2 aylık hamileyim diye yetmez mi????

Etkiye tepki kib by..

Şuan ciddi karar verdim ailemin yanına gideceğim ama bakalım sonuç ne olacak hayırlısı ne ise o olsun

Evlilik yürütebilmek bir sanattır bana göre. Herkesin eğer kabiliyeti varsa, sivri olan yönlerini biraz biraz yontmayı becerebilmesi gerekiyor.Konuşabilmeyi,anlatabilmeyi ve anlayabilmeyi, karşılıklı başarabildiğimizde herşey yoluna giriyor aslında.
Evinizi terk etmeyi neden tercih ettiniz mesela? Eşiniz sizi kovdu diye mi?Yoksa, tartışırken siz eşinizi terk etmekle tehdit ettinizde o da bunun üzerine mi sizi kovdu?

Bence çok fevri davranmışsınız. Ben de 10 aylık evliyim ve ilk iki ay birbirimize giriyoduk sürekli. Her gün dışarı çıkıyodu. Baktım kavgayla çözemiyorum iyice inatlaşıyoruz, ikimiz de sakinken konuştum. Ben sana çıkma demiyorum ama yeni evliyiz beni bu kadar yalnız bırakma ve lütfen tartışırken bile saygılı olalım, çirkinleşmeyelim, dedim. Her gün çıkınca ertesi gün iş var geç geliyosun ben de uyanıyorum bida uyuyamıyorum, işyerinde uyukluyorum senin yüzünden, sen de uyanamıyosun dedim. Bak sadece cuma günleri çık mesela, cumartesi geç gidiyosun ben de tatilim benim için de sorun olmaz dedim ve baktı gerçekten uyku onun için de problem, haklısın aşkım ayarladık cumaları çıkcaz biz dedi ve böylece anlaştık. Bi süre böyle devam etti şimdi aylardır çıkmadı bile. Ama ben arkadaşlarının hepsini seviyorum, ya halı sahaya gidiyolar ya okey oynamaya ondan da haberim var. Biraz da erkek erkeğe takılacak alan bırakmak lazım, çıkma çıkma diye kavga etmek yerine en azından daha az rahatsız olacağımız şekilde ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. ben de kendi arkadaşlarımla vakit geçiyorum mesela o sırada, kesinlikle sürekli dip dibe olmaktan daha iyi böylesi.
Ama işte keşke evini terk etmeseydin, şimdi kendi kendine dönsen de pek hoş olmaz. konuşarak halledilebilecek şeylerdi bunlar aslında.

Insallah ailen destek cikar allah yardmcin olsun

Bişey sormak istedim.
2.5 aylık eş yoksa niye eve gelmek istemesin.
Yazmışsınız.
Bunun sorumlusu ‘kadın’mıdır?
Espiri olmasını diliyorum.

Konu sahibi,
Hamilelikten sonra bozuldu demişsiniz.
Acaba hormonlarınızdan dolayı mı böyle düşünüyorsunuz?

Hakaret olayına gelince,terbiyesizce bir davranış şekli tabiki.
Acaba hakaret olayı karşılıklı mı oluyor?
Hani sakince düşünmekte fayda var diyorum ben.

Daha evliliğin başında babanızın evine gidersiniz,sonra dönersiniz felan..
Bunlar ilerki zamanlar için iyi olmaz.
Evlilik kafada bitiyorsa gidilmeli tabiki.

He görmek,konuşmak istemiyorsanız,öfkeliyseniz eşinizi evden yollayın.
Birkaç gün görüşmeyin.
Belki toparlarsınız.

Çok yeni evlilik tartışmaların olması kaçınılmaz oluyor genelde.
Bebeğinize ve kendinize dikkat edin.
Biraz kafanızı dinleyin.
Sakince karar verin. Derim ben.

Evliliğinizin başindasinız. Ilk aylar oyle 'cicim ayları' ile gecmiyor çoğunlukla. Hatta ilk yıl kim kime dişini gecirirse modunda. Istediginiz kadar onceden taniyin.ayni eve girmek farklı. Ben kendimi düşundum de, 2.5 ayda birakin kocama eve alışamamistim. Bebeginiz de hayirlı olsun. InşAllah sağlikla kucağiniza alirsiniz. Eşiniz psikolojik ya da fiziksel şiddet uyguluyorsa tabi ki de bunun affı olmamali. Ama onun dışinda anlaşmazliklar zaman icinde çözulüyor. Tabi yazininda bir sey dikkatimi cekti ozelimizi anlatiyor. Bu hoş birsey değil.

Ablacım Allah yardımcınız olsun büyü olabilir bizim akrabada boyleydi bir hocaya falan gidin istersenjz evinize dönün hergun internetten bakara suresinj açın ve evi sirkeyle silin gercekten çok iyi geliyor annem iple bir dua yapiyo ustumizdeki büyüler kötülükler gitsin diye felak nas okuyarak yapiyo o okadar etkili ki isterseniz sizin için annemden ogrenebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…