- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Çabuk mu,kestirip atıyorum bilmiyorum ama eşimden yana hiç umudum yok. İnancım yok.Aklı başında güzel öğüt verebilecek, eşinizin de hatırını saydığı biri yok mu etrafınızda? Biraz yardım alsanız bu konuda bir faydası olmaz mı? Ne dersiniz?
Sözüm size değil ama şu hemen neden bebek yaptın falan diyenler o cevapları hak ediyor. Kadın bebeğime nolcak? Nasıl bakıcam vs demiş mi bevekten yana bir şikayet var mı? 30 ve 25 yasındaki vir ciftin bebek istemesi çok doğal.. Ben 4 yıldır evliyim eşimi 9 yıldır tanıyorum mesela.. Konusahibi de 5 yıldır tanıdığı adamla 2 aydır evli olabilir.. Değil mi? Hemen neden cocuk napsın yani aldırsınmı??BEn eğlenmiyorum siz ters cevaplar veriyorsunz..
Buraya derdinizi açıp beğenmediğim yorumlara alay eder gibi ters cevaplar veriyorsunuz.
Eşiniize olan sinirinizi buradaki üyelerden çıkarmayı planlıyorsunuz sanırım.
Yaşınız epey var yani cahil de değilsiniz.
Patavatsızsınz.
Hakkınızda hayırlısını dilerim. Aklınızda eşinizle uzlaşmak varsa, doğru iletişim kurmalısınız. Sürekli ev terkedip dönmek, aldığınız kararları değersiz ve etkisiz kılar. Çekip gitmeniz bir anlam ifade etmez. Boşanma gibi bir niyetiniz varsa, kendi ailenizin yanında olmanız daha haklı kılar sizi. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün, olan olmuş artık.Haklısınız. İnsanoğlu... Şuan abisi ve eltim beni haklı görüyor ama sonra işler degisebilir. Ama bu halde aileme gitmeyi göze alamadım. Eltim de annemi bildigi için bu halde,i göndermek istemedi,
Şikayet etmemiş...Sözüm size değil ama şu hemen neden bebek yaptın falan diyenler o cevapları hak ediyor. Kadın bebeğime nolcak? Nasıl bakıcam vs demiş mi bevekten yana bir şikayet var mı? 30 ve 25 yasındaki vir ciftin bebek istemesi çok doğal.. Ben 4 yıldır evliyim eşimi 9 yıldır tanıyorum mesela.. Konusahibi de 5 yıldır tanıdığı adamla 2 aydır evli olabilir.. Değil mi? Hemen neden cocuk napsın yani aldırsınmı??
Ve boşanıyorum demiş onu neden es geçtiniz?Şikayet etmemiş...
Koskoca başlık atmış 2,5 aylık evliyim
2 aylık hamileyim diye yetmez mi????
Etkiye tepki kin by..
Şuan ciddi karar verdim ailemin yanına gideceğim ama bakalım sonuç ne olacak hayırlısı ne ise o olsunHakkınızda hayırlısını dilerim. Aklınızda eşinizle uzlaşmak varsa, doğru iletişim kurmalısınız. Sürekli ev terkedip dönmek, aldığınız kararları değersiz ve etkisiz kılar. Çekip gitmeniz bir anlam ifade etmez. Boşanma gibi bir niyetiniz varsa, kendi ailenizin yanında olmanız daha haklı kılar sizi. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün, olan olmuş artık.
Hamile oldugumu belirtmem bebegimi istemediğim anlamına mı geliyor?? SabırŞikayet etmemiş...
Koskoca başlık atmış 2,5 aylık evliyim
2 aylık hamileyim diye yetmez mi????
Etkiye tepki kib by..
Ne yasadığını sen biliyorsun fakat fevri kararlardan sakın derim.Şuan ciddi karar verdim ailemin yanına gideceğim ama bakalım sonuç ne olacak hayırlısı ne ise o olsun
Son bir aydır boşanma fikri aklımdaydı sonuc bu olduNe yasadığını sen biliyorsun fakat fevri kararlardan sakın derim.
Ve boşanıyorum demiş onu neden es geçtiniz?
ayyyy istemiyormusun mu dedim ben.Hamile oldugumu belirtmem bebegimi istemediğim anlamına mı geliyor?? Sabır
Büyü müyü muhabbetine inandıracaklar. Konu eş kişisiyle alakalı halbukiAynen elti, atesin tam ortası..güvenilmez bi kapı... kızkardesin olsa neyse..
Insallah ailen destek cikar allah yardmcin olsunNereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
Bişey sormak istedim.BEn eğlenmiyorum siz ters cevaplar veriyorsunz..
Buraya derdinizi açıp beğenmediğim yorumlara alay eder gibi ters cevaplar veriyorsunuz.
Eşiniize olan sinirinizi buradaki üyelerden çıkarmayı planlıyorsunuz sanırım.
Yaşınız epey var yani cahil de değilsiniz.
Patavatsızsınz.
Ablacım Allah yardımcınız olsun büyü olabilir bizim akrabada boyleydi bir hocaya falan gidin istersenjz evinize dönün hergun internetten bakara suresinj açın ve evi sirkeyle silin gercekten çok iyi geliyor annem iple bir dua yapiyo ustumizdeki büyüler kötülükler gitsin diye felak nas okuyarak yapiyo o okadar etkili ki isterseniz sizin için annemden ogrenebilirimNereden başlayacağımı bilemiyorum...
Ne anlatacağımı da.
Ama içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki.
Eşimle en büyük sorunumuz onun tutarsız, kibirli ve özür dilemeyi bilmeyen biri olması.
Beni elime abisine ona buna özelimizdir demeden anlatması karalaması...
Hamile halimle gece gece s.. Git diyerek evden kovması.
İpsiz sapsız arkadaşları ile istememe ragmen görüşmesi. En sonuncusu da bu oldu zaten. Bir de pişkin pişkin ağlata ağlata ille de görüşecem dedi.
Şuan eltimdeyim iki kere geldi ama özür falan dilemedi yine beni kötüledi ve gitti. Ben evi terkettim perişan halim geçene kadar eltimdeyim sonra aileme,gideceğim çünkü annem beni bu halde görsün istemiyorum. Eşimden çoksoğudum.
Ailesi de alttan almamı istiyor beni sucluyor. Anası büyü var ortaya çıkaracam diyor. Eşime ve,ailesine tahammülüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?