- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
İkna etmeye çalışan ailesi kendi alttan almıyor kadın ezilir susar kafasında. Babam beni kabul ettiği için ona,kızıyorAilenize gitmişsiniz, geldiler dediniz ne oldu ne konuşuldu
Neden son yer bu sizin görüşünüzKaç kere yazdınız da insanlar sormuyor. Bu soru soru değil. Eltiniz gideceğiniz son yer ne işiniz var çıkın gidin oradan.
Baştan sona önyargıEvlendikten iki hafta sonra hamile kalmişsin. Bide "herşey hamile olduktan sonra başladi" diyorsun. Neyin öncesi? 15 günlük süreçtenmi bahs ediyorsun?
Hii eminim önce sütten çikmiş ak kaşiktir. Arkadaşlar ile gezmeyi bilmezdi, hakaret bilmezdi. Hmm
Eminim sirf gezmesin diye, hakaret etmesin diye hamile kalmişsindir. Bebek herşeyi çözer diye. Çözmüyor işte, çözmüyor! Keşke milli bir kampanya olsa bunu herkese anlatan. Nive çocuklar işte bu şekilde mutsuz evlerde büyüyüyorlar. Yazik ya!
Aslında ben kendimi ifade edemedim demek istedigim beni rahatsız eden,şeyleri bu üye çık güzel ifade etmişTeşekkür ederim, güzel yorumunuz için ben de bir anneyim ve haklısınız fakat bakarsanız daha ilk dakikadan cocğun varlığı dile getirilmiş, ama sizin üslubunuzda değil, kafın da aldırıyım o zaman demiş hani ima anlamında alıntıladığım şahısta 2 ayda kocan neden eve gelmiyor belli gibisinden yazmış benim orda kızdığım yaklaşım.. Hepimiz kadınız kocası pislik cıkmış olabilir ama barışadabilir ama ölede bilirdi değil mi herşey planlı olmuyor. Konu sahibi görücü üsulü evlenmemiş ki 2 ayda tanısın yada tanımadan diyelim.. Cook iyi olup sonradan pislik yüzünü gösterdi belki veya gebelik hormonları devrede bilmiyorum. Yani mesela beden yaptın 10 günde hamile kalmışsın dedik konu sahibine hangi yolu gösterdik?? Sizin gibi daha sakin yazılan yazılar hem nir gebeyi incitmez hemde okuyan gençlere örnek olur diye düşünüyorum. Yani basılsa klavyedeyim diye neden kaldın 10 günde yaptın, kocanın neden gelmediği belli vs söylemleri yersiz görüyorum by sebebden diyorum ki kadın, 2 aylık hamileyim boşanıcam bu bebeği napcam demiyor bellki calışıyor bebekle ilgili kaygısı yok gebeliği belirtme sebebini ben hormonlardan mı acaba demeye çalıştığına yordum. Drdiğim gibi hamike olup eşi ölen yada 15 yıl bebek tedavisi görüp doğunca ayrılan tanıdıklar da var insanoğlunu tanımak çok da mümkün değil, çocuğu babaya güvenerek isteyen biri olsaydı ben de tepki gösterirdim ama değil diye düşünüyorum. İyi koca olmayabilir ayrılabilirler ama dünyanın en iyi babası olur bilemeyiz ayrılan babasız ya da anasız kalmıyor ki değil mi
Mesela böyle birini neden terslemeyeyim " be" nedir?15 günde be çok istemesi be şaka mısınız??? Bişey diyemiyorum gerçekten insan şaşırıyor yani
Evlilik oncesi baska sonrasi baska.Evet malesef evlilik öncesinde
Karnında ki bebek de senin, yanında ki kocan da demek istemişŞu cümleyi açıklar mısınız? Anlamadan şikayet etmek istemem. Karnındakine ne?
Yoo bi iki güne gidicem dedim öyle de oldu ertesi gün gittim. En azından sisin gibi laf sokan insanlardan tavsiye almıyorumEltinizde kalma sebebiniz ortaligi ayaga kaldirmadan, esinin ozur dilemesini beklemek ve evine donmek degil mi?
2.5 ayda hic kimsenin icine seytan falan kacmaz. Sizin cicim aylariniz hamilelikten dolayi erken bitmis.
2.5 ayda neden bu hiz diyenlere pat pat cevap veriyorsunuz ya, bence yolunuzu nasil cizeceginizi de biliyorsunuzdur.. Neticede cocuk kararı veren kişi akli basindadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?