- Konu Sahibi Melahatabla
-
15 günde be çok istemesi be şaka mısınız??? Bişey diyemiyorum gerçekten insan şaşırıyor yaniÇok istedik ve oldu o zaman ve öncesinde böyledegildi şuan içine şeytan kaçmış gibi
Nereden biliyorsunuz saglam zeminleri olmadıgını.Gezip tozdugunuzda garanti mi veriyorlar size benden iyi baba olur diye.Size sorulmusmuydu böyle bir dünyaya doğmak istermiydiniz diye.Ah suralarda soyle duyar kasmalarınız insanları tanımadan yargılamalarınız yok mu.Siz benim düşünce mi nereden biliyorsunuz da böyle yeter ki ev olsun bilmem ne sallayıp duruyorsunuz. Amaç ne 3 5 üyeden beğeni toplamak mı.Neyse..Rica ediyorum beni polemiğe sürüklemeyin daha önemli işlerim var.
Acaba düşünebiliyor musun uz onbeşgün öncesi var mıydı diye15 günde be çok istemesi be şaka mısınız??? Bişey diyemiyorum gerçekten insan şaşırıyor yani
Karnındaki bebek te hödük doğru mu?
Nereden biliyorsun belki 10 senedir beraber adamla. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Benimle de iyi günler size2.5 haftalik hic bir evlilik saglam degildir.
Arabani, evini kilitlediginde bir garanti oluyormu hirsizin girmeyecegine dair? Bunun adina tedbir denilir. Tedbir olmadan, birbirini tanimadan hoop cocuk yapilsin olayi evet yanlis.
Benim yazdiklarima bir mantikli cevabin yok. Polemikte yaratmiyorum. Isin varsa git yap. Seni silah zoru ile cevap yazdirtmiyorum.
Acaba düşünebiliyor musun uz onbeşgün öncesi var mıydı diye
Cebelleşmeseydiniz keşke, ben yazılanı anlamadım sordum. Siz neden uzatmaya dahil oldunuz?Off ne cok uzatmissiniz. Karnindaki bebek
senin, yanindaki kocan da(hoduk) senin diyor. Bebege hoduk demiyor. Deli oluyorum acik acik yazilmis cumleyi anlamak icin bu kadar cebelleşmeye.
O cumleden bebege hoduk dendigini cikarabilmek başari yani.
Konu sahibi size de ne diyeyim. Cocuk konusunda bencil davranmissiniz ikinizde. Sadece "cok istemekle" olmuyor, olmamali. Keske aile hayatinizin oturmasini bekleseydiniz.
Kusura bakma da karısını aldatan sahtekar insanlar la eşimi gşrüştürmem sen boşarsıın o senin tercihin bu da benimyalnız benim dikkatimi şu çekti:
kimse kimsenin arkadaşlarına ipsiz sapsız diyemez.
bi rahat bırakın şu adamları hep diyorum.
bana arkadaşların ipsiz sapsız görüşmeyeceksin dese eşimi boşarım net.
Nereden biliyorsun belki 10 senedir beraber adamla. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Benimle de iyi günler size
Cebelleşmeseydiniz keşke, ben yazılanı anlamadım sordum. Siz neden uzatmaya dahil oldunuz?
Bana uslubunu bozmayan beni eleştiren biri olsa da saygım var ama saygısız ve alaycı insanlara prim veremem. Elti olayı da dwfalarca açıklandıBakın hamilelikten önce yani evlendikten önce çok iyi diyorsunuz da genelde herkes evlendikten önce iyi. İstersen yıllarca aynı evde yaşa evlendikten sonra aileler işin içine girdikten evlilik sorumluğu alındıktan sonra her şey farklılaşır. Aslında kişi evlendikten sonra değişmiyor sadece insanlar sevgilisiyle nasılsa evlenince değişir gözüyle bakıyor veya gözüne batmayan detaylar batmaya başlıyor. Bir arkadaşım vardı sevgilisi her gün arkadaşlarıyla dışardaydı nişanlandılar nasılsa evlenince p sorumluluğu alır her gün gitmez dedi gözüne batmıyordu her gün çıkması evlendiler adam yine aynı şimdi adam değiş mi hayır adam aynı. İsterseniz 20 yıl sevgili olun 10 yıl aynı evde yaşayın yinede evlendikten imzalar atıldıktan sonra çocuk için evliliğin oturmasını bekleyin. Kamu spotu gibi konu gerçekten
Konu sahibi siz de artık kendi kişiliğiniz mi yoksa hamileliğin verdiği hormonlardan mı bilemem fazla terssiniz. Kocanızla da burada yazdığınız üslupla konuşuyorsanız siz de kendinize çeki düzen vermelisiniz. Bazı şeyleri siz belirtmelisiniz bizim bilemeyeceğimiz detayları siz verin o zaman. Niye eltinde kalıyorsun dendiğinde arkadaşım gibi niye kalıba sokuyorsunuz diye kızıyorsunuz biz bunu nerden bilelim? Eğer niyetiniz kesin boşanmak değilse evi terk ederek hata etmişsiniz. Evlilikte o ev bir kere terk edildi mi geri dönüşü olmamalı bence o yüzden eğer eşiniz değerinizi anlasın diye bunu yaptıysanız hatalısınız. Anlattıklarınız bence çözülmeyecek şeyler değil terapist yardımı alabilirsiniz ama yok benim için kesin bitti diyorsanız o zaman kendi anne babanızın evine gidin. Ne kadar yakın olursanız olun eltinin evinde kalmak eşinize ciddi olmadığınızı göstermek oluyor bir yerde
Kaç kere yazdınız da insanlar sormuyor. Bu soru soru değil. Eltiniz gideceğiniz son yer ne işiniz var çıkın gidin oradan.Dayak yemedim ama bir olay yaşadıgım zaman ilk gun çok etkileniyorum. Kendimi toparlayıp zaten gidicem
Gerçekten defalarca okumama rağmen sizin gibi idrak edemedim yorumu. Yaptığı önceki yorumlardan dolayı anlamlandıramadım. Israrla sormuş bulundum ben deCebelleştim yazdim mi ben? Tekrar yazayim en iyisi.
"Bir insanin, acik acik yazilmis cumleyi anlamak icin bu kadar cebellestigini gorunce deli oluyorum." Bunu yazmistim.
Yani cebelleşen ben degilim. Daha birsey yazişmayalim yorucu oluyor.
Ailenize gitmişsiniz, geldiler dediniz ne oldu ne konuşulduBana uslubunu bozmayan beni eleştiren biri olsa da saygım var ama saygısız ve alaycı insanlara prim veremem. Elti olayı da dwfalarca açıklandı
Bana uslubunu bozmayan beni eleştiren biri olsa da saygım var ama saygısız ve alaycı insanlara prim veremem. Elti olayı da dwfalarca açıklandı
Birilerinin prim yapması için bu saydıklarınız şart degil. Güzel bir dille beni eleştirenleri terlemedim. Okuyan zaten görecektir.Ne primi pardon burda yorumdan fazla beğeni alana altın mı takıyorlar? İnsanlar neden sizin üzerinizden prim yapabilsin ayrıca bu forumun en kıdemli üyesi siz misiniz? Benim gördüğüm bütün yorumlarda kim sizi eleştirdiyse terslemişsiniz, eleştiriyi kaldırabiliyor olmanız gerek ki buraya konu açmışsınız. 16 sayfa olmuş yorumlar gerçekten herkesin 16 sayfayı tek tek okuyarak yorum yapmasını mı bekliyorsunuz? Daha önce konu açmadım o yüzden bilmiyorum ama eğer güncelleyebiliyorsanız konunuzu güncellemeyi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?