• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2,5 aylık uykuya direnen bebek:(

melo1233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
5
0
1
32
Merhaba, 2,5aylık kızım deli gibi uykuya direniyor.haldur huldur ayakta sallıyorum.uyuduğu maks. 20 dk. Çok yoruldum gündüzleri bir iş yapamıyorum. Zamanla uyur düzelir diyorlar ama hiç inancım kalmadı. Yenidoğan döneminden beri böyleyiz çünkü.böyle olup bebeği değişenler oldu mu?

Merhaba, 2,5aylık kızım deli gibi uykuya direniyor.haldur huldur ayakta sallıyorum.uyuduğu maks. 20 dk. Çok yoruldum gündüzleri bir iş yapamıyorum. Zamanla uyur düzelir diyorlar ama hiç inancım kalmadı. Yenidoğan döneminden beri böyleyiz çünkü.böyle olup bebeği değişenler oldu mu?
Gece uyuyor mu ?

Gece daha iyi daha derin uyuyor. Mama ile besleniyor.beslenme için kalktığında zor döndürüyorum uykuya biraz ama gündüze göre daha iyi tabi
Benim kızımda ilk günden beri mama yiyor. Gündüz dediğiniz gibi 30 dk uyursa bayram ediyoruz. Sevmiyor uyumayı. Çok doktora da götürdüm acaba rahatsız mı diye doktor da dedi uykuyu sevmiyor diye. Şimdi 11 ayşık günde 1 e düşürdüm uykusunu öğlen max 45 dk uyuyor akşama kadar uykusu gelse de o uyumazsa uyutmuyorum gece daha rahat uyuyor

Benim kızımda ilk günden beri mama yiyor. Gündüz dediğiniz gibi 30 dk uyursa bayram ediyoruz. Sevmiyor uyumayı. Çok doktora da götürdüm acaba rahatsız mı diye doktor da dedi uykuyu sevmiyor diye. Şimdi 11 ayşık günde 1 e düşürdüm uykusunu öğlen max 45 dk uyuyor akşama kadar uykusu gelse de o uyumazsa uyutmuyorum gece daha rahat uyuyor
Herhalde benim kızımda sevmiyor uykuyu🥲

oplum da öyleydi. hala öyle 😂😂 gündüz en en çok 1 saat uyur 😂 ama geceleri uzun uyuyor. maximum 2-3 kez uyanır o da çok nadir. emer uyur hemen.

bebeğinizin uyku sinyallerini iyi anlamaya calisin. ben “uyudu” uygulamasını kullandım ama o da 90 günlükten itibaren kullanılıyor. bende uygulama bildirim gönderdiği an bebeğimde uyku işaretleri başlıyordu 😂😂 uzun süre kullandım ama artık kendim de bebeğimin uykusu geldi mi, gelmedi mi anlıyorum o yüzden artık kullanmıyorum. ama 1 aydan fazla çok işime yaradı.

ortamı max uygunluğa getirin. gerisi bebeğin insafına kalmış 😂

Back
X