- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
- Konu Sahibi glshendgn88
-
Ben 5 haftalıkken keseyi de bebeği d görmüştüm. Bence bekleyin sizinki geç döllenme olabilir, o yüzden görünmeyebilir.Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
6+2 de cumartesi günü can çekiştim hastanede resmen. Makina eskiymiş.kese var yolk sac var bebeği daha doğrusu embriyoyu göremedi uğraştı uğraştı. ama ne uğraşmak.Başladım ağlamaya tmm dedim kese boş. Ama doktor ben gibi değil pes etmedi. Bu makina dedi eski, daha yeni bir makinayla bakalım, uzun uğraşlar sonucu kalp atışını aldık cnm. Ama doktorun pes etmemesi, öngörüsü (kesenin büyümesinden kesinlikle boş olmayacağını düşündüm boş kese büyümez dedi), gerekse hastanedeki donanım bunu sağladı.Görünmeyebiliyor çok erken.Benim btüün arkadaşlarım 8 haftalıkken gördüler.Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
ben özele gittim ve ilk eski dediği makinada yolk sacıda görememiştik.Bende kese dışında hiç bişey görünmemesi şüphe yaptı en azından yolk sac kesesi görünse ihtimal daha yüksek olduğunu biliyordum. Devlet hastanesine gittim gerçekten cok eski cihazdı doktrorun baktığı. Cuma günü de özele gidip baktırıcam gerekirse alttan muayne istiyeceğim o zaman kesin sonuc en azından yolk sac kesesini görmeyi umuyorum.
İnşaallah dediğiniz gibidir. Hayırlısını diliyorum Rabbimden arrık.5+2 de keseyi gördüm 6 +2 de bebeği ve kalp atışını..ama geç görenler var çok okudum öyle şeyler.hayırlısıyla bebeğinizi de görürsünüz inşallah
herşey allahtan..kontrole nezaman gitceksiniz tekrar?İnşaallah dediğiniz gibidir. Hayırlısını diliyorum Rabbimden arrık.
aynen özel hastane mantıklı devletin ultrasonlar çok vasat oluyor.vajinal ultrasonla belli olurDevlet hastanesinin doktoru 10 gün sonra çağırdı fakat benim bu ayın 3 ünde özel hastanede kontrolüm var ona gideceğim şu durumda alttan muaynede de cıkmazaa kesin tanı koyulur mu?
Güzel duaların için teşekkür ederim inşaallah boş gebelik geçirmiyorumdur dış gebelik geçirdim şimdi de boş gebelik geçirmek ağır gelecek ama Allah dan umut kesilmez mübarek cuma günü bana hayırlı gelir ve buradan müjdeli haberi duyururum inşaallahKızlar her bebeğin döllenmesi ve gelişimi farklı oluyor. Başkalarıyla kıyaslamamalı. Ve 9. 10. Haftada görünen bebekler var. Sabırlı davranın ve bebeğinizi stres hormonlarıyla yormayın. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bebeklerimizi bize bağışlasın.
Sevgiler.
Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
Ben de 6 .haftada gorcem diye gittim gorunmedi .bi kac gin sonra baskadoktora gittim .6.hafta gorulcek en erken tarihlerden ondan gorulemmitir dedi bi kac gun sonra gittigim doktor.gordu ve cok kucuk dedi.bi kac gun bekle panik yapma bosuna sen de benim gibi.Güzel duaların için teşekkür ederim inşaallah boş gebelik geçirmiyorumdur dış gebelik geçirdim şimdi de boş gebelik geçirmek ağır gelecek ama Allah dan umut kesilmez mübarek cuma günü bana hayırlı gelir ve buradan müjdeli haberi duyururum inşaallah
Umudum Cuma gününe çünkü o zaman tam 7 haftalık oluyor alttan da muayne edince kesin sonucu alıcam inşaallah hayırlısıylaBen de 6 .haftada gorcem diye gittim gorunmedi .bi kac gin sonra baskadoktora gittim .6.hafta gorulcek en erken tarihlerden ondan gorulemmitir dedi bi kac gun sonra gittigim doktor.gordu ve cok kucuk dedi.bi kac gun bekle panik yapma bosuna sen de benim gibi.
Kızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?