2.5 cm kese var yolk sac ve bebek yok :(

Merhaba canim, bende 5 ay evvel bos hamilelik gecirdm(( 8ci haftada gitdm doktora kucuk dedi bisey gorunmuyo kesede dedi, 3-4 gun sonra gel bakalim dedi, doktordan aksam geldiyimde kan gelmeye basladi, kosa kosa doktora gotdik, alttan muayene yapti bos dedi kese var ama embriyo yok dedi, yikildim resmen, kurtaj yapalim dedi izn vermedm, beklicem ben dedim, 3-4 gun sonra cok dehseti sanci ile dusurdum bos keseyi, cok kan kayb etdm, cok kotu gunler gecirdm ama simdi sukur iyiyim, sende merak etme daha erken 8-9da gorenler var stress yapma, en iyisi bekleyince alttan yaptir icin rahat etsin

canını sıkma canım benim ablam 8.haftada görebilmişti

Çok teşekkür ederim umudumu kaybetmedim ama morel olarak çöktüm diyebilirim inşaallah dediğin gibi geç döllenmeden görünmemiştir

Çok geçmiş olsun dilerim birdaha yaşatmasın Rabbim. Beklemekten başka çarem yok Allah büyük inşaallah bu sefer yüzüm güler yoksa yaz aylarına küseceğim gecen yazda dış gebelik geçirmiştim. Ne diyelim hayırlısı artık

ben 5. haftda keseyi görüm 6.3de kalbini dinledim bence hemen yarın baska bir doktora gidip alttan muayne etmesni söyle hayırlısıyla görürsün inş canım. Hiç canını sıkma beniim bir arkadasısm 9. haftada görebilmişti aten keseyi herkesin ki bir olmuyor

Bu cuma günü gidicem inşaallah kontrole canım o gün netleşecek herşey Allah ın izniyle aslında bugün gitmeyi düşündüm ama alttan cıkar mı cıkmaz mı bilemedim

Bu cuma günü gidicem inşaallah kontrole canım o gün netleşecek herşey Allah ın izniyle aslında bugün gitmeyi düşündüm ama alttan cıkar mı cıkmaz mı bilemedim
Alttan mutlaka görünür varmi yokmu, bende de üstden göremeyince altdan baktı ve 100% boş olduğunu söyledi, inşAllah sende öyle deyildir, için rahat olsun diye alttan baktır bence, hakkında hayırlısı, hiç kendini strese sokma

Yorumlarınız ile beni rahatlattığınız için herkese teşekkür ederim sonuç ne olursa cuma günü buradan bildireceğim duanızda bana yer ayırın Rabbim anne olmayı isteyen herkese yaşatsın

Canımmmm nasıl sevindigimi anlatamamm çok şükürallah sağ sağlim hayırlı bi evlat olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimmmm canım sende inşaallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın. Rabbime çok şükür bugünleri de gösterdi Elhamdulillah

İyi aksamlar kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum geçen hafta cuma hamile olduğumu öğrendim 5+6 . bu hafta 3 gün arayla iki kez ultrasona girdim birincisinde kesenin normalden küçük olduğunu söyledi 3 gün sonra yani dün gittiğimde kesenin hic gelişmediğini muhtemelen boş gebelik olabileceğini söyledi.bir hafta daha bekleyelim gelişme olmazsa alıcaz dedi. Beta hcg çok normal yükseliyor. Bu sure gelişmesini beklemek için çok mu kısa başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum

Canim ben aynisini yasadim baska dr da gittim.kesem de buyuyordu betamda 9+4 de kesemin buyumesi durdu.kurtaj oldum.umarim sen yasamaz bebegini gorursun.kanaman ve agrinnolmadigi surece bekliceZ dedi doktorlar.taki kesenin gelisjmi durup sekli bozulana kadar

Cevabın için çok tesekkur ederim canım benim kafami kurcalayan beta hcg nin yükselmesi.yine kafamda soru kalmaması için ikinci bi doktora gidicem.rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bir haftadır bu durum içindeyim ama bir hafta bir ay gibi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…