- 7 Temmuz 2015
- 152
- 24
- 18
- 33
- Konu Sahibi glshendgn88
-
Merhaba canim, bende 5 ay evvel bos hamilelik gecirdm(( 8ci haftada gitdm doktora kucuk dedi bisey gorunmuyo kesede dedi, 3-4 gun sonra gel bakalim dedi, doktordan aksam geldiyimde kan gelmeye basladi, kosa kosa doktora gotdik, alttan muayene yapti bos dedi kese var ama embriyo yok dedi, yikildim resmen, kurtaj yapalim dedi izn vermedm, beklicem ben dedim, 3-4 gun sonra cok dehseti sanci ile dusurdum bos keseyi, cok kan kayb etdm, cok kotu gunler gecirdm ama simdi sukur iyiyim, sende merak etme daha erken 8-9da gorenler var stress yapma, en iyisi bekleyince alttan yaptir icin rahat etsinKızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
canını sıkma canım benim ablam 8.haftada görebilmiştiKızlar kaçıncı haftanızda bebeklerinizi gördünüz ?kesem görünüyo ama bebeğim görünmedi yolk sac da yok( boş gebelik olabilir dedi 6+3 günlüğüm sizce daha erken mi? Detaylı ultrasonda da görünmemesi canımı cok sıktı
Çok teşekkür ederim umudumu kaybetmedim ama morel olarak çöktüm diyebilirim inşaallah dediğin gibi geç döllenmeden görünmemiştirCanım Selam, öncelikle çoğu kişinin dediği gibi stress yapma uzak dur stressten. Denildiği gibi geç döllenme olabilir. Benim sat'ıma göre bugun 7+6. günüm ama geçtiğimiz perşembe doktora gittiğimde 7+1dim ama ultrasonda 6+5 çıktı bebeğim. kalp atışını duydum bebeği gördüm. illaki kötü bişey vardır diye üzme kendini. Bende endişeliyim seni tanımasam da anne adayı arkadaşımsın. Dilerim rabbimden bir sıkıntın yoktur da sağlıkla sıhhatla kucağına alırsın evladını. (dileğim tüm anne adaylarına İnşAllah)
Çok geçmiş olsun dilerim birdaha yaşatmasın Rabbim. Beklemekten başka çarem yok Allah büyük inşaallah bu sefer yüzüm güler yoksa yaz aylarına küseceğim gecen yazda dış gebelik geçirmiştim. Ne diyelim hayırlısı artıkMerhaba canim, bende 5 ay evvel bos hamilelik gecirdm(( 8ci haftada gitdm doktora kucuk dedi bisey gorunmuyo kesede dedi, 3-4 gun sonra gel bakalim dedi, doktordan aksam geldiyimde kan gelmeye basladi, kosa kosa doktora gotdik, alttan muayene yapti bos dedi kese var ama embriyo yok dedi, yikildim resmen, kurtaj yapalim dedi izn vermedm, beklicem ben dedim, 3-4 gun sonra cok dehseti sanci ile dusurdum bos keseyi, cok kan kayb etdm, cok kotu gunler gecirdm ama simdi sukur iyiyim, sende merak etme daha erken 8-9da gorenler var stress yapma, en iyisi bekleyince alttan yaptir icin rahat etsin
Bende inşaallah geç de olsa bebeğimi görürüm kalp atışını duyarım zaten bunlar olmadan hamileliği kabullenmek zorcanını sıkma canım benim ablam 8.haftada görebilmişti
inşallah canımmBende inşaallah geç de olsa bebeğimi görürüm kalp atışını duyarım zaten bunlar olmadan hamileliği kabullenmek zor
Sen ve ben sabirla beklicez canim.sik disini strese de sokma kendini.Bu cuma günü gidicem inşaallah kontrole canım o gün netleşecek herşey Allah ın izniyle aslında bugün gitmeyi düşündüm ama alttan cıkar mı cıkmaz mı bilemedim
Alttan mutlaka görünür varmi yokmu, bende de üstden göremeyince altdan baktı ve 100% boş olduğunu söyledi, inşAllah sende öyle deyildir, için rahat olsun diye alttan baktır bence, hakkında hayırlısı, hiç kendini strese sokmaBu cuma günü gidicem inşaallah kontrole canım o gün netleşecek herşey Allah ın izniyle aslında bugün gitmeyi düşündüm ama alttan cıkar mı cıkmaz mı bilemedim
Çokkk sevindim canım yaa MaşaAllah mercimeğe ben de bi gün yaşarım Rabbim nasip eder inşaAllah :)Selam kızlar bugün bebeğimi gördümmmmm çok şükür kalp atışlarınıda gördüm :)
İnşaallah Rabbim nasip etsin her isteyene :)Çokkk sevindim canım yaa MaşaAllah mercimeğe ben de bi gün yaşarım Rabbim nasip eder inşaAllah :)
Canımmmm nasıl sevindigimi anlatamamm çok şükürSelam kızlar bugün bebeğimi gördümmmmm çok şükür kalp atışlarınıda gördüm :)
Çok teşekkür ederimmmm canım sende inşaallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.Canımmmm nasıl sevindigimi anlatamamm çok şükürallah sağ sağlim hayırlı bi evlat olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah
Umudum Cuma gününe çünkü o zaman tam 7 haftalık oluyor alttan da muayne edince kesin sonucu alıcam inşaallah hayırlısıyla
Canim ben aynisini yasadim baska dr da gittim.kesem de buyuyordu betamda 9+4 de kesemin buyumesi durdu.kurtaj oldum.umarim sen yasamaz bebegini gorursun.kanaman ve agrinnolmadigi surece bekliceZ dedi doktorlar.taki kesenin gelisjmi durup sekli bozulana kadarİyi aksamlar kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum geçen hafta cuma hamile olduğumu öğrendim 5+6 . bu hafta 3 gün arayla iki kez ultrasona girdim birincisinde kesenin normalden küçük olduğunu söyledi 3 gün sonra yani dün gittiğimde kesenin hic gelişmediğini muhtemelen boş gebelik olabileceğini söyledi.bir hafta daha bekleyelim gelişme olmazsa alıcaz dedi. Beta hcg çok normal yükseliyor. Bu sure gelişmesini beklemek için çok mu kısa başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?