- Konu Sahibi glshendgn88
-
Cevabın için çok tesekkur ederim canım benim kafami kurcalayan beta hcg nin yükselmesi.yine kafamda soru kalmaması için ikinci bi doktora gidicem.rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bir haftadır bu durum içindeyim ama bir hafta bir ay gibi geliyor insana
Haklisin canım bu ilk olduğu için tecrubesizim biraz. rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızdaTatlim bebeginede kendinede zaman ver.zaten gelismiyorsa altinci hafta ile sekizinci hafta arasi dusuk olur.iyi dusun iyi olsun.Rabbim hayirli saglikklo evlatlar versin
Kizlar araniza yeni katılıyorum bugun uzucu bir haber aldim doktor bebegi gormeedi kese var dedi daha onceki doktorum gec döllenme o yuzden ufak dedi ama bu direkt bana kurtaja alalim dedi hayir dedim ben beklicem ne yapmalıyım kizlar doktora gore 6 haftalik digerine gore 4 haftalik adetimin son tarihine gore zaten alti haftalik ne tavsiye ediyorsunuz cok korkuyorum ilk gebeligim ve zorlukla oldu
Uzme kendini bebegin icin guclu ol.hersey nasip meselesi nasibi varsa dunyaya gelecektir.Rabbim hepimize evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagmza almamizi nasip etsinCevabin icin teşekkür ederim canım benimde ilk gebeligim ve cok istiyorum rabbim biliyor bugun allak bullak oldum cok Üzgünüm
ya
Canim iki kere bos gebelik gecirmis biri olarak.doktorumun bana dedigi agrin ve kanaman olmadigi surece beklicez dediler.bu arada beta hcg baktir surekli artis varsa kesin bekle.hemen aldirma.ben en son aldirdigim gevbelikte 9+6 haftaliktim kesenin sekli bozuktu ve iki haftadir gelismemisti.bebekde gorunmeyince dr beklemeye gerek gormedi.ve alindi.sen stres yapma bebege iyi bak.guzel haberleriji aliriz inşaallahCevabin icin teşekkür ederim canım benimde ilk gebeligim ve cok istiyorum rabbim biliyor bugun allak bullak oldum cok Üzgünüm ya
Canim herhangi bir gelisme varmiHaklisin canım bu ilk olduğu için tecrubesizim biraz. rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda
Canim herhangi bir gelisme varmi
Hayirlisi ne ise o olsun canim.inşaallah guzel haberlerini aliriz.seni iyi anliyorum neler hissettiginide.yasamayan anlamiyor.ben bunu cok gordumCanım pazartesi başka bi doktora gittim büyük bir.ihtimal boş.gebelik ama en az bir hafta beklememiz gerekiyor dedi.ultrasona gore bir hafta geriden geliyormuş önümüzdeki salı randevum var o zaman kesinleşecek bakalım hayırlısı çok sağol canım ilgin için
Hayirlisi ne ise o olsun canim.inşaallah guzel haberlerini aliriz.seni iyi anliyorum neler hissettiginide.yasamayan anlamiyor.ben bunu cok gordum
Canım allaha tevekkül et. Belki geç döllenmedr bilemeyiz. Bekle bakalım 1 hafta kafanı dağıt inşallah herşey iyi giderYalvarırım bana bi akıl verin normale dönermi yoksa hiç umutlanmiyim mi
Allaha sığındım teslim oldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahCanım allaha tevekkül et. Belki geç döllenmedr bilemeyiz. Bekle bakalım 1 hafta kafanı dağıt inşallah herşey iyi gider
Amin canım aminn arkadaşımın 9. Haftada görüldü sabırla bekle canımAllaha sığındım teslim oldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?