2.5 cm kese var yolk sac ve bebek yok :(

Tatlim bebeginede kendinede zaman ver.zaten gelismiyorsa altinci hafta ile sekizinci hafta arasi dusuk olur.iyi dusun iyi olsun.Rabbim hayirli saglikklo evlatlar versin

Tatlim bebeginede kendinede zaman ver.zaten gelismiyorsa altinci hafta ile sekizinci hafta arasi dusuk olur.iyi dusun iyi olsun.Rabbim hayirli saglikklo evlatlar versin
Haklisin canım bu ilk olduğu için tecrubesizim biraz. rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda

Kizlar araniza yeni katılıyorum bugun uzucu bir haber aldim doktor bebegi gormeedi kese var dedi daha onceki doktorum gec döllenme o yuzden ufak dedi ama bu direkt bana kurtaja alalim dedi hayir dedim ben beklicem ne yapmalıyım kizlar doktora gore 6 haftalik digerine gore 4 haftalik adetimin son tarihine gore zaten alti haftalik ne tavsiye ediyorsunuz cok korkuyorum ilk gebeligim ve zorlukla oldu

Iki uc hafta bekle en az.doktorlarin bebek gorunmuyor kalp atisi yok deyipte saglikli bir sekilde dunyaya geldiklerini duyuyorz.ikinci gebeligimde kese gec gorundu alttan ultrasonla bakildgnda gorunuyordu bir kac hafta sonra kendiliginden hicbir mudahale gerekmeden dustu.alti ay sonra ilk denememizde cok sukur hamile kaldim

Cevabin icin teşekkür ederim canım benimde ilk gebeligim ve cok istiyorum rabbim biliyor bugun allak bullak oldum cok Üzgünüm ya

Cevabin icin teşekkür ederim canım benimde ilk gebeligim ve cok istiyorum rabbim biliyor bugun allak bullak oldum cok Üzgünüm

ya
Uzme kendini bebegin icin guclu ol.hersey nasip meselesi nasibi varsa dunyaya gelecektir.Rabbim hepimize evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagmza almamizi nasip etsin

Cevabin icin teşekkür ederim canım benimde ilk gebeligim ve cok istiyorum rabbim biliyor bugun allak bullak oldum cok Üzgünüm ya
Canim iki kere bos gebelik gecirmis biri olarak.doktorumun bana dedigi agrin ve kanaman olmadigi surece beklicez dediler.bu arada beta hcg baktir surekli artis varsa kesin bekle.hemen aldirma.ben en son aldirdigim gevbelikte 9+6 haftaliktim kesenin sekli bozuktu ve iki haftadir gelismemisti.bebekde gorunmeyince dr beklemeye gerek gormedi.ve alindi.sen stres yapma bebege iyi bak.guzel haberleriji aliriz inşaallah

Canim herhangi bir gelisme varmi

Canım pazartesi başka bi doktora gittim büyük bir.ihtimal boş.gebelik ama en az bir hafta beklememiz gerekiyor dedi.ultrasona gore bir hafta geriden geliyormuş önümüzdeki salı randevum var o zaman kesinleşecek bakalım hayırlısı çok sağol canım ilgin için

Hayirlisi ne ise o olsun canim.inşaallah guzel haberlerini aliriz.seni iyi anliyorum neler hissettiginide.yasamayan anlamiyor.ben bunu cok gordum

Hayirlisi ne ise o olsun canim.inşaallah guzel haberlerini aliriz.seni iyi anliyorum neler hissettiginide.yasamayan anlamiyor.ben bunu cok gordum

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım herkes için. Gerçekten öyle canım üzülme diyorlar ama üzülmemek mümkün değil boyle bir durumda.

Kızlar ne olur bana da bir akıl verin dünden beri aklımı kaçırcam stresten zaten ne bişey yiyebiliyorum ne de elim kolum kalkıyor.kese 1,12 mm yolk sak görünmüyor bebek zaten yok.normalde 7haftanın içinde olmam gerekirken 5+6göründe ayrıntılı vaginal baktırdım.iki kese varmış biri iyice dağılmış diğeride düzensizmiş.bir hafta bekleyelim dedi doktor ben nasıl bekliyim bi hafta Allahım sen güç ver

Yolk sak görünmüyor kesede düzensiz yavaş büyüyor deyince daha gerisini dinleyemedim zaten ne zorlukla oldu bu hamilelik Allahım şu mübarek günlerin hurmetine sen hakkımızda hayırlısını ver

Canim bende buraya ayni dertten muzdarip bir halde yazdim ve dayanamadim dun ozel doktoruma gittim ne yrmek je icnek ne bir is resmen artik yuykudan kalkamiyordum dun gittim doktor dosyama bakti bu dosyaya gore evet kese bos ve gebelik yok dedi yani brbek yok ama istersen bidaja bizim cihazla bakaim ve bakti bebegimi buldu kalp atisini dinletti ben o masada ağladım ben aglafikca daha hizliatiyodu minigimin kalbi bak senin suan tam haftan 6 dedi yani son adet tarhini sil kafandan gec ddöllenme sebebiyle dedi bide allaha col sığındı benimde cok zor oldu bu gebeligim dua et o yurek acisiyla rabbim geri cevirmiyor duani inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…