Hak veririm.Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
27-29Yaşlar kaç
Tahmini ne zaman hazır olurmuş bir sorardımHem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Maddi olarak gerçekten hazır olmadığını biliyorsam ona hak verirdim. Bu konuda ona moral verip destek olacağımı söylerdim.Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Sen ne iş yapıyorsun adam ne iş yapıyor
Söyledim beraber karşılarız her şeyi diye ki sevgiliyken bile öyleyiz ama oralı olmadıMaddi olarak gerçekten hazır olmadığını biliyorsam ona hak verirdim. Bu konuda ona moral verip destek olacağımı söylerdim.
Ama sorumlulukları artacağı için evlilikten uzak durması beni biraz düşündürürdü, hele ki ben evlenmek istiyorsam. Çünkü sevgilimin maddi durumu düzelse de evlenmeye hevesli olmama ihtimali var.
O zaman evlenmeye niyeti yok. Niyeti olmayana yol vermek gerek bence. Konuşarak olacak iş değil çünkü.Söyledim beraber karşılarız her şeyi diye ki sevgiliyken bile öyleyiz ama oralı olmadı
Ayrıca sevgilinle ilgili başka bir konu açmışsın. Sevgilin, sözde ilk aşkına (!) "yollu" demiş. İnsan gerçekten zamanında aşık olduğu kişiye "yollu" demez. Ona öyle demiş, kim bilir senin arkandan ne der.Söyledim beraber karşılarız her şeyi diye ki sevgiliyken bile öyleyiz ama oralı olmadı
ikinizde çalışıyor musunuz? işleriniz ne maaşlarınız nasıl? evlenirseniz ev var mı? yoksa kira mı? ilk akla bunlar geliyor eğer adam bunu düşünüyorsa hak verdim ama iyi işleriniz ve maaşlarınız olmasına rağmen diyorsa o zaman SENİNLE evliliğe hazır değildir sadeceHem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Bizim ne yapacağımızı boşver de muhtemelen evlenmeyecek senle senden sonrakine de yolluydu ondan evlenmedim diyecek aksi çıkarsa gel beni bul şaşmazHem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
AyrılırımHem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Ben istemezdim. Anladığım kadarıyla sen de istemezsin çünkü evlilik düşünüyor gibisin. Bu zamana kadar bu kafaya girememişse şu saatten sonra zor canım, bahanesi bitmez. Evlilik gibi bir düşüncen varsa bu kişiyle zor.Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Kızlar oyalandığınızı ufacık bir an bile düşündüyseniz bu mesajı hatırlayın. Sevgilinizin çok gerçekçi bahaneleri var gibi görünüyor olabilir ama gerçekten evlenmek istediği kişiyi bulana kadardır hepsi. Evlenen erkek pek de bahane öne sürmez gerçekten. Evlilik için fazla bütçem yok daha sade bir düğün yapsak olur mu der ama evliliğe hazır değilim demez.Hazır olduğunda bi bakmışsın başkasıyla evlenmiş
Seven erkek bahane öne sürmez bir an önce evlenmek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?