2.5 senelik ilişkide daha evliliğe hazır değilim diyen sevgili

ashen12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
62
-13
6
29
Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?

Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Maddi olarak gerçekten hazır olmadığını biliyorsam ona hak verirdim. Bu konuda ona moral verip destek olacağımı söylerdim.

Ama sorumlulukları artacağı için evlilikten uzak durması beni biraz düşündürürdü, hele ki ben evlenmek istiyorsam. Çünkü sevgilimin maddi durumu düzelse de evlenmeye hevesli olmama ihtimali var.

Söyledim beraber karşılarız her şeyi diye ki sevgiliyken bile öyleyiz ama oralı olmadı

Söyledim beraber karşılarız her şeyi diye ki sevgiliyken bile öyleyiz ama oralı olmadı
Ayrıca sevgilinle ilgili başka bir konu açmışsın. Sevgilin, sözde ilk aşkına (!) "yollu" demiş. İnsan gerçekten zamanında aşık olduğu kişiye "yollu" demez. Ona öyle demiş, kim bilir senin arkandan ne der.

Maddi olarak mı hazır hissetmiyor manevi olarak alacağı sorumluluk için mi hazır hissetmiyor?
İşin maddi tarafı sorun değilse ayrılırım. Sorumluluktan kaçan, korkan insanla işim olmaz. Karşımda güçlü bir duruş, güçlü bir adam isterim. Evlensekte bu sefer o kişi çocuğu olduğunda, bir sorun ile karşılaştığında hemen dibe çökecek demek ki. Şimdiden evlilik sorumluluğundan kaçıyorsa...
Maddi boyutuna gelirsekte şu yaşına kadar doğru düzgün birikim yapamamışsa da benim için sorun olabilirdi. Tabiki bir düğünü yapıp, ev düzecek maddiyat beklemem ama geleceğini düşünüyor mu düşünmüyor mu, günün gün etme derdinde mi, sizinle evlilik yoluna gireceği için bir şeylerden fedakarlık yapıp birikim yapıyor mu? Yapmıyorsa da sıkıntı yine ayrılırdım.

ikinizde çalışıyor musunuz? işleriniz ne maaşlarınız nasıl? evlenirseniz ev var mı? yoksa kira mı? ilk akla bunlar geliyor eğer adam bunu düşünüyorsa hak verdim ama iyi işleriniz ve maaşlarınız olmasına rağmen diyorsa o zaman SENİNLE evliliğe hazır değildir sadece

Bizim ne yapacağımızı boşver de muhtemelen evlenmeyecek senle senden sonrakine de yolluydu ondan evlenmedim diyecek aksi çıkarsa gel beni bul şaşmaz

Hazır olamayabilir, içini işini evini yurdunu sen biliyorsun.
Herkes 30 olmadan evlenecek diye bir kaide yok, ben de hazır değilim mesela ne maddi olarak ne de manevi olarak. Sevgilim de hazır değil.
Sen de hazır olmasydın canınını sıkmazdın, sanırım sen hazırsın ki istiyorsun

Ayrılırım 15 yaşında değilsek evlenme kafasında isem neyini bekleyeceğim kavun karpuz mu olgunlaşsın kaç ay sonra hazır olacakmış bir sor bakim ne diyecek

Ben istemezdim. Anladığım kadarıyla sen de istemezsin çünkü evlilik düşünüyor gibisin. Bu zamana kadar bu kafaya girememişse şu saatten sonra zor canım, bahanesi bitmez. Evlilik gibi bir düşüncen varsa bu kişiyle zor.

Hazır olduğunda bi bakmışsın başkasıyla evlenmiş
Seven erkek bahane öne sürmez bir an önce evlenmek ister
Kızlar oyalandığınızı ufacık bir an bile düşündüyseniz bu mesajı hatırlayın. Sevgilinizin çok gerçekçi bahaneleri var gibi görünüyor olabilir ama gerçekten evlenmek istediği kişiyi bulana kadardır hepsi. Evlenen erkek pek de bahane öne sürmez gerçekten. Evlilik için fazla bütçem yok daha sade bir düğün yapsak olur mu der ama evliliğe hazır değilim demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…