- 16 Ekim 2010
- 678
- 659
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal hizmetlere vermeyi düşünmüyorum gittiği yere kadar devam edeceğim teşekkürlerÇocuk için çok üzüldüm....
Nasıl vıcdan el verir hele ANNE olunca..
Durumunuz varsa kol kanat gerin sosyal hizmetlere vermeyin yavruyu bizlerde yardımcı oluruz başın sıkıştığında...
Diyecek başka bir şey bulamıyorum morelim bozuldu akşam akşam![]()
Annesi geri almazsa ve ucret de odemezse sosyal hizmetlerden cocugun koruyucu ailesi olmayi talep edebilirsiniz. 450 lira sanirim. Az da olsa cocuk size maddi kulfet etmemis olur.Sosyal hizmetlere vermeyi düşünmüyorum gittiği yere kadar devam edeceğim teşekkürler
Gerçekten maddi destek istemiyorum özelden yazan arkadaşlarda oldu herkese teşekkürler... Eşim sorun yapmıyor benim üzülmeme üzülüyor. Eşimi çok seviyor yolunu gözüküyor gün içinde Tlf da sohbet ediyor eve gel diyor kızım baba dediği için o da baba diyor :)
Bugün gelecekmiş bekliyoruzKOnu sahibi işe gelir gelmez aklımda siz ve o yavrucak vardı.
Son durum nedir acaba gelişme varmı
Hanımefendi gelip yavrusunu gördümü?
Bugün gelecekmiş bekliyoruz
Yuhhh. Baya çocuk esirgeme kurumu modundasınız. Yazık o yavrucaga. Kıyamam ya. Niye anne olur böyleleri. Kesin evliliği kurtulsun diye yapmıştırAnne bir hafta oldu çocuğu görmeye bile gelmiyor ne yapacağını bilemiyorum
Maalesef gelmedi bugün yine bekliyoruzDun anne gelip konusulacakti.
anne geldimi.
Teleonda felan bisey demiyomu. hic durumunu hicmi izah etmiyo.Maalesef gelmedi bugün yine bekliyoruz![]()