2.5 yaş çocuğu

Çocuk için çok üzüldüm....
Nasıl vıcdan el verir hele ANNE olunca..
Durumunuz varsa kol kanat gerin sosyal hizmetlere vermeyin yavruyu bizlerde yardımcı oluruz başın sıkıştığında...
Diyecek başka bir şey bulamıyorum morelim bozuldu akşam akşam:KK43:

Çocuk için çok üzüldüm....
Nasıl vıcdan el verir hele ANNE olunca..
Durumunuz varsa kol kanat gerin sosyal hizmetlere vermeyin yavruyu bizlerde yardımcı oluruz başın sıkıştığında...
Diyecek başka bir şey bulamıyorum morelim bozuldu akşam akşam:KK43:
Sosyal hizmetlere vermeyi düşünmüyorum gittiği yere kadar devam edeceğim teşekkürler

Gerçekten maddi destek istemiyorum özelden yazan arkadaşlarda oldu herkese teşekkürler... Eşim sorun yapmıyor benim üzülmeme üzülüyor. Eşimi çok seviyor yolunu gözüküyor gün içinde Tlf da sohbet ediyor eve gel diyor kızım baba dediği için o da baba diyor :)

ne guzel esiniz de kabullenmis :KK68:
Allahim bu dunyada da obur dunyada da karsiligini gani gani versin insallah bu iyi niyetinizin.
inat yapiyor diye uzulmeyin,benim kendi ozoglum bazen canimdan bezdiriyor kendimi isyan ederken buluyorum ama 1 dk sonra durulup sakinlesiyorum.
sizde o yavrunun annesi sayilirsiniz,sabrinizin tukendigi olur tabi,kacin baska odaya gidin,tuvalete gidin ortadan kaybolun,sakinlesince cikarsiniz ortaya..hic inatlasmaya gelmiyor sipalar.
Rabbim isinizi gucunuzu rast getirsin.

Benim de aklimda o yavru hep.
Rabbim yardim etsin tüm çocuklara. Konu sahibi lütfen ona azami ilgi gosterin, yüzünü güldürün. Eminim Rabbim de sizin yüzünüzü güldürür. Evinize bereket getirsin bu masum yavru. Kalbim sizliyor cok üzüldüm çocuğa. Bizi habersiz birakmayin

KOnu sahibi işe gelir gelmez aklımda siz ve o yavrucak vardı.
Son durum nedir acaba gelişme varmı
Hanımefendi gelip yavrusunu gördümü?
Bugün gelecekmiş bekliyoruz

siz bıraksanız başka bir bakıcıya verecek..
annenin dövdüğü çocuğa kimbilir vicdansız birine denk gelse neler yapar..
sapığı var psikopatı var düşünmek bile istemiyorum :(
Allahtan sizin gibi birine denk gelmiş.. ama sizde ne kadar bakabilirsiniz...
üstelik devlette izin vermez..
ben anne hakkında iyi şeyler hissetmedim açıkçası.. zaten nasıl bi anne olduğu,çocuğunu tanımadığı birine 5 dakika görüşüp bıraktığından belli.. belkide istenmeyen bir bebekti..
en iyisi sosyal hizmetlere bildirmek...
eğer sosyal hizmetlere verilemezse yazık minicik yavru kimlerin eline düşücek kimbilir...

Ahh gözlerim doldu benim oğlum da o yaşlarda zordur inatları, sabırla anlayışla birlikle kolay atlatabilirsiniz,
Sizi ve eşinizi çok takdir ettim, allah sizden razı olsun, eşinizin gün içinde çocukla telefonda konuşması ilgilenmesi gözlerimi doldurdu, Vicdan sahibi insanlarsınız belli ki Allah sizin ve küçüğün yardımcısı olsun, öpün koklayın onu nolur
ve sık sık bizleri bilgilendirin, durum hakkında

arife hanım o yavrucak kız çocuğu ise kızımın küçülenlerini kargolayabilirim size.nolur o yavruya kimsesiz bırakmayın doğuran bırakmış sizin vicdanınız nolur bırakmasın.Allah korusun heryer pislikten geçilmiyor :(

Aynı şekilde Arife hanım, çocuğun cinsiyetini yazarsanız muhakkak ihtiyaclarını karşılarız

arife hanım hala sizin gibi merhametli insanların varlığı benim bu dünyadan ınsanlıktan umudumu kesmememi sağlıyor Rabbim cennetinin en güzel yerlerini nasip etsin ailenize çocuğa yaptığınız iyligin merhametin kat bikatını göstersin size inşallah bu çcouğun ömrü bahtı güzel olur yaşayacağı şerleri hayra cevirir inşallah rabbim

Arkadaşlar herkes vermeyin siz bakın demiş ama kimse ben bu cocuğu sahipleniyorum deyip kafasına göre alamıyor ki.. Devlete bildirmesi lazım.. Belkide anne çocugumu alıkoydu diyecek.. Biraz mantıklı bakmak lazım..
Mesaj atın eger bugün gelmezsen polise bildireceğim deyin..
Birde sorun kıyafet değil.. Sorun oysa yeni alıp yollayalım...
Bu çocugun biran önce aklı başında bir yakınına teslim edilmesi gerekiyor.. Anne haricinde

Annesi neden o kadar geç geliyor ki?
Anne sevgisi alamadığı için o hırçınlığı bence.
Bir anne nasıl bırakır ki bakıcısına, hem de yeni başlayan birine.
Son derece ilginç bir kadınmış.

Back
X