2.5 yaşındaki çocuklarınızın boyu ve kilolarını yazarmısınız

benim oglum 12 kilo 87 cm normalmi degilmi...

bence boyuna göre normal.bıraz da genetık.benım kız zaten 53 cm doğarak kız çocuk standardının tepesınde doğdu:)) senınle eşininn fızıkı yapıı da önemli.alt sınıe ne bılmıyorum ama bence öyle çok zayıf değil.

teşekurler benim boyum 1.60 eşimin boyu 1.71 doktorlarda yaşına göre gayet normal diyor..

28.08.2009 doğumlu (prematüre 1180 gr doğdu )
şuanda 92 cm ve 15 kg

bende bu yaştaki bebeklerin boy ve kilosunu merak ediyordum acaba kızım normalmi değilmi diye.

benim kızımda 24 aylık 84 boy 13 kilo doktorumuz normal dedi.. zaten erken doğdu. 2500 kilo 48 cm. anne babada uzun değiliz maaşallah bebişlerimzee

ben diğer taraflara yazdım cevap alamadımda 14 yaşında 168cm 82 kilo erkek yiyenim kilosu çokmu fazla yardım edermsniz ?

ben diğer taraflara yazdım cevap alamadımda 14 yaşında 168cm 82 kilo erkek yiyenim kilosu çokmu fazla yardım edermsniz ?

bence oglunuz boyu gayet iyi görumcemin ogluda öyleydi bi anda boy attı şimdi 1. 85 boyu var daha oglunuz ergenlik çagında boyunun uzaması devam edecektir..

kilosu için bişey diyemiyecem kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama biraz fazla gibi ama şimdi gelişme çagında oldugu için ilerde verebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…