Yas84 üzme kendini, kızın o kadar da zayıf değil..Benim kızımda 17.02.2010 doğumlu 12 kilo...Ben hiç zayıf olduğunu düşünmüyorum bunlar normal kilolar, ileride tombiş olmasından iyidir bence biraz zayıf olması, yeterki sağlıklı olsunlar :)
Boyunu tam ölçtürmüyor kızım ama 2 yaşındayken 90 cm di bu aralar boy da attı sanırım 93-94 falan olmuştur.
benim ikuz çocuklarım var 33 aylıklar en son 3 ay önce dr da tartıldık biri 23 digeri 25 boyları eşit 102 cm
benim ikuz çocuklarım var 33 aylıklar en son 3 ay önce dr da tartıldık biri 23 digeri 25 boyları eşit 102 cm
Hey masallah o ne oyle ya. Benim oglum 27 aylik daha 12.5 kilo ve 90cm.Benim oğlum da 2.5 yaşında
100 cm 21 kilogram sizin çocuklar ne durumda konuyu hortlatayım dedim biraz tedirginim
Benimki de 29 olacak yarın vaziyet bu iri bir oğlan :)Hey masallah o ne oyle ya. Benim oglum 27 aylik daha 12.5 kilo ve 90cm.
Benimki minyatur o zaman:)))))Benimki de 29 olacak yarın vaziyet bu iri bir oğlan :)
Benim oğlum da 2.5 yaşında
100 cm 21 kilogram sizin çocuklar ne durumda konuyu hortlatayım dedim biraz tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?