2.5 yasindaki kizim

Agzinda yara aft filan olunca veriyorum onu ama normalde keçiboynuzu pekmezi vermeye calis faydasini goreceksin emin ol
Öyle mi? Onu da eczaneden akşam daha mı güvenilir olur sizce kara dutu öyle yaptım da.. kara dut biter bitmez ona başlayacağım

Ben ve eşim minyon tipli değiliz ailede ş minyon hiç yok kızım şu an 31 aylık ve 13kilo her yemeğe bizimle birlikte oturtuyoruz ona da servis açıyorum ama bebeğim yemek yerine her şeyi dağıtıp dökmeyi tercih ediyor genelde..
Yemiyor yani..
Ben de yemeklerden sonra ona ekmekli çorba hazırlayıp ki her zaman ben yapıyorum hazır kullanmıyorum daha önce de dediğim gibi ancak meyve suyu yardımıyla icirebiliyorum
Zaten asıl problem de bu ya
Ben istiyorum ki her şeyden yesin pilav makarna ne bileyim köfte kuru fasulye ak yok yemiyor yani
Çorbasini hazırlıyorum eline de oyalanacagi bi şeyler veriyorum öyle çabalıyorum işte

benim dediklerimi denediniz mi peki? tamam iyi günler hanımefendi .

Öyle mi? Onu da eczaneden akşam daha mı güvenilir olur sizce kara dutu öyle yaptım da.. kara dut biter bitmez ona başlayacağım
Eczaneden soğuk sıkım olanina mutlaka bakmalisin benim komsumun kizi hic bisey yemiyordu bi zayif bi zayif inanamazdin. Son 2 aydir düzenli veriyor hem surekli hastalaniyordu o bitti cok şükür hemde kiz yemeye başladı. Eski konumda var oglum yemeyi reddediyor diye ona verdigimden beri oda yemek yiyor. Tibben bi zarari da yok keçiboynuzu şifadır da.

bu arada siz beni hiç anlamamışsınız .

Son mesajinizda bi sitem sezdim zaten..
Hangi konuda anlamadigimi düşünüyorsunuz?
bana en son yazdığınız cevapla ilgili size uzunca 3 cevap yazmıştım. Ve siz sadece bana minyon yapılı olup olmadığını, yemek yemek konusunda nasıl bir tutum izleyeceğinize defalarca verdiğim cevaplara rağmen yine aynı şekilde bana nasıl yemek yiyemediğini ve sonucunda sizin yaptığınız uygulamayı söylediniz. Bunlar bana böyle düşündürdü.

Yanlış dusunmenize sebep olduğum için üzgünüm..
Minyon yapılı olup olmadığını sorduğunuz için açıklama yaptım belki kilo durumuyla ilgili de açıklamak isteyeceğiniz hususlar olur diye..
Uzun yazılarının hepsini yüzümde bi tebessümle okudum ve daha önce de söylediğim gibi çok rahatladım ve mutlu oldum
Yazılarınız iyi geldiği için sanırım takıldığım en büyük sorun hakkında oluyor cevaplarım
Son mesajıma yine açıklayıcı cümlelerle benim cumlelerimi kullanarak yani şunu söyle ya piyorsun ama böyle yapman doğrusu şeklinde cevap verirseniz mutlu olurum A Aysegullls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…