2.5 yasindaki kizima vurdum.Cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin uzerine

gelmedim hemen o evden git dedim çünkü senin ve bebeğin için doğru olan buydu ayrıca bu konuda konu sahibi çocuğun kafasına silah dayamamis senin esin gibi keşke senin eşinin problemi de bi iki vurma olsaydı ben o konuda o kadar yorumu sana çok uzuldugum için yapmıştım sen üstüne geldigimi dusunmussun oysa kı ben gerçekten ama gercekten sana yardimci olmaya calismistim yorumlarimin hicbirinde seni incitecek bir şey söylemedim şunu söyle yap bunu böyle yap bence dedim hep yuklenme bunun neresinde sence
Tatlım biz kötü bişey söylemiyoruz ama benim eşimin bana uyguladığı şiddet benim için ne kadar can yakıcıysa bir Annenin de evladına uyguladığı şiddet onun için o kadar can yakıcı. büyüdükçe büyüyor dertler ve onun küçücük dünyasında şuan bu en büyük derdi. Elinden alınmalı vs vs çok katı yorumlar ama vurmaya hakkın yok çünkü onun senin sevgine ihtiyacı var diyoruz. Birde bak senin çocuğun 2,5 yaşında kreşe gidiyor ve öğretmeni poposuna koluna vurmuş duyuyorsun ne yaparsın? Çıldırır soluğu okulda alırsın değil mi? Eskiden öğretmenler şiddete başvurabiliyordu şimdi velilerin gazabından korkuyorlar. sen hele türlü yaramazlığı yapan öğrencilerine ses çıkaramazken ağlıyor diye kendi evladını daha çok ağlatırsan tepki alırsın. konu sahibi arkadaşım lütfen ilk ve son olsun yavruna sarıl özür dilerim Annecim de.

Ögretmenlik zooor.. velilerle ve idareyle ugrasmak zor..Yani sinirlerinizin yipranmasi cok dogal. Insanla ugrasiyosunz yorulursunuz.. Bebeginizden ozur dileyip sarilin hadi barisalim.cok uzuldum falan.diyin.. :( Yani cok hizli vurmamissinzdir heralde zaten. Vurmanin acisi degil de, sizden gordugu bu tur tepki aglatmistir belki de onu.. :(

anlamak istediğiniz gibi anliyorsunuz ben yaptığı doğru demiyorum yalnızca yargılamak yerine yol gösterici olsak daha faydalı olmaz mıyız sizce de çünkü olan olmuş bundan sonrası için tavsiyeler vermek daha iyi bence

2,5 yaşındaki çocuğu olan anneye de cocugunu dövme diye yol gösteremeyeceğim kibar kibar ben siz gösterin buyrun

Gücün 2,5 yaşında ki çocuğa mı yetiyor? birde öğretmensin ne diyelim şimdi Annesin döverde seversin de mi? küçücük çocuğu içini çeke çeke ağlat sonra günah çıkar. İlla sinirini bişey den çıkarmak istiyorsan git kendinden çıkar. Çocuk sahibi olmak için senelerce gözyaşı döken insanlar var. Ama öğrencilerine vuramazsın ailelerinin gazabından korkarsın utanmadan sıkılmadan el kadar çocuğunu ağlıyor diye daha çok ağlatırsın.

dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz vardır
bildin mi psikopat babaya çocuk doğuran "anne "

Anneliğini sorgulayamam bi çok yorumları okudum önce bi ayna almamız gerekiyor evlere çocuk büyütmek çok zor sabırlı şekilde ama çok sinirlendin mi bi temiz hava al başka bişeye yönel dayakla çocuk terbiye edilmez kendinede yazık o küçük çocuğa da

Çok kolay değil okulda ayrı sabırlı olmak insanlarla uğraşmak.ben anlıyorum. Evet isi ama zaten pişman olmuş. Bence bir süre sevginizi göstermek için gözlerine bakın sürekli. İnsanlık hali suçlamayın o kadar kendinizi. zaten bir daha asla yapmayacağınizi düşünüyorum.

Seni hatırladım şu geçen beni konumda üstüme gereğinden fazla gelen üyesin sen hatırlarsan bir üye de sana kadın hamile ve mağdur neden böyle sert yorumlar yapıyorsun demişti. yetişkin bi insana şiddet uygulandığında ki o sert üslubun bir çocuğun poposuna koluna vs vurulmuş olsa da neden daha yumuşak anlayamadım. Benim canımın acısından daha değerli bir çocuğun canının acıması.

dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz vardır
bildin mi psikopat babaya çocuk doğuran "anne "
anne güvenlik gördün mü bana üzerime gelmistin dedin arkadaş ne yapıyor o zaman sen hamilesin ve bu geri dönüşü olmayan bir şey bu konunun sahibi de çocuğuna bir kere vurmuş bu da geri dönüşü olmayan bir şey yani geri dönüşü olmayan bir konuyla ilgili yorum yapmanın kimseye bir faydası olmaz önemli olan bundan sonrası için tavsiyeler vermektir işte bu yarar sağlar şimdi jessey in sana yaptığı yorumu küçücük çocuğa mi yetti gücün diyerek sen de konu sahibine yaptın

Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
Benim de 28 aylik bir kizim var.hic vurmadim ama bazen intihar edesim bile geliyor .insan cocugundan bikar mi hic bazi anlarda evet bikar

Neden aklınıza dövme geliyor ilk. Niye sinirinizi döverek çıkarıyorsunuz. Yani ben düşünsem o kadar aklıma vurmak gelmez açıkçası. Alın çocuğunuzu çıkın dışarıya parka bahçeye vern eline simit hem oynasın hem yesin. İlla kahvaltı sofrasında mı yesin yani. Biraz pratik olmakta fayda var.

İnsanız. . Olabiliyor. Siz de istemezdiniz o şekilde olmasını. Ama olmuşa çare yok. Kendinize stres yapmayın. Yemiyorsa yemesin. Uyumuyorsa uyumasın. Biliyorum o zaman da ağlıyor ama dövmenizden daha iyidir. Çok küçük çünkü. Biraz gevşek bırakın.rahat bi tutum sergileyin. Ben burda sizi afaroz eden, vicdansızlıkla suçlayan insanlar gibi düşünmüyorum. Olaya sizin açınızdan da bakabiliyorum. Yeterince üzülmüşsünüz zaten. Dua edin . Bebeğinizden özür dileyin. O anlar. Hisseder. Barışırsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X