- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi Scarlet Ohara
Tatlım biz kötü bişey söylemiyoruz ama benim eşimin bana uyguladığı şiddet benim için ne kadar can yakıcıysa bir Annenin de evladına uyguladığı şiddet onun için o kadar can yakıcı. büyüdükçe büyüyor dertler ve onun küçücük dünyasında şuan bu en büyük derdi. Elinden alınmalı vs vs çok katı yorumlar ama vurmaya hakkın yok çünkü onun senin sevgine ihtiyacı var diyoruz. Birde bak senin çocuğun 2,5 yaşında kreşe gidiyor ve öğretmeni poposuna koluna vurmuş duyuyorsun ne yaparsın? Çıldırır soluğu okulda alırsın değil mi? Eskiden öğretmenler şiddete başvurabiliyordu şimdi velilerin gazabından korkuyorlar. sen hele türlü yaramazlığı yapan öğrencilerine ses çıkaramazken ağlıyor diye kendi evladını daha çok ağlatırsan tepki alırsın. konu sahibi arkadaşım lütfen ilk ve son olsun yavruna sarıl özür dilerim Annecim de.Ben senin uzerine
gelmedim hemen o evden git dedim çünkü senin ve bebeğin için doğru olan buydu ayrıca bu konuda konu sahibi çocuğun kafasına silah dayamamis senin esin gibi keşke senin eşinin problemi de bi iki vurma olsaydı ben o konuda o kadar yorumu sana çok uzuldugum için yapmıştım sen üstüne geldigimi dusunmussun oysa kı ben gerçekten ama gercekten sana yardimci olmaya calismistim yorumlarimin hicbirinde seni incitecek bir şey söylemedim şunu söyle yap bunu böyle yap bence dedim hep yuklenme bunun neresinde sence