2.5 yasindaki kizima vurdum.Cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz vardır
bildin mi psikopat babaya çocuk doğuran "anne "
Ben çocuğum dayak yemesin diye boşanan evladı zarar görmesin diye çaba harcayan, gücünü yeniden toplayan Anne 'yim. Ne çok isterdin dimi kocaları sıkıntılı olan kadınlar çocuk sahibi olmasın yada yaşayan çocuklarına kıysın. çünkü çok seviyorsun çocuksuz ve mutsuz kadınlar olarak yarım yamalak kadınları. Yada ne suçluyuz dimi hayatımıza bin bir kılıkla giren şizofren kocalarımıza kızıp evlat katili olmadığımız için. kader yok çünkü sana ve senin gibilere göre. Allah ın bahşettiği o mucizeleri haketmiyor babaları diye biz de haketmiyoruz. Psikopat kocamı hayatımdan çıkarmak benim elimdeydi çıkardım ve bu gücü bana Anne olmam verdi. Ne çok seviyorsunuz mağdur, yaralı insanlara saldırmayı ama söz konusu 2,5 yaşında bir çocuk olunca poposuna, koluna, ayağına vurulan bir tokadın onu ne kadar yaralayacağını görmüyorsunuz. teşekkür ederim.

Ne yapalım aciz durumda bin pişman şu kadini bulup tekme tokat biz mi dövelim. Allah aşkına pişman olmuş kadının içi yanıyor yapmış bir hata canı ilan ettiniz.yok kardeşim sen kötü olsan tekrar yapacak olsan buraya kadar taşımazsın.

Ben çocuğum dayak yemesin diye boşanan evladı zarar görmesin diye çaba harcayan, gücünü yeniden toplayan Anne 'yim. Ne çok isterdin dimi kocaları sıkıntılı olan kadınlar çocuk sahibi olmasın yada yaşayan çocuklarına kıysın. çünkü çok seviyorsun çocuksuz ve mutsuz kadınlar olarak yarım yamalak kadınları. Yada ne suçluyuz dimi hayatımıza bin bir kılıkla giren şizofren kocalarımıza kızıp evlat katili olmadığımız için. kader yok çünkü sana ve senin gibilere göre. Allah ın bahşettiği o mucizeleri haketmiyor babaları diye biz de haketmiyoruz. Psikopat kocamı hayatımdan çıkarmak benim elimdeydi çıkardım ve bu gücü bana Anne olmam verdi. Ne çok seviyorsunuz mağdur, yaralı insanlara saldırmayı ama söz konusu 2,5 yaşında bir çocuk olunca poposuna, koluna, ayağına vurulan bir tokadın onu ne kadar yaralayacağını görmüyorsunuz. teşekkür ederim.
Hangi ara çıkardın o kocayı merak ettim tatlım ömce kucağına al biraz büyüt sabrının son demlerine kadar kullan öyle gel gerçekten bi anne karşısında ki anneyi anlamaya çalışıyor yaptığı yanlış olabilir ama oturduğumuz yerden kendi kendimize gaz vermiyoruz kader kısmına girmeyelim bazen de bileee bileee bz seçiyoruz

Ayrıldın mı o evden?

Sende konı sahibine saldırıyorsun ama

ne zaman boşandın bari yalan söylemeyin
mahkemeler tarihinde en kısa süreli boşanma davası olur
siz daha doğmadan o çocuğun şiddet görmesine neden olan annesiniz hem de siz de pişmanlık yok
konu sahibi belki buradan aldığı iyi yorumlarla kendini düzeltir yapmaz hatasının farkında çünkü

Hangi ara çıkardın o kocayı merak ettim tatlım ömce kucağına al biraz büyüt sabrının son demlerine kadar kullan öyle gel gerçekten bi anne karşısında ki anneyi anlamaya çalışıyor yaptığı yanlış olabilir ama oturduğumuz yerden kendi kendimize gaz vermiyoruz kader kısmına girmeyelim bazen de bileee bileee bz seçiyoruz
Kuzum yorumlarımı okursan suçlayıcı bir yorum yapmadım ama yapılanı yakıştıramadım şiddet kime uygulanırsa uygulansın çok can yakıcı ve tepki alır. tam tersi çocuğun elinden alınmalı vs yazanlar olmuş çok kırıcı olduğunu özellikle belirttim ki konu sahibesi arkadaşa da git evladına sarıl özür dilerim Annem de dedim.

Gücün 2,5 yaşında ki çocuğa mı yetiyor? birde öğretmensin ne diyelim şimdi Annesin döverde seversin de mi? küçücük çocuğu içini çeke çeke ağlat sonra günah çıkar. İlla sinirini bişey den çıkarmak istiyorsan git kendinden çıkar. Çocuk sahibi olmak için senelerce gözyaşı döken insanlar var. Ama öğrencilerine vuramazsın ailelerinin gazabından korkarsın utanmadan sıkılmadan el kadar çocuğunu ağlıyor diye daha çok ağlatırsın.
Destek çıkmak neresinde bunun..... İlk sayfadan tekrar okudum destek çıktığın yazı için

Git kafanı duvara vur kendini ısır saçını başını çek kendini tırmala elini kapının arasına sıkıştır naparsan yap çocuğuna niye vuruyosun kendine zarar ver mesela ben birşeye kızsam hiçkimseye hiçbişey yapmam gider lavaboda bardak kırarım tabak çanak kırarım hamur yoğurur tatlı falan yaparım ama kimseye zarar vermem sende öyle yap

Kötü olmuş. Ben kızdığımda bile üzülürüm. Olan olmuş bundan sonrasına bakın
Birdaha bunu yapmamak için şu anki üzgün ve pişman olmuş halinizi hatırlayın. Yavrunuzun ağlarken iç çekişlerini düşünün.
Yemek yemesin,uyumasın birşey değil. Bütün bunlara gerçekten ihtiyaç duyduğunda zaten yapacak.Ağladığında da birşey olmaz.Siz sinirli olunca o daha çok ağlar zaten.Sakin olun ki oda sakinleşsin.

Git kafanı duvara vur kendini ısır saçını başını çek kendini tırmala elini kapının arasına sıkıştır naparsan yap çocuğuna niye vuruyosun kendine zarar ver mesela ben birşeye kızsam hiçkimseye hiçbişey yapmam gider lavaboda bardak kırarım tabak çanak kırarım hamur yoğurur tatlı falan yaparım ama kimseye zarar vermem sende öyle yap
Gerçekten mükemmel bi yorum balkondan atsın kendini kökten çözüm hey allah ım yaa

Destek çıkmak neresinde bunun..... İlk sayfadan tekrar okudum destek çıktığın yazı için
sen de destek ol tatlım Annesin sen bi kereden bir şey olmaz de istersen ben kötü bişey söylemedim çünkü şöyle bir savunma yok sinirliyim çünkü çocuğum ağlıyordu bende daha çok ağlattım buna ancak o kadar destek olabiliyorum yapma gücün kızına mı yetti diyebilirim. ki bunda yanlış olan bişey görmüyorum . Şiddetin her türlüsünü yaşadım ve bizlerin üstünde bu kadar etkisi varken bir çocuğun üzerinde ki etkisini tahmin etmek zor değil. illa ki bişey den sinir alınacaksa git tabak kır çanak kır kendini kır çocuğunu incitme. bana şiddet uygulayan adam neyse benim gözümde o çocuğun gözünde de Annesi o. bunda anlamayacak ve yahut bu kadar uzatacak bişey yok aslında. Şiddet uygulanan her canlı mağdurdur ben kendimi savundum geçte olsa silkelendim yetişkinim çünkü o bir çocuk. Hıçkıra hıçkıra içini çeke çeke ağladı uyudu demiş Annesi hani benim gözümün önüne geldi bi an ben üzüldüm seni bilmem.

18 sayfa yorum var ve çoğunuz çocuğa uygulanan fiziksel şiddetten dolayi anneye psikolojîk şiddet uyguluyorsunuz farkindamisiniz? Madem şiddete bu kadar karsisiniz ayrim yapmadan karsi durun,karsi oldugunuz seyide yapmayin

Ha sizler eminim cocuklariniza hic bagirmadiniz ,kizmadiniz zira bunlarda bir nevi siddet türüdür ,siddet sadece fiziksel olmaz ve gercekten konu sahibinin suclanmaya degil yol gosterilmeye ihtiyaci var.

Cocuk kendini acliktan ve uykusuzluktan öldürecek değil ya. Koyun yemeğini önüne cok cok acikinca zaten kendisi yemeye baslayacak. Uykusuzluga da ne kadar dayanabilir ki elbette uyuyacak. Canli tabiati geregi olacak olan bu.
Ac ve uykusuz kaldigini dusunerek sinirlenip cocuga saldirmissiniz. Onu dusunuyorsunuz ama azicik sabirli olun o hepsini tek tek yapacak zaten. Zamanla da bunlar duzenli hale gelecek. Acikinca o sizden gelip yemek isteyecek. Uykusu gelince yatip uyuyacak. Az sabir lütfen..

3 yıldır fıldır fıldır doktor kapılarında geziyorum. Sırf gebe kalmak için. Ve sen vuruyorsun. Yapma gülüm yapma.sinirlerine hakim ol. Olmadı psikyatriden sakinleştirici al. Ama evladına vurma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X