2.5 yasindaki kizima vurdum.Cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Scarlet Ohara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
251
585
103
Konya
Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?

anne değilim ama annesinden bolca dayak yiyerek büyümüş bir kızım(annem de öğretmendi), yapmayın. gerekçeniz ne ise sinirinizi ondan çıkarın. okulla yaşıyorsanız problemi gidin okulla çözün. mahvetmeyin çocukları lütfen. gelemiyorsanız strese ayrılın işten. bu kadar basit.

Simdi burda topa tutulacaksiniz. Yaptiginizin yanlis oldugunun farkindasiniz ve ne yapmaniz gereken de ortada.
Boyle itiraf tarzindaki konulardan hoslanmiyorum acikcasi. Gunah cikartiyormuscasina acildigini dusunuyorum. Kati yorumlar gelecek ve vicdan azabi cekip birseyde yapmayabilirsiniz. Psikologa gidin siniriniz icin konu acmak yerine.

Çocuğa şiddet uygulamak doğru değil tabi ama sanmıyorum ki çok şiddetli vurmuş olasınız. zamanında bizim annelerimiz de bizim popomuza az vurmadı (bu yüzden şimdi beni burda taşlayacaklar)
her yerde yazıyor çocuğunuza yemek yedirmek için zorlamayın diye. önüne koyun yiyeceği şeyleri yerse yer

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki....maalesef çoğu öğretmen bayanin kendi çocuğuna sabrı kalmıyor:( çok acı

düşünün kendi kendinize ne yemek yiyebiliyor ne banyo yapabiliyorsunuz, tuvaletiniz için bile birine muhtaçsınız, o kişi size su vermese susuzluktan ölürsünüz ve bunun farkındasınız. ama ona güveniyorsunuz, sizi her şeye rağmen sevdiğine inanıyorsunuz ve siz de onu koşulsuz seviyorsunuz, kokusuyla huzur buluyorsunuz, ama bir gün, sırf yemek yemek istemiyosunuz diye, o çok sevdiğiniz, güvendiğiniz kadın kocaman elleriyle dövüyor sizi, öfkeyle bağırıyor ve dediklerini anlamıyorsunuz bile, korku ve acıyla ağlaya ağlaya uyuyorsunuz, ne olduğunu bile anlamıyorsunuz, ama o en güvendiğiniz insanın bile size acımadan canınızı yakabileceğini daha 2.5 yaşında öğrenmiş oluyorsunuz, berbat bişey değil mi? kızınıza yaşattığınız şey bu işte, ve bunun hiçbir bahanesi olamaz. madem yeterince sabırlı değilsiniz çocuk yapmak zorunda değildiniz ve madem tahammül edemiyorsunuz tedavi olun, o süreçte de çocukla yalnız kalmayın.

Ne demek baskalarina kizipta sinirini el kadar bebeden cikarmak tabi yavrucak karsiligini veremeyecek.acizlik bu.benim kizim mesela biyerini acitiyor kosa kosa anne aciyoo aciyoo diye gosteriyor opuyom kokluyom oksuyom sariliveriyor kuzum gecti iste..birde ic ceke ceke aglamis vallahi size herseyi soyleyesim geldi de neyse.

Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
yapma diyebilirim sana sadece. buyuk onarilmayan yaralar acarsin. sinirlendiginde baska bir odaya git agliyormusun biseylere vuriyormus yap geri gel kizinla konus dizlerinin Uzerine cokup gozlerine bakarak. o senin kiymeyltlin yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X