2.5 yasindaki kizima vurdum.Cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş pişman olduğun o anları hiç unutma ki bir daha tekrarlama.
Babamız bizim ağzımızı burnumuzu dağıtırdı. Sinirli,gergindi hep. Korkudan yanında sesimizi çıkaramazdık. İnan hiç telafisi yok yasadiklarimizin..
E şimdi insanlar bilinçlendi. Hala dayakla çözüm arayan mı kaldı?
Benim 14 aylık kızım doğduğundan beri gündüz toplasan 10 gün 1 saatlik uyku uyumuştur.
10 dakika belki yarim saat düşün artık halimi.
4 yaşına girmek üzere olan kızım haftada 1 kaç defa altına çiş yapıyor güpegündüz. Ben kardeş kıskançlığını iyi yönetemedik diye düşünürken çocuk meğersem anneanne,teyze,dayı özlemi çekiyormuş. Çok etkilenmiş taşınma olayından.
Yani bazen delirecek gibi oluyorum.
Ama o anlarda bir papatya çayı yapıyorum kendime. İyi geliyor. Balkona çıkıp,pis kokulu İstanbul havasını içime çekiyorum. Olsun o da iyi geliyor :/

Evet ayni seyi baska birisi yapsa ben de ayni tepkileri veririm.Pismanligimi sizlerle paylaşmak istedim sadece.
Bir cocugum yok ama kardesim yeğenlerim var. Bazen gercekten insani canindan bezdiriyorlar. Tabii ki vurmak hoş bisey degil ama o sinir aninda insan bi tane vurabiliyor ki zaten çok siddetli vurdugunuzu da zannetmiyorum.
Tekrar söylüyorum vurmak dogru degil ki pisman olmuşsunuz yeterince.
Ama biraz abartılmış yani yorumlarda bence.

S
sen de destek ol tatlım Annesin sen bi kereden bir şey olmaz de istersen ben kötü bişey söylemedim çünkü şöyle bir savunma yok sinirliyim çünkü çocuğum ağlıyordu bende daha çok ağlattım buna ancak o kadar destek olabiliyorum yapma gücün kızına mı yetti diyebilirim. ki bunda yanlış olan bişey görmüyorum . Şiddetin her türlüsünü yaşadım ve bizlerin üstünde bu kadar etkisi varken bir çocuğun üzerinde ki etkisini tahmin etmek zor değil. illa ki bişey den sinir alınacaksa git tabak kır çanak kır kendini kır çocuğunu incitme. bana şiddet uygulayan adam neyse benim gözümde o çocuğun gözünde de Annesi o. bunda anlamayacak ve yahut bu kadar uzatacak bişey yok aslında. Şiddet uygulanan her canlı mağdurdur ben kendimi savundum geçte olsa silkelendim yetişkinim çünkü o bir çocuk. Hıçkıra hıçkıra içini çeke çeke ağladı uyudu demiş Annesi hani benim gözümün önüne geldi bi an ben üzüldüm seni bilmem.
Sen ban sebebim olacaksın o yüzden bişey demiyorumm ben konu sahibini desteklemedim ama mükemmel anne görünmek için kötü insan olup psikolojik şiddet uygulamadım o da bi şiddet sonuçta

Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
olabilir canım ya sonuçta kalkıp ta öldüresiye dövmemişin zaten pişman da olmuşun sana ders olur bir dahada sinirini çoçuktan çıkartmassın

Hiç hata yapmadınız mı hayatınızda merak ettim
Hata yaptım ama hiç çocuk dövmedim.Bunun hata diye gecistirmesini de doğru bulmuyorum.

Eşiniz sizi dövse hata deyip affedeceksiniz siz de herhalde?

Dövmek çözüm değil canım yemiyorsa yemesin boşver elbet acikacak elbet uykusu gelecek zorlamak onu o durumdan sogutmaktan başka bişey yapmaz... Özür dile sarıl op bir daha da yapma :anne:

Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin
Öncelikle bi anne diilim ve sizi o seviyeye getiren şeyleri pek umursamıyorum..bende buna benzer bişey yaşadım benim çocuğum yok fakat yeğenime bi kere çok yüksek tonda bağırdım ki benim için bu da bi şiddetti..çocuk öyle bi korktu ki gözlerimin içine bakarak ağlamaya başladı..annesi diilim ama sadece doğurmadım o kadar diyim..o gece uyurken sarılıp ağladım kaç saat bilmiyorum vicdanım yırtıldı resmen benim için çok üzücü bi geceydi muhtemelen onun için de..ben bi kez daha böyle bişey yapmıcanıza eminim..burda biz ne dersek diyelim çok kötü hissettiğinizi ve bunun ne savunması ne de sebebinin olmadığını siz de çok iyi biliyosunuz..benim söylememle bunu öğrenicek diilsiniz sadece çok stresli olduğunuz anlarda lütfen karşısına oturup gözlerine bakın ve onu ne kadar çok sevdiğinizi düşünün ve asla bunu bi kez daha ona yaşatmayın lütfen..sadece bu kadar

Kocam tokat atti diyince boşan, darp raporu al, yuzune tükür, gucu sana mi yetti, öküz, elleri kirilsin diyenler, dayak yiyen cocuk olunca olabilir anlik sinir diyorlar ne ironik.
Ben tekrar yazayim siddete karsi degilim.
Cocuk katilleri idam, tecavuzculeri hadim edilsin, cocugunu dovenler cezalandirilsin. Piskopat miyim acaba... degilim bence, tatli su humanisti degilim sadece.

Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
çocuklarda maalesef 2 yaş sendromu denen bir illet var ki ergenlik neyse bu da onun gibi bir şey. Vurmanızı tabiki de hoş değil zaten pişman olmuşsunuz ama bundan sonra daha sabırlı ve daha anlayışlı olmalısınız ona karşı. çünkü onun küçük dünyasında açılan yaralar -hele ki annesi tarafından- çok zor kapanır. onun yaşına göre oyunlar ve etkinlikler düzenleyin boş vaktiniz olduğunda ve birlikte bu etkinlikleri yapın. hem onun enerjisini alacaktır hem de kaliteli vakit geçireceksinizdir.

Allahım ne kadar kötü bir durum , size gücü yetmeyen aciz olan bir yavruya vurmak :(
Pişmanlığınızı anlıyorum, çok kötü bir pişmanlık :( bende bi kaç kere oğluma sert davranmıştım o unutuyor ama anne unutamıyor . Sert davrandım derken vurmadım çok şükür ..
hem çalışıp hem çoçuğumda ilgilenme işi bana göre değil , o kadar sabırlı değilim malesef . O yüzden çalışmaya ara verdim

Bak benim çocuğun yaptıkları
Araç seyir halindeyken kapıyı açar
Sabah kalktığımda su içerim eğer ondan önce içersem delirir
Banyoda kafasına su dökülmesini sevmez deli gibi vurur kollarım mosmor
Kırkyılın başı kuuyemiş koyarım asla yememe müsaade etmez kendi yer hepsini
Ondan önce wc girmem yasak kendini yerlere atar
Kedimiz var onla oynar kedi tırmalayınca gelir bana vurur
Evde yüksek ses bile yok ve ben gidip kendimi tırnaklıyorum bazen bazende gülüyorum ona hiç vurmadım
Bazen okadar ağlarki saatlerce çığlık çığlığa kendini yere atar tüm Avmbakıtmışlığı var
Pedagog ileri zeka teşhisi koydu
Ama şunu deyim ne olursa olsun dünyada cenneti yaşıyorum iyiki var

Gerçekten mükemmel bi yorum balkondan atsın kendini kökten çözüm hey allah ım yaa

Yanlış anlamaya ne kadar meillisiniz ben sadece küçücük çocuğa vurmak kolay kolaysa kendine zarar ver demeye getirdim heee ben bunlari dedim diye yapacaģını mı sandınız çok komik ...

Yanlış anlamaya ne kadar meillisiniz ben sadece küçücük çocuğa vurmak kolay kolaysa kendine zarar ver demeye getirdim heee ben bunlari dedim diye yapacaģını mı sandınız çok komik ...
Çocuğa vurmak ne kadar sağlıklı bi insanın yapacağı işse dedilerinizde bi o kadar da normal değil siz yapıyorsanız bile bnce başka bi yol arayın hiç sağlıklı değil

Eğitimci olduğunuza emin misiniz ? Çocuğu dövmek çok eski nesillerde kaldı .
Bir kaç kişisel gelişim kitabı veya terapiyle atlatabileceğiniz bir şey bu .
2,5 yaşında bir bebek sizin stres topunuz veya terapi yönteminiz değil .
İleride ona yaptığınız bu saygısızlık , haksızlık asla ama asla içinden çıkmayacak ve size kin besleyecek .

Bak benim çocuğun yaptıkları
Araç seyir halindeyken kapıyı açar
Sabah kalktığımda su içerim eğer ondan önce içersem delirir
Banyoda kafasına su dökülmesini sevmez deli gibi vurur kollarım mosmor
Kırkyılın başı kuuyemiş koyarım asla yememe müsaade etmez kendi yer hepsini
Ondan önce wc girmem yasak kendini yerlere atar
Kedimiz var onla oynar kedi tırmalayınca gelir bana vurur
Evde yüksek ses bile yok ve ben gidip kendimi tırnaklıyorum bazen bazende gülüyorum ona hiç vurmadım
Bazen okadar ağlarki saatlerce çığlık çığlığa kendini yere atar tüm Avmbakıtmışlığı var
Pedagog ileri zeka teşhisi koydu
Ama şunu deyim ne olursa olsun dünyada cenneti yaşıyorum iyiki var

hiç normal değil çocuğunuzun bu yaptıkları
bir pedagoga götürün bence
çocukları bu kadar şımartmak ve anneyi çocuğun elinde oyuncak etmek çok yanlış
çocuğa vurmak ne kadar yanlışa bu kadar kul köle olmak da çok yanlış
bir orta yolu olmalı her şeyin

2 yaş sendromu bu yasadigi , bebeğinizin durumu. Sabırlı olun lütfen bebeginiz sizin sevginize muhtaç ufacık o bir melek. Yemek yeme durumunu zorlamayın o kendisi açıktığı zaman yer. Benim oglu da aynen böyleydi hiç zorlamadim. ne seviyosa önü verdim . Şimdi 4 yasinda herşeyi yiyor hiç secmiyo. Zorlarsanız büyüdüğünde çok yemek secer

Çocuğa vurmak ne kadar sağlıklı bi insanın yapacağı işse dedilerinizde bi o kadar da normal değil siz yapıyorsanız bile bnce başka bi yol arayın hiç sağlıklı değil

Dedigim gibi hamur yoğurup tatli yapıyorum yada bardak çanak kırıyorum kalkıpta birine zatar vermemenin nesi saģlıkli değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X