- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Iyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
Evet tabii yerde hali var yatak odasi tarafina da gondermiyorum hic oturdugumuz odada oynuyor bazen koridora kaciyor bazen esim bazen ben aliyoruz oyunla kandiriyoruz bir sekildeYerde halı falan var değil mi? Yani sorun olmadığından karşı tarafın pimpirikli olduğundan eminsiniz?
Eğer öyleyse tınlamayın ve alttan alıp tepenize çıkarmayın.
Oyle mi diyorsunuz ben cok tuhaf oldum oyle dedikleri zaman 12ye kadar zaten uyumus oluyorEn fazla ne kadar ses gidebilir ki sürekli uyaracak kadar.
Bence abartiyolar oda da oynanıyormuş.
Ayrıca on da yatiyosa bu sizi ilgilendirmez kendi bilecekleri iş.
Evet haklisiniz uyku duzenini bir turlu tutturamadik ama en gec 12 ye kdar uyumus oluyor minigimKibar davrandikca tepene çıkacak gibi duruyorlar.
Yatak odasından uzakta oynuyor çocuk daha ne. Elini kolunu bağlayamazsiniz ya..
Komşu dedi diye değil ama,
Konudan bağımsız olarak yaş 2.5 biliyorum zor oluyor kimi çocuk ama erken uyumaya bakın sağlığı ve gelişimi için.
Evet biraz ses oluyor ama dedigim gbi oturdugumuz odadaSiz azami dikkati gösterdikten sonra hala rahatsız oluyorlarsa yapacak birşey yok.Küçücük çocuk bu eşya değil ya elbet biraz ses olacak.Alışamayacaksa taşınsın madem Allah Allah...
Buyuk olsa yine bir sekilde dinler ama daha cok kucuk dinlemiyor evde tek bir kardesi yok benle oyuncaklariyla zaman geciriyordua edin kızınız büyük değil bizim üst komşu gürültüden rahatsız olunca yukarıda tepiniyor bizim deli kızda ben yokken son ses rock rep metelica dinletiyor son ses komşuya
ne yapacağım ben bunlarla biri diğerinden daha deli
Evet cok diyesim geliyor yasça buyukler denmiyor isteHoşt de. Belli ki iyilikten anlamayan tipler.
Rahatsiz olabilirler cok normal de o ne bicim bir tavır yahu. Sizden rahatsızım demis adam, evet rahatsızın önde gidenisiniz diyesi geliyor insanın cevaben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?