2.5 yasindaki kizimdan sikayetcilermiş

Aynen öyle, insanlar kendi evlerinde rahat edemezlerse, nerede edecek? Kendi evinde rahat rahat uyuyamazsa, kafa dinleyemezse nerede uyuyacak ve kafa dinleyecek???

Anlayış ve hoşgörü bakımından değilse de üslup bakımından komşunuzla uyum içinde olmanız güzel... Çocuğa geçmiş olsun, Allah şifasını versin....

Benimle emir kipiyle knusamazsiniz knusmalarinza dikkat edin.. kisitlarim kisitlamam sizi enterese etmez

Komşularınız abartı bişey istememiş ki sizden apartman hayatında ister istemez biraz daha dikkatli olmak zorunda kalıyoruz duvarlar ince ise ses geçirir koridordaki ses de gider yatak odasına çok normal, iki taraf da kırmadan dikkat ederse abartılacak bir durum yok yani.

Yav he diyesim geldi nedense daha toplum kurallarini adabi muasereti bilmeyen insanlari rahatsiz etmekten gocunmayan insanlari ciddiye alamiyorum.
Ciddiye almiyorsan cvp yazmasaydin hamsireceli toplum kurallarini sendn ogrenecek degilim adabi muaseret diyorsun ama eminim ne demek oldugundan haberin yok ilk yazdigin yorumla belli ettin zaten .. soylediginle yaptigin birbirini tutmuyor ciddiye almiyorsan cvp vermyeceksn bir dha soyluyorm hadi isine bak

Basustune hemen isime bakiyorum ama bence sen de bak cocuguna yani. Nette sorf yapcagina coluk cocugunla ilgilensen de milleti rahatsiz etmesen. Ama kime diyorum insanlar rahat insanlar large.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…