• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 yasindaki kizimdan sikayetcilermiş

Benden size abla tavsiyesi,çocuğunuzu gereksiz yere sıkmayın.Evet kendi sağlığı için erken uyutmaya çalışabilirsiniz ama,kimse için bebeğinizi de kendinizi de yıprattığınıza değmez.Ben çocuklarım küçükken o hatayı yaptım ve çok pişmanım.Bi daha bu yaşta olmayacak bebeğiniz.Ayrıca 2,5 yaşında Bi bebek ne kadar gürültü edebilir ki

Siz çocuğunuzdan eminseniz hiç umursamayın derim. Çocuk bisikletle gezer evde,birşeyleri vurur birbirine,yada müzik aleti çalar amenna gelsin rahatsız oldum desin ama ortada öyle bir durum yoksa boşverin. Yapacak birşey yok azami dikkat ediyorum,alışırsınız deyip geçin. Ayrıca onlar hiç mi gürültü yapmıyorlar? Sizde en ufak bir gürültülerinde uyarın anlasınlar.

Valla eski evimdeyken ust komsum o cocugu yatak odamin ustunde gacir gucur patir kutur besikte sallardi, kadin takunya giyiyordu sanki taak taak yuruyordu gece-gunduz. Biraz da alt katimizdaki 'insanlari' dusunmemiz lazim. Biz de aksam 10 gibi yatariz, sabah 6.30da kalkmak zorundayiz. İnsanlar gercekten uykularindan siçriyorsa biraz daha dikkat edebilirsiniz, etmelisiniz. Cocugunuz var diye dunya sizin etrafinizda yasanmiyor arkadaslar. Herkesin istirahat etme hakki var...

En iyi taktiği veriyorum. En ufak çıta kapılarına dayanın çok ses geliyor bir sorun mu var ? Hasta falan mı var deyin. Diyecekler ki hım demekki bizde onları rahatsız ediyoruz

Kızınız daha cok küçük gece 12 de uyuması onun için iyi birşey değil, uyku saatlerini öne çekebilirseniz hem onun için hem de sizin için - gürültü anlamında -daha iyi olur diye düşünüyorum.

Iyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi

bütün yerleri halı kaplayın
valla biraz huysuzmuş komşular

biz çocuk gürültüsü olmasın diye sadece 1+1 lerin olduğu bir binaya taşındık
keşke onlar da öyle yapsaymış
çocuğu atacak haliniz yok

AMA bişey de sormak istiyorum 10 geç bi saat
sizin çocuk 9 gibi uyumuyor mu?

Valla eski evimdeyken ust komsum o cocugu yatak odamin ustunde gacir gucur patir kutur besikte sallardi, kadin takunya giyiyordu sanki taak taak yuruyordu gece-gunduz. Biraz da alt katimizdaki 'insanlari' dusunmemiz lazim. Biz de aksam 10 gibi yatariz, sabah 6.30da kalkmak zorundayiz. İnsanlar gercekten uykularindan siçriyorsa biraz daha dikkat edebilirsiniz, etmelisiniz. Cocugunuz var diye dunya sizin etrafinizda yasanmiyor arkadaslar. Herkesin istirahat etme hakki var...
:KK9::KK9::KK5: Ayni seyi dusunuyorum. Cocugumu rahat yetistiriyorum demek her turlu hakka sahipsiniz demek degil. Katiliyorum size

Çocuğuna gerekli kısıtlamaları yaptıysan yani gerçekten için rahatsa bi daha laf söylediklerinde şikayet edin o zaman de, ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz de, asla sinik durma çocuğa tehditkar ya da sevimsiz sevimsiz bakmalarına da izin verme,hanımefendi off cirkef in özetle

bütün yerleri halı kaplayın
valla biraz huysuzmuş komşular

biz çocuk gürültüsü olmasın diye sadece 1+1 lerin olduğu bir binaya taşındık
keşke onlar da öyle yapsaymış
çocuğu atacak haliniz yok

AMA bişey de sormak istiyorum 10 geç bi saat
sizin çocuk 9 gibi uyumuyor mu?

Benimki de artık 9 da uyumuyo canım 10q kaydı

Kızım 9 aylıkken en geç 9 da yatr 7 8 gbş uyanırdı bi gün yere oyuncağı düşüp ses yptı dye kapıyı kıracaklardı ailecek sizinkine şaşırmadım çok tahammlsüz anlayışsız bi millet olduk bize öğlen 1 e kadar yatıyoruz o saatte kadar bi odadan çıkmayın diye teklif bile ettiler terbiyesizler

konu sahibininki 12 de uyuyomuş ya biraz okudum da.
gerekli önemleri almıyor galiba

ben olsam her yeri halı kaplatırdım
sonra çocuğum eğer uyumuyorsa gündüzden iyice yorar
akşama resim vs aktiviteler yaptırırdım

Tüm yorumları okumadım ama 12 geç evet bir de biz 1.kattayız rahatız :) üstümüzde yaşlı bi çift var

ne biçim komşuymuşş 2,5 yaşindaki çocuk tabi oynuycak.. yaramazlık yapacakk..
annemlerin üst katta komşu var onunda 2-3 yaşlarinda kızı var hiç durmuyo maşallah..
annemde alıştı bu duruma hiç de rahatsiz olmuyo.
çocuk o diyo tabi oynuycak dedi kapıya bile hiç gitmedi.
annemde ev sahibi.. apartmanda hepsi ev sahibi. 10 daireden .iki tane kiraci var o kadar.

Oooo bizim alt komşu 6 aylık kardeşimin ayaklarını kaldırıp yere vurmasından (bebeklerin hep yaptığı şey) rahatsız oluyordu her akşam kapıya geliyorlardı. :D

çok yumuşakbaşlı davranmışsınız. ilk şikayete geldiklerinde tamam demek yerine ağızlarının payını vermeliydiniz ki bi daha bu şikayetle gelememeleri lazımdı. siz muhatap olmayın. eşiniz görüşsün gerekirse.

Saat 12 -1 degil ki arkadasim sana sikayet edebiliyor ,senin yuzunu yumusak bulmuslar biraz kusura bakma.bnmde oglum 18 aylik ewin her odasindayiz cocugu niye kisitliyorsun adamda 10 da degil 12 de uyusun alla alla. Sonucta yuksek sesle muzik mi actin,cocuk bu yani illa gurultusu olacak hic susmuyorlar ki ge saniye yerinde durmuyor oglum :)

konuyu açan arkadaşım yanlış anlama bu cümlelerim senin için değil ama çocuğu olan ailelerin gürültüyüde başka şeyleride ne yapayım çocuğu eve mi bağlayayım çocuk bu gibi cümleleri bana çok saçma geliyor.çocuklu insanlara saygım sonsuz elbette çocuklarını eve bağlasınlar demiyorum ama bazı yorumlarda çok şaşırdığım şeyler oldu.mesela gece 10 da bir çocuk gürültü yapmak yerine uyumalı yatağında olmalı acaba bir yerlerde bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz?

sizlerin çocuğunuzun olması ve onun olmadık zamanlarda gürültü benzeri şeyler yapması sizi bağlar çocuğu olmayan veya çocukları büyük yaşta olan insanları değil.buna dikkat etmek gerekiyor bence.anne-baba olmak bazı insanları bencilleştiriyor diye düşünüyorum.

12 ye kadar kizinizin uyanik olmasi hic saglikli degil ki,9-9.30 gibi yatakta olmasi lazim cocugun ki buyume hormonlari saglikli sekilde salgilansin.
benim oglumda sadece salonda oynar aksamlari,yatak odalarinin bulundugu tarafa gecmez ama o sandalyeyi ceker masayi iter,arabalari surer hoplar ziplar bana fenalik geliyor,yatak odalarina ses gitmese bile asagi kesin ses gidiyordur.
bence sizin durumdan tek komsunun esi degil kendisi de rahatsiz,cunku 12ye kadar cocuk sesi kesilmezse uyumayi filan bahane ediyorlar.
onlarca kendilerince hakli ne diyim.

Saat 12 -1 degil ki arkadasim sana sikayet edebiliyor ,senin yuzunu yumusak bulmuslar biraz kusura bakma.bnmde oglum 18 aylik ewin her odasindayiz cocugu niye kisitliyorsun adamda 10 da degil 12 de uyusun alla alla. Sonucta yuksek sesle muzik mi actin,cocuk bu yani illa gurultusu olacak hic susmuyorlar ki ge saniye yerinde durmuyor oglum :)
mesela bu yorum buram buram benim çocuğum var her hakka sahibim yorumu olmuş.neden adam 12 de uyusun çalışan ve orta yaşlı bir insan için 12 geç bir saat değil mi mesela?

adam değil çocuk 10 da hatta 10 olmadan uyumalı bence.işte yanlışı burada yapıyoruz.

Back
X