- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi keskelerveben
Burda bile çocuğu olmayan gelip sana azar çekiyor be güzelim
komşuya şaşırma
komşuya şaşırma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bence kapıyı acma gelirse tınlama yani ne yapabilir. biz ses cıkartmıyoruz baska yerden geliyordur size de.Iyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
çocuğu ne münasebet kısıtlıyorsunuz ki tersleyin olsun bitsin üst katım tepemde tavanı indirecek benim de çocuğum var bir gün çıkıp şikayetçi olmadım ki 11 aylık bebeğim gecesi gündüzü olmayan polis eşim ve sabahtan akşama kadar çalışan benimde dinlenme uyuma haklarımız var değil mi?Evet tabii yerde hali var yatak odasi tarafina da gondermiyorum hic oturdugumuz odada oynuyor bazen koridora kaciyor bazen esim bazen ben aliyoruz oyunla kandiriyoruz bir sekilde
Yanliş yaptigimi dusunmuyorum ztn yazimda soylemistm 18 aylik oglum var diye.sizinde ele avuca gelmeyen bi cocugunuz varsa ne yapsaniz boş.12 ye kdr kusura bakmasin asagiki amca cok cani sikayet etmek istiyorsa polisi arasin... poliste artik 2.5 yasindaki cocugu atar nezarete :)) . Cocuklar oyle süs bebekler degil canim otur deyince de oturmuyorlar.neyse tartismanin mantigi yok nasilsa ne bnm ne sizin fikriniz degisecek.mesela bu yorum buram buram benim çocuğum var her hakka sahibim yorumu olmuş.neden adam 12 de uyusun çalışan ve orta yaşlı bir insan için 12 geç bir saat değil mi mesela?
adam değil çocuk 10 da hatta 10 olmadan uyumalı bence.işte yanlışı burada yapıyoruz.
evet çünki fikirlerimiz hiç örtüşmüyor. ben olsam polis gelsin 18 aylık bebeği tutuklasın diye bir cümle kurmak yerine bebeğim neden gecelere kadar uyumuyor diye düşünür komşuları nasıl daha az rahatsız edebilirim diye kafa yorardım.çocuk gürültüsünde hatalı olan ve ceza verilmesi gereken kişiler asla ama asla çocuklar değiller bence bunu daha iyi anlıyorum :)Yanliş yaptigimi dusunmuyorum ztn yazimda soylemistm 18 aylik oglum var diye.sizinde ele avuca gelmeyen bi cocugunuz varsa ne yapsaniz boş.12 ye kdr kusura bakmasin asagiki amca cok cani sikayet etmek istiyorsa polisi arasin... poliste artik 2.5 yasindaki cocugu atar nezarete :)) . Cocuklar oyle süs bebekler degil canim otur deyince de oturmuyorlar.neyse tartismanin mantigi yok nasilsa ne bnm ne sizin fikriniz degisecek.
Amin canim amin cok sukur seninle ayni fikirde komsularim yok ...senin ki bol keseden atmak gibi bişi bekara karı boşamak kolaydir lafı gibi umarim cocugun olur da anlarsin :)evet çünki fikirlerimiz hiç örtüşmüyor. ben olsam polis gelsin 18 aylık bebeği tutuklasın diye bir cümle kurmak yerine bebeğim neden gecelere kadar uyumuyor diye düşünür komşuları nasıl daha az rahatsız edebilirim diye kafa yorardım.çocuk gürültüsünde hatalı olan ve ceza verilmesi gereken kişiler asla ama asla çocuklar değiller bence bunu daha iyi anlıyorum :)
Allah size de komşulara da kolaylık versin o zaman.
nereden biliyorsun evli ve çocuklu olmadığımı :)Amin canim amin cok sukur seninle ayni fikirde komsularim yok ...senin ki bol keseden atmak gibi bişi bekara karı boşamak kolaydir lafı gibi umarim cocugun olur da anlarsin :)
çok rahatsız olmasalar uyarmazlardı benceIyi geceler hanimlar .. benim alt katim bostu ev sahibi evini bu sene yaptirdi bu yaz tasindilar gelin görun ki onlar geldikten sonra evde kimildayamaz hale geldik alt komsumun esi saat 10 da yatiyormus ve kizimin sesinden rahatsiz oluyormus kizim oturma odasinda oynuyor yatak odasina hic gitmiyor salliyorum uyuyor oyle goturuyorum yatagina esimde saat 10 da cikiyor isten mecbur uzerini yatak odasinda degistiriyor dun gce komsum geldi yanima esim saat 10 da yatiyor dikkat edin kiziniza diye kizima tuhaf tuhaf bakiyorlar uzuluyorum bende yaramaz evet ama yatak odasi tarafina hic gitmiyor bende bsey diyemedim tamam dedim ben ne yapayim simdi kizlar bugun de esi gordu beni annemde vardi yanimda rahatsizim sizden dedi annemde bebegimz yaramaz biraz ama yatak odasinda oynamiyor oturma odasindan nasil ses geliyor dedi adamda koridordan da ses geliyor dedi annemde o zaman sizin diger oturdugunuz bina nasildi sessizdi heralde cocuk yoktu dedi adamda evet dedi alisirsiniz ama cocuk bu dedi adamda ben alisamam dedi bir dha gelirlerse ne diyeyim ben saygizlik yapmkta istemiyorum gonullerini kirmak ama cocuk bu napayim oturma odasinda da oyun oynayamacak mi ben napayim simdi
aynen katılıyorumİnsanlarin kendi evlerinde sessizlik isteme hakları var.
Anlayış gosterebilirlerdi ama kimse sizin gürültünüze katlanmak zorunda Da değil.
Kimse çocuğunuzu sevmek, sevimli bulmak ve onun gürültüsünü sevmek zorunda değil.
Demek ki çabalarınız yeterli gelmiyor. Daha az ses yapması için daha fazla ugrasmalisiniz.
Örneğin, bir doktor, gündüz yorulmuş, ameliyatlardan çıkmış, yorgun argin eve gelmiş. Sessizlik istemek en doğal hakki.
Cocugunuz size sevimli ve katlanilabilir geliyor. Ama dünyanın kalan kısmına değil. Bir sürü çocuk var yeryüzünde, ve onlardan bir üstünlüğü yok sizinkinin.
Profilinde bekar yaziyor 2 ayda ewlenmesiysen tabi :) cnm kk kadinlarini hafife alma sana tartismanin mantigi yok dedikce uzattin ,cocuk sesini kafan kaldirmiyo belli ki cocugun yok.nereden biliyorsun evli ve çocuklu olmadığımı :)
evet yanlış olurBir daha kapima gelirlerse boyle mi desem acaba yanlis olur mu ki
aynı fikirdeyim.toplu halde yaşamak sanki dilediğin gbi davranmak mı demekTam tersi olarak çocuklu bir aile olarak sizde müstakil eve taşınabilirsiniz. En azından kimseyi rahatsız etmezsiniz, çocuğunuz zıplarda koşarda. Sizce nasıl bir cevap?
Sizin için söylemiyorum kesinlikle ama buradaki tek taraflı üyelere hastayım. Ne olacak taşınsınlarmış madem. Bencillikleri bağırıyor nerden bakarsan bak.