2,5 yıldır çalışmak istemeyen sevgilime saygımı yitirdim

basernr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
31
63
3
30
Merhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Sorun şu ki sevgilim asla iş aramıyor, akrabalarının bulduğu ve kesin kabul edileceği işleri beğenmiyor. Bütün gün Knight oynamakla ve sigara içmekle meşgul. Üniversiteyi 9 yılda bitirmiş. Alanı işletme.
Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım. Demek istediğim ben şöyle para kazanıyorum vs. Değil kesinlikle, onun bir şekilde para kazanıp mutlu bir yuva kurmakta gözünün olmaması ve anne parası yemesi.

Lafa gelince ben sana şu yüzüğü alıcam, şurada oturucaz ama icraat yok, tek duyduğum “ben bu işte çalışacak adam değilim”. Hep gir çık şeklinde çalışmış 6 yıldır. Birikim de yok.

Ben gerçekten sevgilimin laflarına kanmışım, tamam çok çok güzel anılarımız oldu, ama artık ilişkimizi bitirmek istiyorum. Sürekli uyardım açık açık konuştum bu ilişkide gelecek yok dedim, beni oyaladıgını söyledim.

Hala tık yok kızlar ve ben ona artık saygı duymuyorum, sevgim de azaldı. İnsan sevdiği için bir işe girip çalışmaz mı eve ekmek getirmez mi?

Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.

Annem babam istemediği için 1,5 senedir gizli görüşüyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba kızlar, iyi hafta sonları diliyorum. Sevgilim 34 ben 28 yaşındayım. 2,5 yıllık güzel giden ( son 6 ay hariç) bir ilişkimiz var.
Sorun şu ki sevgilim asla iş aramıyor, akrabalarının bulduğu ve kesin kabul edileceği işleri beğenmiyor. Bütün gün Knight oynamakla ve sigara içmekle meşgul. Üniversiteyi 9 yılda bitirmiş. Alanı işletme.
Ben 3 yıllık devlet memuruyum, bu süreçte arabamı aldım, arsa yatırımları bile yaptım. Demek istediğim ben şöyle para kazanıyorum vs. Değil kesinlikle, onun bir şekilde para kazanıp mutlu bir yuva kurmakta gözünün olmaması ve anne parası yemesi.

Lafa gelince ben sana şu yüzüğü alıcam, şurada oturucaz ama icraat yok, tek duyduğum “ben bu işte çalışacak adam değilim”. Hep gir çık şeklinde çalışmış 6 yıldır. Birikim de yok.

Ben gerçekten sevgilimin laflarına kanmışım, tamam çok çok güzel anılarımız oldu, ama artık ilişkimizi bitirmek istiyorum. Sürekli uyardım açık açık konuştum bu ilişkide gelecek yok dedim, beni oyaladıgını söyledim.

Hala tık yok kızlar ve ben ona artık saygı duymuyorum, sevgim de azaldı. İnsan sevdiği için bir işe girip çalışmaz mı eve ekmek getirmez mi?

Bir de iş bulunca evleniriz senin birikimlerini kullanırız sonra ben onları sana öderim dedi. Bu laftan sonra ölümüne soğudum.

Arkana bile bakmadan kaç

Siz yine saygıyı kaybetmek için 2 buçuk sene beklemişsiniz. Ben çalışmayan adama doğduğum günden beri feci şekilde sinir oluyorum. Dayanılmaz geliyor bana.

Derhal hemen şimdi ayrılın. Çalışmakta gözü yok. Bunu beslemektense iki hayvan besleyin en azından Allahin rızasını kazanırsınız

E bu adam nasıl geçiniyor?
İşletmeyi dokuz senede bitirmiş bir adamla ben baştan hiç sevgili olmazdım şahsen. Adamın nasıl biri olduğu belliymiş aslında, şimdi çalışmayınca şaşırmanız biraz boşuna.
Yaş olmuş 34 şu saatten sonra iş bulacak da birikim yapacak da... Bu adamın ev eşya düzmesini, düğün vs. yapmasını beklemeniz boşuna, imkansız yani. 5-6 sene sürer şimdi çalışmaya başlasa bile.
Ben olsam devam etmezdim. Hele de senin birikimlerini kullanırız lafından sonra asla.

Ben bir bayan olarak çalışamıyorum diye burdaki kadın arkadaslar kendileri başta olmak üzere erkeklerin de beni istemeyecegini söyledi ama bu adam hiç etraftan da linç yemiyor galiba ve onu idare eden sizin gibi iyi niyetli bir sevgilisi var. Belli ki sen ciddi bir kızsın insan kişilik olarak sevgilinle aran iyi belki ama güvence olarak aradığın kişi o değil bu durum seni ondan soğuttuysa erkek arkadaşınla ciddi ciddi konuş iş buldun buldun yoksa ben ayrılıyorum beklemiycem de birbirinizi oyalamamis olursunuz.

Ben bu kadar sabırlı bir kadın değilim. Çoktam bırakırdım. Benzeri şey başıma geldi. Bir tanıdık vasıtasıyla bir adamla tanıştım. 40ına yakın adamdı. Çalışmayan işi gücü olmayan adamı tanıştırmışlar. Nasıl geçiniyor anlamadım. Hemen olumsuzdu. Flört bile etmedim.

Siz nasıl gezip tozuyorsunuz para yokken? Ne yiyip ne içiyorsunuz.

Ben bir bayan olarak çalışamıyorum diye burdaki kadın arkadaslar kendileri başta olmak üzere erkeklerin de beni istemeyecegini söyledi ama bu adam hiç etraftan da linç yemiyor galiba ve onu idare eden sizin gibi iyi niyetli bir sevgilisi var. Belli ki sen ciddi bir kızsın insan kişilik olarak sevgilinle aran iyi belki ama güvence olarak aradığın kişi o değil bu durum seni ondan soğuttuysa erkek arkadaşınla ciddi ciddi konuş iş buldun buldun yoksa ben ayrılıyorum beklemiycem de birbirinizi oyalamamis olursunuz.
Kesinlikle öyle. Ben gerçekten sevmiştim. Ama olmuyor gerçekten.
Yok, annesi de bıkmış durumda. Şehir dışına göndermeye çalışıyor.

Kızım.. mahalle değiştir şehir değiştir hatta ülke değiştir bu adamdan kurtulmak için..inan yaşadığını nefes aldığını mutluluktan isildadigini göreceksin...sevgiler 🙂
Aynı sitede oturuyoruz iyi mi 😂

Adam tembel ve evlenmek gibi bir düşüncen varsa sakın kendini yakma. Senin maaşını ve aldığın şeyleri görüyor o yüzden yanında. Evlendikten sonra bunun rahatlığı olacak adamda. Seven adam birikim yapar hatta sevmeyi geç ideali olan adam bu devirde iş seçmez. Ayrılır mısın, yoksa seni söğüşlemesini mi tercih edersin bilmem ama buradan bakıldığında ilerde mutlu olacağınızı sanmıyorum.

Back
X