- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Bırakmak ısteyen de öğretmen arkadas .Bır seferliğind izin versem mutlaka devamını getırecek .Surekli mi birakacak?
Niyeti öyleyse bastan kendi dusunmeli cocugu icin tehlikeli olacagini.
Siz de etkinlik vs yaptiginizi, nakas yapistirici gibi şeyler kullandiginizi ve bu ortamin cocuk icin uygun olmadigini soylersiniz.
Hatta baktiniz olmadi hic hayir diyemem diyorsaniz bir gün biraksin sinifa, buyuk cocuklarin hirpalamak istedigini, zarar vermeye calistiklarini soyleyin. Her dk onun bebegine bakamazsiniz sonuçta. Hatta isirmak gibi davranislari olan çocuklardan bahsedin.
Hic mantikli degil oyle sey mi olur?
Yok bir seferligineyse idare edebilirsiniz bence.
Tek öğretmenım yarım saat bıle sınıfım da durmasını istemıyorum bakıcı gıbı görulmek hiç hosuma gıtmıyor .Bunu duyan dıger hocalar da fırsat kollayabılır kendı cocuklarını getırmek için .Oyun oynasınmış çok sınır oldum ya.Uygun yaş sınıfı var ise oraya bıraksın çocuğunu.
Kabul etmeyin,değil 4-5 yaş,6 ay fark bile sorun oluyor genelde cocuklar arasında ,ayrıca hırpalansa,düşse vs o ara siz görmeseniz sorun olur.
Zaten 2.5 yaşın ihtiyaclarıda 6 yaşa göre çok farklı olur.
Tek öğretmenseniz çok ama çok zor olur.
Açıkça söyleyin sorumluluk alamayacağınızı.
Böyle dıyeyım ısrar etsede kabul etmeyeyım kırılırsada artık kırılsın .Bırakacak yerı yok demek ki işi düştu okula getırecek .henüz çok küçük ve burada bir sürü çocuk var.mesuliyet alamam Allah korusun hepsi çocuk bi şey olsa çok üzülürüm de çık işin içinden
Kendısı rahat dersıne gırsın ben bebegıne bakayım amac o .Bızde ders yapıyoruz oyun saatı var ama benım cocuklar ırı yarı kıcucuk bebek ezılır ugrasamam onunla .aa öyle şey mi olur 2,5 yaşındaki bebek 6 yaşındaki çocuklarla mı oynayacak bu arkadaşın cidden düşencesiz
ya bunu onun düşünmesi gerekiyo ama bu ne sorumsuzlukKendısı rahat dersıne gırsın ben bebegıne bakayım amac o .Bızde ders yapıyoruz oyun saatı var ama benım cocuklar ırı yarı kıcucuk bebek ezılır ugrasamam onunla .
Hep böyleler ya daha öncede bu yaslarda bır cocuk getırmek ıstedıler kabul etmedım bır de kabul edeyım dıye konumunu söyleyen oldu .Bu sefer de bunu soyleyen hoca yanı .ya bunu onun düşünmesi gerekiyo ama bu ne sorumsuzluk
Arkadaslar anasınıfım da cocukların hepsı 6 yasın da .Gecenler de bır hoca sınıfıma gelıp 2,5 yasındakı cocugunu bırakmak istedıgını belırten sozler soyledı .Oyun oynasınmış acıkcası bırsey dıyemedım ama sonradan dusundugum de hem o cocuk hemde kendı öğrencılerım acısından tehlıkelı olabılır kucucuk bır bebege dıkkatımı veremem üstelik burası oyun yerı degıl bırde ben bakıcı degılım ben den de ızın almadan sınıfa gelıp boyle bırsey soylemesı hosuma gıtmedı .Sız olsanız kabul edermısınız kırılmasın dıye bır ıkı saat bıle olsa dogru degıl gıbı .Dıger turlu bır gonderır ıkı gonderır bunun önunu kesemem ne yapmam lazım muhtemelen su günlerde getırecek bebegını .
Muhtemelem yarım saat oynasın dıyecek bır kerelıgıne ama ben bunu da kabul etmek istemiyorum .Rahatsız oluyorum bakıcı gıbı kullanılmaktan o yuzden kırılırsa kırılsın kabul etmemeye karar verdım .meslektaşız asla kabul etmezdim, bir seferlik bir şey olsa tamam ama sürekli bırakacaksa mümkün değil, 6 yaşındaki çocuklarda vicdan gelişimi tamamlanmadığı için zarar verebilir derdim ya da çok yaramaz bir öğrencimi bahane gösterirdim " x diğer çocuklara bile zarar veriyor, çocuğunuza kesinlikle zarar vermeye çalışır" derdim, oyun grubuna göndersin ya da parka götürsün, sen bakıcı mısın?
bırakacak yeri yoksa bi zahmet bakıcı tutsun 700 liraya.Böyle dıyeyım ısrar etsede kabul etmeyeyım kırılırsada artık kırılsın .Bırakacak yerı yok demek ki işi düştu okula getırecek .
Okulda arkamdan konusucak x ogretmen bıraz oyun oynasın dedım almıyor dıye .Üff hep mantıksız istekler hep.meslektaşız asla kabul etmezdim, bir seferlik bir şey olsa tamam ama sürekli bırakacaksa mümkün değil, 6 yaşındaki çocuklarda vicdan gelişimi tamamlanmadığı için zarar verebilir derdim ya da çok yaramaz bir öğrencimi bahane gösterirdim " x diğer çocuklara bile zarar veriyor, çocuğunuza kesinlikle zarar vermeye çalışır" derdim, oyun grubuna göndersin ya da parka götürsün, sen bakıcı mısın?
Muhtemelem yarım saat oynasın dıyecek bır kerelıgıne ama ben bunu da kabul etmek istemiyorum .Rahatsız oluyorum bakıcı gıbı kullanılmaktan o yuzden kırılırsa kırılsın kabul etmemeye karar verdım .
Bunu soyleyen babası .Annenın demekki işi var adam okula getırecek.bırakacak yeri yoksa bi zahmet bakıcı tutsun 700 liraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?