2,5yasında ki çocugun anasınıfına bırakılması

Hiç kabul etmek gelmiyor içimden evet dedıgın gıbi baskasını koyabılir araya .Dıger turlu de tum gun olmaz rısklı .Adamın merhabası yok işi düşen geliyor .Hosuna gıtmıyecek ama almayacagım .

ben olsam direkt soylerdim hocam kusura bakmayin yanlis ta anlamayin ama prensip geregi boyle birseyi kabul edemem zaten kurallar geregi de bu mumkun degil diye

Bırakmak ısteyen de öğretmen arkadas .Bır seferliğind izin versem mutlaka devamını getırecek .

sakin izin vermeyin.
cocuklar arada hircinlasiyor,bebege zarar verebilirler bu riski goze alamamam lutfen alinmayin diyin.

Bu hoca dediginiz kim ? tabiki 2.5 yasindaki cocuk anasinifinda olamaz sizin isiniz bebek bakiciligi degil, eminim ogretmenin ozel hayatinda problemler oldugu icin cocugu okula getirmek zorunda kaliyordur ama bu sizin probleminiz degil Allah korusun ordan bir oyuncagi yutsa, dusse basina birsey gelse sizi sorumlu tutacak.

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Bana da getiriyordu arada bazı hocalar. Gerçi 5-6yaşında oluyorlardı ama yine de hoş bir durum değil. Bana birkaç kez müdür yardımcısı getirdi. Bir şey de diyemedim ama çok sinirlendim... Sizin durum farklı 2,5yaş çooook küçük. Kabul etmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…