Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmm 2 tane boş gebelgm war daha önceden.En son dusugumden snra 35 gunde adt olmaya basladım.ovulasyn testi yapıyorum bugun net gordum czgiyi.adetm agustos 4 flan olması lazm.daha cok war yaaa(
merhaba kızlarBenimde 3 ağustos
bir an önce gelsin ve tedaviye başlamak istiyorum
![]()
inşallah çok bekletmez gelir canım aramızda 1 gün var..bu arada ne tedavisi :18:
Allah nasip ederse Ağustos'ta aşılama yapmayı düşünüyoruz...İnşallah ilk seferde tutar![]()
benimde bat 2 ağustos.bu ay klomen kullandım ve 23mm yumurtam oluştu.umarım değerlendirebilmişimdir.inş herşey hepimizin gönlünce olur...
Benim de 2 ağustosta batim. Ovulasyon testi yapip pozitifi gördük ve değerlendirdk .inşallah tutarda hepimizin bize bayram Hediyesi olur.![]()
kızlar 9 günümüz kaldı inşallah hepimiz muradımıza ereriz.biz ilk defa bu ay denedik o yüzden tutup tutmayacağı konusunda çok heyecanlıyımmm. Allah mübarek ramazan ayında gönlümüze göre versin inşallahhh![]()
Valla ben geçtiğiiz kasımdan beri korunmuyordum ama özellikle yaptığım çabaladığım bişi yoktu.Artık sıkılmaya başladım ve buay ilk defa ovulasyon testi yapayım dedim meğersem ben günleri tutturamıyormuşum bu ay olursa olur olmazsa bidaha ki ay için test yapayım diyorum yapmayayım diyorum kararsızım bakalım 2 ağustosta neler olacak?Belirtimde yok sizin belirtileriniz varmı acaba?
Bugün de bitti enufak belirtim yok canim ya.
ya canım benimde yok ya8 gün kaldı. millet 8 gün kala testte bile öğreniyor bizde tık yok daha nasıl iş anlamadım ki:44:
kan Testi yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye. adetimi beklemekte sanki o gün gelmeyecekmiş gb günler geçmiyor.O gün gelse keşke sonuç belli olsa. gerçi nette bazı yerlerde yazıyor belirtiler adet gecikmesinden sonra başlar diye ama ogünü beklemekte çok uzak gb be![]()
evet 8 gün var daha canım malesef:18: sonu güzel olsunda bekleyelim ne yapalım