- 23 Temmuz 2015
- 147
- 33
- 13
- Konu Sahibi Mervegediz
-
İnan düşündüm zaten aramıZda ufak bi tartışmada yaşandı ama uğraşmaya deyeceğini sanmıyorm. Psikolojik yönden hiç faydası olmaz gibi geliyor bilakis daha da sıkıntı olacağını düşünüyorum..Bunun hukuki bi yaptırımı yok mu acaba?? Yaptığı kötü operasyonun yanlış olduğu raporlanip mahkemeye verilemez mi acaba para pul neyse de psikolojik boyutu var bide bunun
doktorunuz kimdiAslında çok güvenerek ameliyat olmuştum burdaki yorumlar da seçmeme sebeb oldu fakat umduğum gibi olmadı
Gerçekten kötü oldu keşke ameliyat olanlar pişman olmasa... Inşallah 3. iyi geçer ve istediğiniz sonucu alırsınız,Teşekkür ederim böyle burunla düşünmemek mümkün değil
Yok ben başka doktora oldum ilki başka ikinci başkaydı ama olmayınca olmuyo iştesende mi Can Kopala oldun cnm?
Can kopal canımdoktorunuz kimdi
Çok teşekkür ediyorum ama cesaret edebilir miyim artık bilmiyorymGerçekten kötü oldu keşke ameliyat olanlar pişman olmasa... Inşallah 3. iyi geçer ve istediğiniz sonucu alırsınız,
Benımde can kopala ameliyat olup memnun olmayan bir arkadaşım vardı..Can kopal canım
Çok geçmiş olsun. Kafam karıştı bu Dr.isminden övgüyle bahsediyor buradaki birkaç üye iyice araştırmak gerekiyormuş demekkiSağol canım benim Can Kopal'a yaptırdım ve 2.si daha beter Oldu çektiğim acı ve eziyette aynı şekilde psikolojim bozuldu inanki indikçe sislikler daha da belli oluyor gibi yandan okadar düşük dururuyor ki gülünce dudağıma kadar geliyor resmen lafta ameliyat olduk iştee.. Senin belli olmaması iyi benimkini herkes farkediyor çok üzülüyorm
Kızlar ben ilk ameliyattan 1 senden sonra eğrilik şikayetiyle tekrar ameliyat oldum sonuca bakar mısınız böyle bi saçmalık olamaz eski burnumu arıyorm resmen. Şuan 6. Ay biticek yorumlarınızı bekliyorum
Öyle mi çok geçmiş olsun neydi arkadaşınızın problemi ne yaptı peki ??Benımde can kopala ameliyat olup memnun olmayan bir arkadaşım vardı..3.ameliyatınız icin cok iyi araştırma yapın
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Aslında ben ince deriliyim yani öyleydim ilk ameliyatta 2.snde kalın derilisn ve revizyon olduğu için daha geç inecek dedi hangisine inanayım bilemedim. Siz ne yaptınız peki hangi doktorları düşünüyorsunz ?Burnunuz benimkisine çok benziyor. Bende 3üncü ameliyat olacam. Durumumuz zor. Seneler araştırıyorum hala kafama kimse yatmadı. Çok zor kalın derili burun. Sizde kalın derilisiniz galiba.
Bende birkaç üyeyi çok gördüm zaten burdan güvenerek gittim ama 2 ameliyat ve aynı sonuç ..Çok geçmiş olsun. Kafam karıştı bu Dr.isminden övgüyle bahsediyor buradaki birkaç üye iyice araştırmak gerekiyormuş demekki
Burnunun şeklini beğenmemişti arkadaşım..Sonra başka bir doktora revizyon oldu gerçi oda pek güzel yapamadı ama o doktorun ismini hatırlamıyorum. Yalnız arkadaşımın çok büyük ve kalın derili bir burnu vardı. Zor bir burundu yani. Bende İzmirliyim ve sırf bu yüzden İzmir de olmayı düşünmüyorum. İstanbulda olacağım ameliyatımı.Öyle mi çok geçmiş olsun neydi arkadaşınızın problemi ne yaptı peki ??
Benim orjinal burnumda eğrilik yoktu hafif kemer vardı sadece kemer gitsin diye oldum ve tamamen doktora bıraktım daha iyi anlar diye hiç bi isteğimi söylemedim. Normal yapımda eğrilik düşüklük yokken nasıl şimdi olabilir ki anlamadımbirşey sorucam bazı kişiler insanın burun yapısıyla alakalı diyor aslında olabilir çünkü can kopaldan memnun onca insan var gerçi reklamda olabilir hiç bilemiyorum
Üzüldüm arkadaşınıza gerçekten insanın psikolojini çok etkiliyor. Benim çok sorunlu değildi burnum keşkr güzrl bi sonuç alabilseydim ayrıca bencede izmir de olmayın.. İyi bi doktor olduğuna inanmıyorum burda ben.Burnunun şeklini beğenmemişti arkadaşım..Sonra başka bir doktora revizyon oldu gerçi oda pek güzel yapamadı ama o doktorun ismini hatırlamıyorum. Yalnız arkadaşımın çok büyük ve kalın derili bir burnu vardı. Zor bir burundu yani. Bende İzmirliyim ve sırf bu yüzden İzmir de olmayı düşünmüyorum. İstanbulda olacağım ameliyatımı.
Kesinlikle bende İzmir deki doktorlara burnumu emanet etmem.. İzmir de olmuş ne kadar insan varsa çevremde hiçbirinin kini beğenmedim.Üzüldüm arkadaşınıza gerçekten insanın psikolojini çok etkiliyor. Benim çok sorunlu değildi burnum keşkr güzrl bi sonuç alabilseydim ayrıca bencede izmir de olmayın.. İyi bi doktor olduğuna inanmıyorum burda ben.
Doğru doktoru bulduğunuzda cesaret kendiliğinden ortaya çıkacak ama çok iyi araştırmanız lazım burun sadece yüzün ortasında olan bir şey değil aynı anda önemli bir organımızdır (koku, nefes).Çok teşekkür ediyorum ama cesaret edebilir miyim artık bilmiyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?