- 23 Temmuz 2015
- 147
- 33
- 13
- Konu Sahibi Mervegediz
-
Sağol canım benim Can Kopal'a yaptırdım ve 2.si daha beter Oldu çektiğim acı ve eziyette aynı şekilde psikolojim bozuldu inanki indikçe sislikler daha da belli oluyor gibi yandan okadar düşük dururuyor ki gülünce dudağıma kadar geliyor resmen lafta ameliyat olduk iştee.. Senin belli olmaması iyi benimkini herkes farkediyor çok üzülüyormay canım ya
çok çok geçmiş olsun. çok özür dilerim ama gerçekten burun eğri hala. daha doğrusu sanırım burun ucun düşmüş. benimki de düştü ve aynı şekilde burun ucu sağa kaydı ama çok belli olmuyor.
kime ameliyat oldun? yine de telaş yapma. 1 yıl da ancak oturuyor biliyorsun.
Sağol canım benim Can Kopal'a yaptırdım ve 2.si daha beter Oldu çektiğim acı ve eziyette aynı şekilde psikolojim bozuldu inanki indikçe sislikler daha da belli oluyor gibi yandan okadar düşük dururuyor ki gülünce dudağıma kadar geliyor resmen lafta ameliyat olduk iştee.. Senin belli olmaması iyi benimkini herkes farkediyor çok üzülüyorm
Dokto zaten ilgisiz sürekli bi geçiştirme akılsız olan benim aslında ilk kötü yaptığı bir burnu 2.de düzeltebileceğine inandım yazıklar olsun zaten aldığı parayı bir kenara bıraktım yaşadığım sıkıntıların üzüntülein hesabını nasıl vericek acabaya var ya şöyle doktolar nasıl paralarını hak ettiklerini düşünüyorlar
peki doktora gittin mi? cidden yapamamış çok özür dilerim ama
Dokto zaten ilgisiz sürekli bi geçiştirme akılsız olan benim aslında ilk kötü yaptığı bir burnu 2.de düzeltebileceğine inandım yazıklar olsun zaten aldığı parayı bir kenara bıraktım yaşadığım sıkıntıların üzüntülein hesabını nasıl vericek acaba
ürktüm şimdiKızlar ben ilk ameliyattan 1 senden sonra eğrilik şikayetiyle tekrar ameliyat oldum sonuca bakar mısınız böyle bi saçmalık olamaz eski burnumu arıyorm resmen. Şuan 6. Ay biticek yorumlarınızı bekliyorum
Evet canım düzelticem çok kolay basiy dedi onu da zaten zar zor tamam dedi hastane parası aldı 2.den çok teşekkğr ederim çok ama çok mutsuzumha sen 2. kez yine aynı doktora oldun. üstelik bi de senden para mı aldı!?
tüh arkadaşım kolay mı tabi onca ağrı sızı bi de mutsuzluk. çok geçmil olsun tekrar.
İnan daha kötüürktüm şimdi
Evet canım düzelticem çok kolay basiy dedi onu da zaten zar zor tamam dedi hastane parası aldı 2.den çok teşekkğr ederim çok ama çok mutsuzumyüzümün ortası koca yamuk bir burun. Sana da geçmiş olsun tekrardan canım
Bende öyle düşünüyorum artık korkuyorum 2. Ameliyatımı 1 sene 4 ay sonra yaptırmştm bende. Yine bekliyicem artık keşke birden düzeliversesağ ol arkadaşım. bence bir kaç yıl hiç ama hiç bir şey yapma burnuna. minimum 2 yıl bekle sonrasında yaptır bir kez daha düşünürsen.
ilk ameliyattan 6 ay sonra burun ameliyatı yapmak gerçekten çok mantıksızmış. benim 1 yıl 3 ay oldu hala daha yeni sorunlar çıkıyor ortaya. en temizi 2 yıla yakın beklemek bence. nasıl lanet bir şeyse ancak oturuyor. üzülme sen de. her şeyin çaresi var.
Maalesef benimde ikinci ameliyatım durum hüsran tümsek oluştu bitürlü gitmiyo 2.5 ay oldu hiç mutlu değilimKızlar ben ilk ameliyattan 1 senden sonra eğrilik şikayetiyle tekrar ameliyat oldum sonuca bakar mısınız böyle bi saçmalık olamaz eski burnumu arıyorm resmen. Şuan 6. Ay biticek yorumlarınızı bekliyorum
sende mi Can Kopala oldun cnm?Maalesef benimde ikinci ameliyatım durum hüsran tümsek oluştu bitürlü gitmiyo 2.5 ay oldu hiç mutlu değilim
Aynı doktora mı oldunuz çok geçmiş olsunMaalesef benimde ikinci ameliyatım durum hüsran tümsek oluştu bitürlü gitmiyo 2.5 ay oldu hiç mutlu değilim
Teşekkür ederim böyle burunla düşünmemek mümkün değilGeçmiş olsun 3. ameliyati düşünüyorsanız doktorunuzu iyi seçin.
Aslında çok güvenerek ameliyat olmuştum burdaki yorumlar da seçmeme sebeb oldu fakat umduğum gibi olmadıburnun eğri gözüküyor bence doktor seçimine özen göster bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?