2. Ameliyet

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar estetik olalı 10 ay oldu önden hiç begenmiyorum. Yandan iyi ama önden içime sinmiyor.Kalın deriliyim bu arada ya da orta mı tam bilmiyorum.

Siz olsanız aynı kişiye ücretsiz ya da az bir ödeme ile mı olurdunuz yoksa başka doktora mı olurdunuz ?

Ya da risk almaz mıydınız, kabullenir miydiniz ?

2. Ameliyatı her doktor yapmıyor ne kadar parasını versen de. Benim içime sinmezdi burnumu yapamayan doktora tekrar gitmek ama maddiyat önemliyse yapacak bir şey yok .

Valla bende 2. Ayım ama şimdiden 2.yi düşünüyorum lakin 1 sene beklemek lazımmış kaldı önümde 10 ay 10 ayda inşallah istediğim gibi olur
Ben de öyle diyodum ama bi değişiklik olmadı. İnce deriliyseniz olur belki

çünkü daha riskli ameliyat oluyor. Diğer doktor fazla parça çıkartmış olabiliyor düzeltecek malzeme kalmıyor. Kulak ya da kaburga kıkırdağına ihtiyaç oluyor. İyileşmesi zor oluyor vs.
Burun da düşme falan olursa kıkırdak alınır 2.ameliyatta alınır mı ki 😳

Ha şimdi gördüm kalın deri 10. Ay valla ben burnumun eski halinden memnundum içte sıkıntım vardı dışarda da eğrilik vardı ama görüntü açısından çirkinlik katmıyordu bana o incecik burnum gitti kalın bi burun oldu sizin burnunuz inceldi mi kafayı yicem ince olan burun kanadına kadar kalın

Ve şunu da söyleyeyim ilkini yapamayan doktor ikinciyi de yapamaz ben estetik cerraha gittim iki sene önce sonra ona olmaktan vazgeçmiştim burnum değişsin istemiyorum diye kbb uzmanına oldum Oda estetik yapıyordu eski halinden beter şuan burnum ve 10 ay beklicem o estetik cerrahla görüşcem yemeden içmeden kesildim

Ha şimdi gördüm kalın deri 10. Ay valla ben burnumun eski halinden memnundum içte sıkıntım vardı dışarda da eğrilik vardı ama görüntü açısından çirkinlik katmıyordu bana o incecik burnum gitti kalın bi burun oldu sizin burnunuz inceldi mi kafayı yicem ince olan burun kanadına kadar kalın
Nasıl yani deriniz inceydi ameliyat ile kalınlaştı mı 🙄

Kızlar :((( bi yardım edin burnumu kaldırıp ,kanatlarını küçültmek istiyorum riskli olur mu 2. Ameliyat 😞

Nasıl yani deriniz inceydi ameliyat ile kalınlaştı mı 🙄
Hayır kalın orta kalın sanırım benim derim yani aslında doktor burun ucun etli demişti burda demek istediğim kemer kısmı ince olan burnum kalınlaştı iğrenç oldu genelde kemer alınınca öyle olurmuş ama bende kemer bile yoktu

Ve şunu da söyleyeyim ilkini yapamayan doktor ikinciyi de yapamaz ben estetik cerraha gittim iki sene önce sonra ona olmaktan vazgeçmiştim burnum değişsin istemiyorum diye kbb uzmanına oldum Oda estetik yapıyordu eski halinden beter şuan burnum ve 10 ay beklicem o estetik cerrahla görüşcem yemeden içmeden kesildim
6. Ayda revizyon yapilmiyor mu?

Merhaba canım yanlış hatırlamıyorsam seninle yakındı ameliyat tarihlerimiz . Benim sıkıntımda aynı hemen hemen seninle önden geniş yandan güzel doğal bir Burun. Dr um ikinciyi yaparım dedi ama ilkini yapamayan ikinciyi yapabilir mi şüphesi sonsuz bendede

Back
X