- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Yapmama sebebi ne ?2. Ameliyatı her doktor yapmıyor ne kadar parasını versen de. Benim içime sinmezdi burnumu yapamayan doktora tekrar gitmek ama maddiyat önemliyse yapacak bir şey yok .
Yapmama sebebi ne ?
İlkini kime yaptırdınız?çünkü daha riskli ameliyat oluyor. Diğer doktor fazla parça çıkartmış olabiliyor düzeltecek malzeme kalmıyor. Kulak ya da kaburga kıkırdağına ihtiyaç oluyor. İyileşmesi zor oluyor vs.
Özelden yazayımİlkini kime yaptırdınız?
Valla bende 2. Ayım ama şimdiden 2.yi düşünüyorum lakin 1 sene beklemek lazımmış kaldı önümde 10 ay 10 ayda inşallah istediğim gibi olurÖzelden yazayım
Ben de öyle diyodum ama bi değişiklik olmadı. İnce deriliyseniz olur belkiValla bende 2. Ayım ama şimdiden 2.yi düşünüyorum lakin 1 sene beklemek lazımmış kaldı önümde 10 ay 10 ayda inşallah istediğim gibi olur
Burun da düşme falan olursa kıkırdak alınır 2.ameliyatta alınır mı kiçünkü daha riskli ameliyat oluyor. Diğer doktor fazla parça çıkartmış olabiliyor düzeltecek malzeme kalmıyor. Kulak ya da kaburga kıkırdağına ihtiyaç oluyor. İyileşmesi zor oluyor vs.
Derim kalın malesef ince deri hemen toparlıyor kalın bi seneyi buluyorBen de öyle diyodum ama bi değişiklik olmadı. İnce deriliyseniz olur belki
Sizin kaçıncı ay neyinden memnun değilsinizBurun da düşme falan olursa kıkırdak alınır 2.ameliyatta alınır mı ki
Ha şimdi gördüm kalın deri 10. Ay valla ben burnumun eski halinden memnundum içte sıkıntım vardı dışarda da eğrilik vardı ama görüntü açısından çirkinlik katmıyordu bana o incecik burnum gitti kalın bi burun oldu sizin burnunuz inceldi mi kafayı yicem ince olan burun kanadına kadar kalınBurun da düşme falan olursa kıkırdak alınır 2.ameliyatta alınır mı ki
Ve şunu da söyleyeyim ilkini yapamayan doktor ikinciyi de yapamaz ben estetik cerraha gittim iki sene önce sonra ona olmaktan vazgeçmiştim burnum değişsin istemiyorum diye kbb uzmanına oldum Oda estetik yapıyordu eski halinden beter şuan burnum ve 10 ay beklicem o estetik cerrahla görüşcem yemeden içmeden kesildimBurun da düşme falan olursa kıkırdak alınır 2.ameliyatta alınır mı ki
Nasıl yani deriniz inceydi ameliyat ile kalınlaştı mıHa şimdi gördüm kalın deri 10. Ay valla ben burnumun eski halinden memnundum içte sıkıntım vardı dışarda da eğrilik vardı ama görüntü açısından çirkinlik katmıyordu bana o incecik burnum gitti kalın bi burun oldu sizin burnunuz inceldi mi kafayı yicem ince olan burun kanadına kadar kalın
Hayır kalın orta kalın sanırım benim derim yani aslında doktor burun ucun etli demişti burda demek istediğim kemer kısmı ince olan burnum kalınlaştı iğrenç oldu genelde kemer alınınca öyle olurmuş ama bende kemer bile yoktuNasıl yani deriniz inceydi ameliyat ile kalınlaştı mı
6. Ayda revizyon yapilmiyor mu?Ve şunu da söyleyeyim ilkini yapamayan doktor ikinciyi de yapamaz ben estetik cerraha gittim iki sene önce sonra ona olmaktan vazgeçmiştim burnum değişsin istemiyorum diye kbb uzmanına oldum Oda estetik yapıyordu eski halinden beter şuan burnum ve 10 ay beklicem o estetik cerrahla görüşcem yemeden içmeden kesildim
Burun şeklini 1 senede aldığı için 6. Ayda ameliyat zor sanırım6. Ayda revizyon yapilmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?