2 araba dolusu:(

Mercimek köftesine bir şey olmaz. Güzelce streçle ama. Yalnız yoğurt eklemen gereken salatada yoğurt beklerse kötü görünebilir. Ayrıca o kadar stres de yapma. Rahat ol. Onların istediği gibi olmak zorunda değilsin.

Açık büfe ev sahibi için büyük kolaylık, ayrıca misafire de dayatma olmuyor. Herkes istediğini istediği ölçüde alır ne güzel. Ama bazıları hayatlarını zora sokmak için çabalıyor. Kimse kendi gibi olmuyor. Meyveleri soyup doğrayıp koyacakmış millet çocuğuna yapmıyor bunu. Özentilik işte bunun adı onlar öyle yapıyor bende yapim. Yahu siz fark yaratın başkası size özensin. Yaptığının msf ağırlamak değil amelelik olduğunu anlasın

25 kişi böyle bi masaya nasıl sıgıyor ?
O çay nasıl yetiyor ?
Masa 25 kişilik değil canım ilave 2 sandalyeyle 8 kişi masaya alıyorum geri kalanlarda ne yemek istiyorsa alıp servis sehpasıyla koltukta yiyor ikramlarını. Büyükçe bir çaydanlığım var bir de orta boy var 2 demlik yapıyorum çayını çok atıyorum dem sıkıntısı olmuyor yetiyor yani

30 kişiye meyve soyamam da o kadar adama meyve alamam da 3-5 kişi olsa neyse hem bütçeme hem bana yazık
Açık büfeyle yiyeceklerde israf olmuyor çünkü insan tabağına sırasıyla alıyor doyunca bırakıyor diğer türlü ev sahibi her ikramdan dolduruyor hepsi bitmeyince artık oluyor çöp oluyor

30 kişinin hepsi elma yemez yada hepsi mandalina yemez , yani kada kasa meyveye de gerek yok

Ne derse desin boşver , kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin

ev bal dök yaladan sonrasını okumadım

kimseye kendimi göstermem gerekmiyor

muhtemelen çalışmıyosun zaten o evi her gün silip süpürüyorsun ne gerek var ki bu kadar çabaya

zaten insanlar kalabalık gelecekler ev batacak

bi süpür bi sil 1 gün önceden yeterli o günde yemeklerini hazırlarsın

Mercimek köftesine hiç bişey olmaz makarnanın yoğurdunu servis edene yakın koyarsanız daha güzel olur.en azından yoğurdun yarısını ayırıp öyle yapın

Mercimek köftesine hiç bişey olmaz makarnanın yoğurdunu servis edene yakın koyarsanız daha güzel olur.en azından yoğurdun yarısını ayırıp öyle yapın
Yapmıştır çoktan belki misafirleri de gelmiştir. Börekte yaptı mı acaba?

Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…