- Konu Sahibi smollgirl20
-
Meyve vermeyin,tatlı ve kuruyemiş varmış zaten ne gerek var ki anlamadım. Görümceniz veriyor diye vermek zorunda değilsiniz.canim.bide meyve servisi kabusu var ..gorumcemlere gittimizde asiri kalabalik da olsa herkeeze ayri tabak meyve veriyor ben nasil yapicam ya zaten yeterli takim tabaklarim.yok
inanirmisin zaten onlar gelcek diye 1 kasaya yakin meuve aldik dolaba sigmadi orda bueda duriuo nasil servis edicem de cabasi
yetiskin toplam 25 cocuklar ayri
toplam 30 dan fazla cocuklar dahil...
misafor odasina erkekleri otursun oturma odama kadinlar diye dusunuyom
Suna bak suna agzinin tadini nasil da biliyorO saydigin seyler yapar yapmaz degilde birkac saat bekleyince zaten tadını aliyor. Daha lezzetli oluyor
Tamamen yogurtlayinca makarnalar sisiyor parlak kalmiyor.Ben normalde son dakika butun yogurdunu karistirirm ama biraz kalip gibi dursun dedigin icin yari yogurdu sonra dedim.tamamen yoguetlayip strecleyio dolaba koycam nasil olur cnm
Ben olayı şöyle düşünüyorum hepsi bi seferde gelsin kurtulayım :) benim mantığım da böyle sevmiyorum her gün misafir ağırlamayı en iyisi bi kere yorulmak :) sonra da dinlenmek.30 kişi mi
mevlütlerde dahi bu kadar kişi olunca dışarıda yer tutuluyor
ev görmeye 30 kişi gidilir mi
bırakın ikramı nerede oturacak bu kadar kişi
evde hem salında hem oturma odasında iki takım koltuk olsa 7 şerden 14 kişi eder hadi 3lü ye 4, 2liye 3 kişi otursalar 18 kişi eder iki ayrı odada hem de
sandalyeler de 8 tane desek yine yetmez yere battaniye mi sereceksiniz
bu kadar kalabalığa neden evet dediniz ki
atıyorum kv elti bir sefer gelir
görümce onun eşinin tarafı bir başka sefer gelir
bu kadar kişiye nasılsın iyi misin dahi denmez ki bir seferde
evet ben soracaktim acep ne haldehazırlıklar nasıl gidiyor acaba şuan çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?