- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Misafir ol gel banaÇok güzel
Keşke olabilsem canım yaa masaya bak kendimi kaybederdimMisafir ol gel bana
Çok duydum ama hiç yemedim de yapmadım daKeşke olabilsem canım yaa masaya bak kendimi kaybederdimbende sana ağlayan kek yapip getirirdim ayıptır söylemesi çok iyi yaparimda
bence boregin b sini gormek duymak istemiyodurYapmıştır çoktan belki misafirleri de gelmiştir. Börekte yaptı mı acaba?
Bu konudan sonra KK' da börekçi bi güruh varmış (ben de dahil) onu gördümbence boregin b sini gormek duymak istemiyodur
Bu konudan sonra KK' da börekçi bi güruh varmış (ben de dahil) onu gördüm
Bence haşatı çıktı parmaklar tutmaz yazmaya
jajddjsjsh şuan tahminen görumcesinin eniştesinin bacanağı için 126. elmayı soyuyodurBence haşatı çıktı parmaklar tutmaz yazmaya
jajddjsjsh şuan tahminen görumcesinin eniştesinin bacanağı için 126. elmayı soyuyodur
jajddjsjsh şuan tahminen görumcesinin eniştesinin bacanağı için 126. elmayı soyuyodur
Dün bu konuyu okuyup uyudum valla sarmalar börekler meyveler bi orduda insan gördümruyasinda da buyuk ihtimal ikram hazirlayip meyve soyar
Bir tane bulaşık deterjanı var gördükçe sinir oluyorum beynimizi yıkıyorlar diye. Bu da aynı öyle bir konu. Şöyle bardak çatal neyim ne varsa parlat da ışığa tuttuklarında disko topu gibi olsun.
Pestil olmuştur oBende merak ettim nasıl geçiyor acaba..yazar inşallah..
%99,9Belki de şu an kasayla elma soyuyordur
Canım sen onlar gibi olmak zorunda degilsin,
Zaten o orduyada kasayla meyve almak gerek,
Direk kasayı ortaya koy
Ama aileden kimse börek yapmıyormuş .olmaz olamaz toplantılarda börek yapana kınama cezası varYapmıştır çoktan belki misafirleri de gelmiştir. Börekte yaptı mı acaba?
yetiskin toplam 25 cocuklar ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?