- Konu Sahibi smollgirl20
-
ben sizin amacınızı anlamadım yalnız. Tabak koyun zaten tabaksız olmazbicakla koy7nca yine ayri tabak gerekiyor bide meyve copleri icin tabak isi cikiyo
Yinedw 3-4 tane tabak başına girse iyi olur zengin dururkarinlarini doyurup gelcekler zaten cayin yanina tadimlik anca canim bos tabak vermeyim.diye
O kadar cok tabak yok onu dert ediyorben sizin amacınızı anlamadım yalnız. Tabak koyun zaten tabaksız olmaz
valla yemektej sora gelcekler ona guveniyorum iste...borekle ugrasamazdim.cnm sar pisir falan ay nebilim.kafam karsiti artik gec zaten30 kişilik aç bir gruba yetmez sanki tabi yine de sen bilirsin bebekte varmış börek daha kolay olur diye demiştim hazırla at fırına pişsin ama köfte ıslat yeşillik yıka doğra yoğur sık bi dünya zaman.
Yardıma gelesim geldi
Evde ne varsa çıkardım. Millet ne bulduysa onu yedi. Valla kimse kusura bakmasın bakacak adam bukadar kakabalık gelmesin. Kışla mutfağı değilki bizimkisi ev neticede. Takılmayın ne varsa koyunay ayri tabak isini naptin allahim.insalah yardim eden olur gorumce de hamile bise yapmaz simdi digerleride yasli
Börek enn kolayı . Sarmayın tepsi böreği yapınvalla yemektej sora gelcekler ona guveniyorum iste...borekle ugrasamazdim.cnm sar pisir falan ay nebilim.kafam karsiti artik gec zaten
marul korumYinedw 3-4 tane tabak başına girse iyi olur zengin durur
Dışarıdan 2 kilo çiğköfte almak daha makul. Sana mercimek köftesi yaptırmamaya ant içtimvalla yemektej sora gelcekler ona guveniyorum iste...borekle ugrasamazdim.cnm sar pisir falan ay nebilim.kafam karsiti artik gec zaten
Git a 101 de tanesi 2-3 liraya tabak al porselen başka çözümüm yokO kadar cok tabak yok onu dert ediyor
evet gelen misafiri de iyi kotu agirlamak lazim.mutlaka ..kotu agirlasak yine suclu biz olcaz cok didinincede herzaman göze gelmiyor yoruldumuzla.kaliyoz ama.laf yapmasinda kimse pesimizdenGeçen hafta yaklaşık bu kadar bi grupta ben ağırladım. Öldüm bittim (gün için) eşim dediki misafirler gidince çok akılsızsın onlar seni böyle ağırlamıyor bu kadar uğraşmıyor dedi ben de içimden şunu daha önce deseydin ya dedim ama kocama çemkirdim her durumda misafirimi en iyi şekilde ağırlarım dedim
marul korumbol.gene tabaklarina yesillik yesinler zayiflarlar belki
o mercimek koftesinde bitane dolaba koyup.yarin sabah tadina bakarmisin benim.icin:sssCanim cekti. Bu saatte mercimek koftesi yapiyorum suan.
aksama kadar birsey olmaz konu sahibi
Hayal ettimde savaşa gider gibi herkes koşuyomuş ortayaaman bosverin ortaya bi ortu serin ne varsa koyun gitsin hayde buyrun diyin daha guzel olur yoksa iki gun tabak yikicaksiniz
o mercimek koftesinde bitane dolaba koyup.yarin sabah tadina bakarmisin benim.icin:sss
borek yapmayacamBörek enn kolayı . Sarmayın tepsi böreği yapın
Aynen millete göre yaşamanın cezası. O şunu yapmıştı ben de bunu yapayım farklı olsun diye diye yedim bitirdim kendimievet gelen misafiri de iyi kotu agirlamak lazim.mutlaka ..kotu agirlasak yine suclu biz olcaz cok didinincede herzaman göze gelmiyor yoruldumuzla.kaliyoz ama.laf yapmasinda kimse pesimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?