2 araba dolusu:(

valla yemektej sora gelcekler ona guveniyorum iste...borekle ugrasamazdim.cnm sar pisir falan ay nebilim.kafam karsiti artik gec zaten

ay ayri tabak isini naptin allahim.insalah yardim eden olur gorumce de hamile bise yapmaz simdi digerleride yasli
Evde ne varsa çıkardım. Millet ne bulduysa onu yedi. Valla kimse kusura bakmasın bakacak adam bukadar kakabalık gelmesin. Kışla mutfağı değilki bizimkisi ev neticede. Takılmayın ne varsa koyun

Geçen hafta yaklaşık bu kadar bi grupta ben ağırladım. Öldüm bittim (gün için) eşim dediki misafirler gidince çok akılsızsın onlar seni böyle ağırlamıyor bu kadar uğraşmıyor dedi ben de içimden şunu daha önce deseydin ya dedim ama kocama çemkirdim her durumda misafirimi en iyi şekilde ağırlarım dedim

aman bosverin ortaya bi ortu serin ne varsa koyun gitsin hayde buyrun diyin daha guzel olur yoksa iki gun tabak yikicaksiniz

evet gelen misafiri de iyi kotu agirlamak lazim.mutlaka ..kotu agirlasak yine suclu biz olcaz cok didinincede herzaman göze gelmiyor yoruldumuzla.kaliyoz ama.laf yapmasinda kimse pesimizden

evet gelen misafiri de iyi kotu agirlamak lazim.mutlaka ..kotu agirlasak yine suclu biz olcaz cok didinincede herzaman göze gelmiyor yoruldumuzla.kaliyoz ama.laf yapmasinda kimse pesimizden
Aynen millete göre yaşamanın cezası. O şunu yapmıştı ben de bunu yapayım farklı olsun diye diye yedim bitirdim kendimi

Yok arkadaş mercimek köftesinden vazgeçmicen sen, kadın gününe çevirecen olayı illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…