• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2.aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
7
0
86
İstanbul
Slm kızlar 2.aşılamamı yaptırdım.belki dedim 1.si tutmadı bu tutar dedim umutlandım aslında çok umut bağlamak istemiyodum ama elimde olmadan umut ettim olur yibe tutmadı da bu sefer tutarsa bebişime kavuşucaktım.onu karnımda içimde hissedecektim ama mağlesef olmadı. Bide beni çok üzen şey 28.günde bir olan adetim bu sefer 23.günü oldu daha test yapmadan bu beni çok üzdü benim gibi yaşayan arkadaş varmı yoksa sadece bemiyim.bütün gece ağladım

umudunu sakın kaybetme.üstelik tek sen değilsin bunları yaşayan.ben 3. ve son aşılamamda hamile kaldım inşallah sende bir an önce hamile kalırsın

umudunu sakın kaybetme.üstelik tek sen değilsin bunları yaşayan.ben 3. ve son aşılamamda hamile kaldım inşallah sende bir an önce hamile kalırsın

mcan kaç yıl sonra aşılaman tuttu?sorununuz neydi ?açıklarsan sevinirim,kafamdaki soru işaretleri cevap bulsun:)

Malesef aşılamanın tutma oranı çok da yüksek değil. o yüzden fazla umut bağlamamak lazım. diyorum ama gel bana da sor benimde ilk aşılamam tutmadı. adet olayım 2. aşılama için tedaviye başlıcaz. bana kalsa direk tüp bebek yaparım ama şuan ki doktorum (ilk aşılamamı başka doktor yapmıştı) kesinlikle şuan için tüp bebeğe gerek olmadığını söylüyor. hakkımızda hayırlısı, inşallah en kısa zamanda Allah bebeklerimizi gönderir bize....

Back
X