canım benim eşimde variskos yoktu sayı iyi sadece haerket azdı ilk tahlilde yüzde 5 di ileri hareket 3 ay trendal kullndık ve yüzde 20 oldu şimdi ayın başındı ikinci 3 aymız doldu tahlil yapılcak yeniden ve doktor evikap klomende verdi 3 aydır bunları kullnıyo bakalım ileri yüzde 30 veya 40 olursa yeterli oluyomuş galiba en son 20de bıraktık şimdi inş gene artış olmuştur doktorumuz şimdilik ilaçla tedavi ed,yo heralde bu son tahlilde belli olcak eyer gene artış olmussa vitaminle devam ederiz ama olmamışşsa aşılama yaparız der çünkü bakalım dedi artış olmazsa 3 aysonra aşılama yaparız dedi ilkinde olmuştu inş gene olmuştur ya benim eşim çok sağlıksız besleniyo oda etkiliyo heralde yani canım bende bu ay bi gidelim sonuca göre karar vercem en kötüsünü düşünüyom eyer artış olmazsa bende ilk aşılama denicem hayırlısı canımsağol canım Allah herkese hayırlısını versin.,daha önce yazışmıştık seninle,ileri hızlı heketli %20,normal yapı%6,şubatta 1. aşılamamı oldum tutmadı, 2. aşılama yapalım diye gittiğimde tüp bebek önerdi dr. benimde tüp hiç aklımda yoktu şok oldum ,aşılamada 1 ay ara vermiştik dr. tüp deyince 1 ay arada ben istedim kendimi hazırlamak için..dr vitamın falan verdi, doğum kontrol hapı verdi (yumurtalıkları dinlendirmek amaçlıymış)tüp bebeğe hazırlık gibi geçti 1 ayda. şimdi tedavinin tam ortasında sayılırım pazartesi iğnelerim bitiyor,sonra çatlama iğnesi vs. Eşimin varikosel ameliyatı geçen sene mayısta oldu ,geçen seneden beri tedavi oluyoruz yani,değerler yeni düzelmeye başladı ,daha önce ileri hızlı hareketli %0 dı ,bu korkunç bişey...Allaha şükür düzelmeye başladı.benim yaşım 25, eşimin yaşı 29..özelde yaptırdık aşılamayıda ,tüp bebeğide.sen hiç aşılama olmadın sanırım..doktorun eşinin değerlerine göre önerir artık..normal yapı %5 altındakilere tüp öneriyoruz demişt benim doktorum...bzimki %6 olunca 1 kere aşılama yapalım dedi ama tutmadı..inşallah yaza kadar kendiliğinde hamile kalırsın..senin eşine sperm için ilaç verdimi dr. benim eşime vitaminden başka bişey vermedi doktor.
canım benim eşimde variskos yoktu sayı iyi sadece haerket azdı ilk tahlilde yüzde 5 di ileri hareket 3 ay trendal kullndık ve yüzde 20 oldu şimdi ayın başındı ikinci 3 aymız doldu tahlil yapılcak yeniden ve doktor evikap klomende verdi 3 aydır bunları kullnıyo bakalım ileri yüzde 30 veya 40 olursa yeterli oluyomuş galiba en son 20de bıraktık şimdi inş gene artış olmuştur doktorumuz şimdilik ilaçla tedavi ed,yo heralde bu son tahlilde belli olcak eyer gene artış olmussa vitaminle devam ederiz ama olmamışşsa aşılama yaparız der çünkü bakalım dedi artış olmazsa 3 aysonra aşılama yaparız dedi ilkinde olmuştu inş gene olmuştur ya benim eşim çok sağlıksız besleniyo oda etkiliyo heralde yani canım bende bu ay bi gidelim sonuca göre karar vercem en kötüsünü düşünüyom eyer artış olmazsa bende ilk aşılama denicem hayırlısı canım
Amin inşallah canım,Allah hepimizin kucağını bebişle doldursun..antalyadayım ben burda başladım ,1 aşılamamıda aynı yerde yaptırdım.evet sen şanslısın diye düşünüyorum,ilaçla hapla yumurta elde ediliyor inşallah olurda tüp bebeğe gerek kalmaz...eltimin senin gibi adet düzensizliği var 1 senelik evli daha ,tedavi olmadan hamile kaldı,şimdi 5 haftalık hamile..
cok geçmiş olsun canım ,Allah birdaha böyle üzüntüler yaşatmasın,inşallah bebişine kavuşursun canım..sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun en azından bu sevindirici..aşılama yapmanızdaki neden neydi acaba?
canım antalyada hangi hastaneye gidiyosun aşılama fiyatı ne kadardı.bende antalyaya yakınım tedavi için orayı düşünüyorum
aminn canimiçii....hazirandaa tüpe gidecegim inşaahh.aşılmaa yaptırmamadakii sebepp 1 senee korunmasız ilişkii yasadıgımız halde bebek olmadii...doktorum asılamaa deneyelim dedii..tutmadii ama 3 ay sonra kendiligimden kaldimm..bazenn yumurta uyarıcı ilaçlarr 3 aya kadar vucuda etkii ediyoo.buarada benim sorunum polikistik görünümlüymüsüm...yumurtam oluyoo catlıyoo ama küçükk yumurtamm oluyo.istenilen büyüklügee gelmiyo normall deneyince ancakk tedaviylee istenilen büyüklüge geiyo
selam kızlar bende 3.5 yıllık evliyim çocuğum olmadı 1.aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı çok üzgünüm doktorum 2.aşılamaya başlayalım dedi ama çok ümitsizim
2.aşılamada tutma şansı daha da yüksek olabiliyormuş doğrumu dur? Allah hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin inş
arkadaşlar bende bu ay 2 aşılamamı oldum ve çok şükür hamileyim daha doktora gitmedim değerlerim şöyle geçen pazartesi270 di çarşamba 735 çıktı daha yaptırmadım yarın yaptırcam size sorum şu acaba bu değerlere göre ikiz olabilir mi böyle bişeyle karşılaşan varsa lütfen cevap verirse sevinirim
maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin böyle olumlu olduğunu duyunca bende ümitleniyorum bende 2.aşılama yolundayım bakalım ne olucak nerde yaptırdın aşılamanı acaba
ben çorumda yaptırdım canım opr.dr. mustafa uzun yaptı çok iyi bir doktor allah razı olsun çok destekci oluyo çok güzel muamele yapıyo öyle azarlama kızma falan kesinlikle yok eğer bu topinğde amasya ve çorum çevresind bayanlar varsa ve doktor ararsalar şüpesiz tavsiye edebilirim
doktorun anlattığına göre hakkaten iyiymiş canım 1.aşılamanıdamı aynı doktor yaptı ben İstanbul da yaşıyorum 1.aşılamam tutmadı bakalım doktorum 2.önerdi heyecanlı
bekleyişim tekrardan başlayacak
selam kızlar bende 3.5 yıllık evliyim çocuğum olmadı 1.aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı çok üzgünüm doktorum 2.aşılamaya başlayalım dedi ama çok ümitsizim
2.aşılamada tutma şansı daha da yüksek olabiliyormuş doğrumu dur? Allah hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin inş
arkadaşlar bende bu ay 2 aşılamamı oldum ve çok şükür hamileyim daha doktora gitmedim değerlerim şöyle geçen pazartesi270 di çarşamba 735 çıktı daha yaptırmadım yarın yaptırcam size sorum şu acaba bu değerlere göre ikiz olabilir mi böyle bişeyle karşılaşan varsa lütfen cevap verirse sevinirim
ben ılk bu tedavıye baslarken rahım fılmı cekındım cok sacma bence eger tuplerın kapalı ıse asılamada dogal olarak tutamayacak neden ılk degılden 2. bu da ayrı bı soru?
merhaba kızlar benimde ilk aşılamam tutmadıdoktorum bu ay ikinci aşılamayı yapalım dedi günde 3 tane klomen içiyorum cuma kontrole gitcem sanırım pazarteside aşılama olcam hakkımızda hayırlısı...
tedavin hayırlı olsun athena,inşallah tutar bu sefer,bende 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisinde rahim filmi çektirmedim istemediler daha doğrusu ikiside negatif sonuçlandı yumurtlamada bir sıkıntı yoktu sorunumuz erkek infertilitesi ondan istememiş olabilirler,şimdi tekrar tedaviye başlarsam ilk işim rahim filmi çektirmek olucak..1 aşılamadan sonra bir kere daha deneyelim dedim ozaman rahim filmi istedi ama tüp bebek yaparsanız buna gerek yok demişti ,tüp bebeği rahim filmi çektirmeden yaptık olmadı malesef
Allah tamamına erdirsin rehal,maşallah değerlerinde iyi ama kaçıncı gün değerleri yazmamışın canım....
amin canım.15 gün ve 17 günki değerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?