2. aşılamada hamile kalan arkadaşlarrr varmı?Hikayeniz bana umut,güç verir.....

canım benim eşiminde hareket yüzde 20 daha dorusu ilk yüzde 5 di 3aysonra yüzde 20 oldu nisanda bidaha kontrol var eyer gene artış göstermişse ben biraz daha beklicem ama sonuca göre hareket edicem ayrıca yüzde 20 çok kötü deyil belki dahada artmıştr bilmiyosunuzki bence eşine tahlil yaptr ona göre bi karar ver canım önnünde 2 tanedaha aşılama şansın var ayrıca hareket sorunu olanlarda aşılama gayet iyimiş duyduhum kadarıyla bide sperm yıkanınca hareket artıyo zaten 2 tane aşılama sansını dene derim olmazsa yaza tüp yaptırısın ama eşine tahlil yaptr belki değerleri artmış olabilir

benim eşimin önce %0 ,varikosel ameliyatındansonra arttı ama hareket yüzdesi %20, ileri hızlı %5 yada %7 gibi yanlış hatırlamıyorsam ileri hızlı yüzdesi önemli olan.zaten %5in altındakilere tüp bebek öneriliyor denmişti.2.aşılamayı yapalım dedim dr rahim filmi çekelim birde dedi, 1.aşılamada neden çekilmedi ozaman 1. aşılama tutmayınca yapılıyor dedi mantıklı mı sence? tüp bebekte rahim filmi gerekmiyormuş.öyle deyince tüp bebeğe daha sıcak baktım.canım birde doktora 2.aşılamanın tutma şansı daha yüksek mi? o yüzden 2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz dedim.doktor "yok öyle bişey ,ilk seferde hamile kalan çok hastam var hatta isim isim sayarım "dedi.öyle deyince aşılama yaptırmaktan vazgeçtim sanki yapsak bile olmayacakmış gibi umutsuzluğa kapıldım..

anladım canım evet ileri hareket düşükmüş bizim ileri hareket yüzde 20 ama ne biliyim sen bilirsin tutmucağı varsada tüpdede tutmaz tüp yapıp tutmazsa tekrar aşılamadansa önen 2tane daha aşılama hakınvar çektir filmi yap bence en azından 2 tane daha denersin olmazsa bi iki ay ara verip tüpe başlarsın yani buda yazın ortalarına denk gelir çok geç deyil yani tüpe geçtiğinde içn rahat olur herşeyi denedim dersin ama karar senin bencede bi ikidk danış onlarda tüp derse yap

Canım bende senin gibi düşünüyorum ama 2. deneme de olmassa ozaman 2. aşılama 3. aşılama derken bizi manevi yönden çok yıpratıcak,eşim çok umutlanıyor sonuç negatif çıkınca da piskolojisi çok kötü oluyor ben daha çabuk atlatıyorum eşim benim gibi değil.tabiki tüp bebek yapınca kesin olacak diye bişey yok fakat aşılamaya nazaran olma şansı daha yüksek.geri film çektirmeme gerek kalmaz işallah,ne zormuş bu işler Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

amin canım hakkında hayırlısı inş en yakın zamnda kalısın hamiş benim bu ayda olmadı hazirana kada durcam bende haziranda aşılama başlıcam artık ablamlar daha bekle kışa kadar dyolar ama okadar beklemicem galiba artıl olsun istiyom

evet canım bende bir an önce olsun istiyorum hayırlısı olsun, kayınvalidem kendiliğinden olurmu acaba bekleseniz diyor aşılama ile olmadı ,olsa bu zamana kadar olurdu benimki evleneli 4 sene olacak neredeyse 2 senedir bebek istiyoruz...

olmuş canım benimde 3 yıl olcak evleneli 1 yıldr istiyoz yaptr canım ozaman tüp imkanda varsa yaptır bu yolda denenmesi gereken bütün yolları denicez

olmuş canım benimde 3 yıl olcak evleneli 1 yıldr istiyoz yaptr canım ozaman tüp imkanda varsa yaptır bu yolda denenmesi gereken bütün yolları denicez

aynen öyle canım,elimizden geleni yapıcaz Allahın izniyle işallah,imkanımız da var Allaha şükür, sonuna kadar da kullanırız yeterki ALLAHIM nasip etsin..

ben ılk bu tedavıye baslarken rahım fılmı cekındım cok sacma bence eger tuplerın kapalı ıse asılamada dogal olarak tutamayacak neden ılk degılden 2. bu da ayrı bı soru?

canım ben hiç bi tedaviye başlamamıştım ilk doktora adım attığımda rahim filmi verdi ama sorun bendeydi belki sizde sorun eşinde olduğu için 2. aşılamada sana yapılacaktır bu arrada bende 14 nisanda ilk aşılamamı oldum dua edin inşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür..

bende biraz degişik oldu ama yinede seninle paylaşmak istedim......ben 1.aılamadan 3 ay sonra kendiligimden gebe kaldım.... 2...asılamamdann isee 11 ay sonra gebe kaldım.....ikisininide sonu gelmedii üzügüümmm

amin canım, inşallah aşılaman tutar bebişin tutunur sana Allah anne olmayı nasip eder..ben 2. aşılama için gittim dr tüp bebek yapalım dedi,1 ay daha ara verip başladım tüp bebek tedavisine...bugün 6. günüm ,haftaya Allah izin verirse yumurtalarım toplanır..senin sorunun neydi canım?galiba 8 -9 gün sonra test günün,pozitif olur sonucun inşallah...

bende biraz degişik oldu ama yinede seninle paylaşmak istedim......ben 1.aılamadan 3 ay sonra kendiligimden gebe kaldım.... 2...asılamamdann isee 11 ay sonra gebe kaldım.....ikisininide sonu gelmedii üzügüümmm

cok geçmiş olsun canım ,Allah birdaha böyle üzüntüler yaşatmasın,inşallah bebişine kavuşursun canım..sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun en azından bu sevindirici..aşılama yapmanızdaki neden neydi acaba?

ben ılk bu tedavıye baslarken rahım fılmı cekındım cok sacma bence eger tuplerın kapalı ıse asılamada dogal olarak tutamayacak neden ılk degılden 2. bu da ayrı bı soru?

ilk aşılamamda yapmadı,aşılama yapmamızın nedeni de sperm hareket sorunu,belkide ondan yapmadı dr...yumurta kontrollerimde hiç bir sorun yoktu,tüpler kapalı olsaydı yumurtlamada problem olmazmıydı?şu anda tüp bebek tedavisine başladım bakalım inşallah tutar bu sefer ,çok zor bir süreç Allah herkese hayırlısını versin...senin tedavin nasıl sonuçlandı?

öncelikle tedavin hayırlı olsun cnm benim Allah razı olsun cnm Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşAllah güzel sonuçlar verelim benim sorunum bekarken adet düzensizliği ilaçla adet görebiliyorum ancak yumurtalıklar ilaçla çalışıyo büyüyo bakalım benim gibi olup bu tedavilerle hamile kalan çok ama ben yurt dışında yaşıyuorum eğer burda olmazsa yazın türkiyeye geldiğimde tüp bebek denemek istiyorum sen tüp bebek tedavine nerde başladın

canım hakında hayırlısı olsun seni formdan takip ediyodum ya unuttumda sizin değerler kaçtı hareket değerleri bide kaç aydır tedavi görüyosunuz canım benimde eşimde hareket sorunu var tedaviye devam ediyoz bide sizin yaş neydi canım ya ben birazdaha bekliyorumda yazın aşılama dniycem ama tüp hiç aklıma getirmedim çok korkuyom bide özeldemi devlettemi yapıcaksınız

Amin inşallah canım,Allah hepimizin kucağını bebişle doldursun..antalyadayım ben burda başladım ,1 aşılamamıda aynı yerde yaptırdım.evet sen şanslısın diye düşünüyorum,ilaçla hapla yumurta elde ediliyor inşallah olurda tüp bebeğe gerek kalmaz...eltimin senin gibi adet düzensizliği var 1 senelik evli daha ,tedavi olmadan hamile kaldı,şimdi 5 haftalık hamile..

sağol canım Allah herkese hayırlısını versin.,daha önce yazışmıştık seninle,ileri hızlı heketli %20,normal yapı%6,şubatta 1. aşılamamı oldum tutmadı, 2. aşılama yapalım diye gittiğimde tüp bebek önerdi dr. benimde tüp hiç aklımda yoktu şok oldum ,aşılamada 1 ay ara vermiştik dr. tüp deyince 1 ay arada ben istedim kendimi hazırlamak için..dr vitamın falan verdi, doğum kontrol hapı verdi (yumurtalıkları dinlendirmek amaçlıymış)tüp bebeğe hazırlık gibi geçti 1 ayda. şimdi tedavinin tam ortasında sayılırım pazartesi iğnelerim bitiyor,sonra çatlama iğnesi vs. Eşimin varikosel ameliyatı geçen sene mayısta oldu ,geçen seneden beri tedavi oluyoruz yani,değerler yeni düzelmeye başladı ,daha önce ileri hızlı hareketli %0 dı ,bu korkunç bişey...Allaha şükür düzelmeye başladı.benim yaşım 25, eşimin yaşı 29..özelde yaptırdık aşılamayıda ,tüp bebeğide.sen hiç aşılama olmadın sanırım..doktorun eşinin değerlerine göre önerir artık..normal yapı %5 altındakilere tüp öneriyoruz demişt benim doktorum...bzimki %6 olunca 1 kere aşılama yapalım dedi ama tutmadı..inşallah yaza kadar kendiliğinde hamile kalırsın..senin eşine sperm için ilaç verdimi dr. benim eşime vitaminden başka bişey vermedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…